Şimdi Ara

Nissan NOTE (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.217
Cevap
55
Favori
800.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • mrblarr

    servis fiyatlari bakimla ilgili....

    aracim 1.6 tekna at. 30.000 bakım için bi kaç yerden fiyat aldım en düşük nakitte bulduğum yere verdim.
    bi kaç problemim daha vardi araçla ilgili onlarida bahsettiim,
    ki hala bu kilometreye kadar çözüm pek bulunamamişti.bunlar dan en önemlisi araç hareket halindeyken çukur veya tümsekli sağ dönüş manevralarında direksiona vurgu itme yapan şeyi çözememişlerdi.birkez direksion mafsali değiştirmişlerdi 10 bin bakımdan önce hatirladiğim.bu kezde ayni şeyi tekrarladilar direksiyon mafsali değişimi çin talep geçtiler nissan merkeze , umarim parça geldikden sonra ki bayramdan sonraya kalacakmiş inşaalah düzelir...
    ikici önemli sıkıntı da araçda sabahlari motor soğukken sanki motorda kuş varmiş gibi ötmesiydi bu kilometreye kadar gittiğim servisler normal olduğunu söylediler islaklik veya soğukdan olabileceğini bahsettmişlerdi.herhangi birr kayiş değişiminden bahsetmediler.hatta diskleri değiştimek için gittiğim servis ertesi gün getir sıkıştırırz falan demişlerdi bende pek önemsemedim 30 bin km de gittiğimde söylerim die düşündüm.30 bin bakımda ki servis yetkilisi alternator kayişi değişmesi gerekdiğini ve 46 tl olduğunu söyledi: çok şaşirdim garantiye girip girmemesi bi yana bunca zamandir kimsenin aklına gelmemesiydi beni şaşirtan.velasil garanti dişiymiş parasini ödeyip yaptilar bakalım yarın sabah kuş sesini duyacakmiyim:)


    servis e gidecek arkadaşlara tavsiyem her servisi arasinlarr pazarliksiz gitmesinler..




  • Merhaba,
    Kuş sesi diye tabir ettiğiniz olay bendede oluyordu.Bahsettiğiniz gibi soğuk sabahlarda oluyordu. 500-600 metre gittikten sonra düzeliyordu.Sonra o ses öyle arttıki sabah arabayı çalıştırdığımda bütün mahalle bana bakıyordu.Daha sonraları harekat halinde,sıcak havalarda düşük viteslerde ve durduğum zaman rolantide bu ses devamlı vardı.
    Servise gittim garanti dışı kayışın değişeceğini söylediler.15000 binde kayış değişir mi diye bayağı tartıştık.Garantiden ödenmesini önerdim. Kabul etmediler.35 TL'ye değiştirdim.Aynı ses bir kaç ay sonra yeniden başladı. Aracın yapısından mı nedir su ve toz çok kolay giriyor motor bölümüne heralde.Bu da sese sebep oluyor.Mesela aracı yıkattığım zaman az da olsa bu ses oluyor.
  • 60.000 bakımına girmem lazım istanbulda.
    1.4 tekna için bakımı kaça çıkar,bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realgs

    60.000 bakımına girmem lazım istanbulda.
    1.4 tekna için bakımı kaça çıkar,bilgisi olan var mı?


    450 TL civarında tutar..
  • merhabalar arkadaşlar. 2008 40000 kmde 1.4 tekna nissan gülan altunizadeden almayı düşünüyorum. 22500 fiyat veriyorlar. 40000 bakımını da biz yaparız diyorlar. sizce nasıl almalımıyım yoksa vazgeçmeli miyim. araç temiz. sağ ön kapıda bir parça lokal boya var. 40000 bakımı ne kadar tutar? bir de aracın ön lastikleri bitik iki ön lastik artı 40000 bakımı kaça çıkar lütfen yardımlarını bekliyorum aciiilllll
  • Yeni Note'da en çok göze çarpan "okunabilen" yol bilgisayarı. Kafam çok bozulursa tüm gösterge takımını olduğu gibi değiştirebilirim.
  • Arkadaşlar Dci bakımı yaptıran oldu mu yakında. Servis 500 civarı tutar dedi. Geçen hafta 5 tl olan yakıt pompasıyla ilgili bir parçanın da an itibariyle 130 civarı bir fiyata zıplaması nedeniyle fiyatın arttığını söylediler. Benimki 20000 bakımı olacak. Bu arada 500 km geçirdim :D sorun olmaz inşallah...
    saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: divino

    Arkadaşlar Dci bakımı yaptıran oldu mu yakında. Servis 500 civarı tutar dedi. Geçen hafta 5 tl olan yakıt pompasıyla ilgili bir parçanın da an itibariyle 130 civarı bir fiyata zıplaması nedeniyle fiyatın arttığını söylediler. Benimki 20000 bakımı olacak. Bu arada 500 km geçirdim :D sorun olmaz inşallah...
    saygılar


    @Divino

    Mazot filitresidir o.. 61 TL den 127 TL çıktı fiyatı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manager79 -- 14 Ekim 2009; 8:37:28 >
  • ben kısa zaman sonra 30 bin bakıma gireceğim. Bosch servisler hakkında ne düşünüyorsunuz? Geçen sefer Nissan servise 400 ytl verdim 20 binde, canım yandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: notefan

    ben kısa zaman sonra 30 bin bakıma gireceğim. Bosch servisler hakkında ne düşünüyorsunuz? Geçen sefer Nissan servise 400 ytl verdim 20 binde, canım yandı.


    Arabanız 2008 model, Garantiniz devam ediyor..

    Bence servis ziyaretlerine devam etmenizi öneririm.. Ama tasarruf olsun derseniz, en azından 10w40 diesel motor yağınızı dışarıdan alıp, servise gidebilirsiniz. ( Aracınız 4.55 Lt yağ alır )

    Sizin geçen bakımda, mazot filitresi, fren hidroliği filanda değiştiği için, biraz fazla tutmuştur. Polen filitreniz temiz ise bu sefer daha az tutar ..
  • Sağol manager. Fiyat alayım, bakalım ne diyecekler? Dizel arabadan korkuyorum, benzinli gibi değil, tamiri için her yere gidilmiyor malum.
  • Benzinli,otm. vitesli Note'un 40bin,60bin bakımları yetkili serviste yaklaşık ne kadar tutar?Yedek parça temininde sorun oluyor mu Nissan'da?
  • selam lar syakincil

    40 binde servis bakimi olmuyor benzinlilerde 15 er binde bir olur 45 bin bakıma gideceksin tabi erkende giderseniz siz bilirsiniz

    daha 1 ay önce 30 bin bakimi yaptirmiştir pazarlikla 340 tl yapmişlardi .45 bin bakımıda servise gittiğimde liste fiyati 220 tl gibi bi rakami görmüştüm, hoşuma gitti düşük olmasi yalnız bir sonraki 60 bin bakımı görünce araba yi satmayi düşndüm görür görmez 600 tl civariydi sanirsam .

    otomatiklerde şanziman yağ gibi şeyler değişiyormuş ağir bi bakıma giriyor yani..

    yada garantisi biterse ki bitecek o bakıma kadar herhan gibir servise yari fiyatina yaptirabilirim die düşünourm... herkese keyifli sürüşlerr
  • arkadaşlar 0 km, note 1.5 dci tekna almak üzereyim. bugün bi arkadaşın aracını test bile ettim. yalnız tekna mı diye sormadım :( . netten note fotoğralarına baktığımda teknalarda klimanın olduğu yerde digital ekran var ama benim bindiğim araçta digital ekran yoktu. arkadaş full dedi diye hatırlıyorum. yalnız Bluetooth filan yazıyordu. aklım karıştı. acaba yeni model teknalarda digital ekran yok mu ???

    Araç çok hoşuma gitti. 1. ve 2. viteslerde gelen ses de söylenildiği kadar rahatsız edeci gelmedi bana. Bu aracın başka olumsuz yönleri var mıdır???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniyear -- 5 Kasım 2009; 18:22:30 >
  • Eski teknalarda digital ekran vardı,yenilerde çevirmeli sistem var.Bluetooth varsa teknadır efendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: divino

    Eski teknalarda digital ekran vardı,yenilerde çevirmeli sistem var.Bluetooth varsa teknadır efendim.



    bu aracın + ları ve - leri nelerdir ? ? ?
  • İkinci eli kötü,servisi pahalı,bozuk yollar için biraz narin
    Yüksek olduğu için kolay kolay altı sürtmez,çok geniş ve ferah,dizeller için uygun fiyat,bağımlılık yapar büyük sedanlar bile tabut gibi gelir,konforludur,bagaj hacmi iyidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: divino

    İkinci eli kötü,servisi pahalı,bozuk yollar için biraz narin
    Yüksek olduğu için kolay kolay altı sürtmez,çok geniş ve ferah,dizeller için uygun fiyat,bağımlılık yapar büyük sedanlar bile tabut gibi gelir,konforludur,bagaj hacmi iyidir


    allah kimseyi zor duruma düşürmesin, ikinci eli kötü olmasına rağmen bu aracı alıcam. ama yakıt konusu ve dizel bakımından benim tam istediğim araba. bozuk yol olarak yılda yapsa yapsa maksimum 250-300km anca yapar. Sanırım ben bu aracı alıcam. Yarın bayiye gidicem artık hayırlısı.




  • mrb arkadaşlar 2 gün önce 2008 model 1.4 düz vites note aldık fiyat olarak 21milyara aldık ve hiç kazası yok aracın henüz daha 60bin km de araç.size sorum şu olcaktır bu aracın katalizörü iptal olur mu?2.sorum ise kapı içi hoparleri kaç cm dir bu araçların.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: juniyear

    arkadaşlar 0 km, note 1.5 dci tekna almak üzereyim. bugün bi arkadaşın aracını test bile ettim. yalnız tekna mı diye sormadım :( . netten note fotoğralarına baktığımda teknalarda klimanın olduğu yerde digital ekran var ama benim bindiğim araçta digital ekran yoktu. arkadaş full dedi diye hatırlıyorum. yalnız Bluetooth filan yazıyordu. aklım karıştı. acaba yeni model teknalarda digital ekran yok mu ???

    Araç çok hoşuma gitti. 1. ve 2. viteslerde gelen ses de söylenildiği kadar rahatsız edeci gelmedi bana. Bu aracın başka olumsuz yönleri var mıdır???



    2008 den sonraki modellerde digital rakamli gostergeleri olan klima yok. daha dogrusu kontrol dugmeleri degisti. Benim 2009 model. Bu cevirmeli denilen turden. Ama bence bu cevirmeli olan cok daha şık duruyor ve kullanmasi daha zevkli. 2010 modellerde nasillar bilmiyorum.




  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.