Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: murat5552 , murat5552 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.679
Cevap
573
Favori
2.019.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom'a verdiğim 24 ay taahhüt dolmak üzere. Şu anda modem bedeli ile beraber 64 TL ödüyorum İnternet sitesini incelediğimde Çiftetelli kampanyası mevcut müşteriler için en mantıklısı gibi gözüküyor 24 Mbps'ye kadar 75 GB AKK Yalın İnternet Ücreti dahil 60 TL. Aynı kampanyadan yararlanan veya bu kampanyadan müşteri hizmetleri ile yaptığı görüşme sonrası daha uygun fiyat alan var mı?
  • ulubatlı2506 kullanıcısına yanıt
    ne yazikki bende aynisini yaptim ayni fiyat 59 tl ama iptal icin islak imza atip sonra arama oluyormus diye yapmadigima pisman oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice kafayı yediler. Taahhütüm bitiyor ve 24mbit 75gb a 61 tl fiyat çekiyorlar. Hayır kapattıracağım diyorum. Daha iyi teklif vermeyecekseniz aramayın bir daha diyorum. Gün aşırı arayıp maalesef verebileceğimiz en iyi teklif bu deyip sürekli aynı şeyi teklif ediyorlar. Şaka gibi bezip de kabul edeceğimi mi düşünüyorlar acaba.
  • arkadaşlar internet bağlatacagım 100 gb akk Yalın ADSL fiyat ne şuan ?
  • Yukarıda bir arkadaş 24 ay kafam rahattan faydalanmış 46 liraya hemde telefonuda dahil etmiş 2 ay bedava yapıp birde modem almış. Benimde hedefim o. 3 yıldır hep en düşük ikna kampanyalarıyla devam ediyorum onu gördükten sonra başka fiyat kesmez beni. Sizce ne zaman müdürlüğe gidip iptal başvuru yapmalıyım? 24 aralıkta internetin, 15 ocakta ise sabit telefonun 2 yıllık taahhütü bitiyor. İnternet erken biteceği içinde telefon bitene kadar bekleyip 100 liralık fatura ödemek istemiyorum.
  • arkadaslar turk telekom cok cakal olmus bastan soyleyeyim adamlar rahat musteri kazanma diye bir dertleri yok nedeni ise tekel olduklari icin
  • Benimde ttnet bitiyor. Ama ttnet adam gibi kampanya yapmıyor eski müşteriye. Pahalanacak canınız yanar diye sopayı gösteriyor.
    Apartmana superonline gelmişt. 80 liraya 50 mbit 100 gb internet veriyor. Asus 7" tablet de hediye çocuğa alacaktım zaten. Peşin fiyatı zaten 400 küsür tabletin. Yani internet 60 liraya geliyor gibi. Tableti de 24 taksite bölmüş oluyoruz. Hem hız hem kota daha iyi ttnetden.
  • Ben de ucuz bir internet arıyorum... Ama bulamıyorum. Fiyatlar yüksek AKK ve hızlar için uygun oluyor hep. 8-16 mbit 50 AKK yeterli olur bana. Yani en ucuz alınabilecek hangi internet var? Bulunduğum yerde Fiber de yok.
  • Goday kullanıcısına yanıt
    dekonline kullanıcısına yanıt
    Hocam size verilen rakamı örnek gösterip iptal dilekçesi doldurmadan bu fiyatı alamazmıyız Ben iptal formunu dolduramıyacağım çünkü internet kampanyası bugün bitti telefon 1 yıl daha devam ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahya90 -- 13 Aralık 2016; 19:30:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahya90

    Hocam size verilen rakamı örnek gösterip iptal dilekçesi doldurmadan bu fiyatı alamazmıyız Ben iptal formunu dolduramıyacağım çünkü internet kampanyası bugün bitti telefon 1 yıl daha devam ediyor

    Benden önce 2 ay bedavayla alan arkadaşın fiyatını müdürlüktekilere söylediğimde 61 lira fiyat verdi. Ancak ıslak imza ile dilekçe doldurduktan sonra telefonla arandığımda bu fiyatı alabildim. Yüz yüze bu fiyatı asla vermiyorlar. Ben 2 yıl önce yüzyüze daha fazla bir rakama anlaşabilmiştim.




  • Goday kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ttnet alo sözleşmesi seneye biteceği için internetide iptal edemem değil mi yarın gittiğimde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yahya90

    Hocam benim ttnet alo sözleşmesi seneye biteceği için internetide iptal edemem değil mi yarın gittiğimde

    Sadece interneti iptal etmeniz zor gözüküyor.
  • yahya90 Y kullanıcısına yanıt
    Keşke ikisini de aynı gün bitecek şekilde ayarlasaydınız ama yapacak bir şey yok. Bence siz yine de iptal bölümüne giderek telefonunuzun devam ettiğini ama internetinizin bittiğini söyleyin. Bu kez telefon 1 yıl daha internet 2 yıl daha olacak şekilde bir tarife koparmaya çalışın dilekçe doldurmadan. Çünkü size orada da bir teklif yapılacaktır. Yapılmasa da siz sorun, büyük ihtimalle yardım edeceklerdir.
  • Az önce telekomdan aradılar ve kafamı karıştıracak bir teklifte bulundular.

    24 mbit fiber internet - (35 GB adil kullanım hakkı) telefon hattı dahil (sanırım hiç bedava dakika yok) 24 ay taahhüt ile birlikte 41 TL.

    Hem 35 GB kullanım hakkı bana yetiyor hem de ev telefonunu zaten kullanmıyorum. Bu tarifeye 55 TL ödüyordum, şimdi 41 TL diyorlar. Tam kablonet'e geçme arifesinde kafam karıştı
  • yeni yıl kampanyalarını ne zaman acıklar tt
  • dekonline kullanıcısına yanıt
    Bugün gittim telekoma 16mb 50 gb kotalı nete 44 lira dediler ttnet alo sözleşmem devam ediyordu zaten ona 10 lira ödüyordum mecburen almak durumunda kaldım 54 lira vericem ikisine önceden 49 veriyordum telefonun sözleşmede bitmiş olsaydı iptal edicektim bende iyi birşeyler koparmaya çalışıcaktım ama olmadı şu anda internet için 44 aşağı vermiyorlar diğer arkadaşlarada aynı fiyatı verdiler diye hatırlıyorum en kötü telefonu ücretsiz yapabilseydik oda yeticekti ama olmadı
  • Arkadaşlar bilecikt3 üniversite okuyorum ve internetimin taahhütü bu ay bitiyor ve bu son senem haziranda döneceğim 6 ay gibi bir sürem var ve bunun için tekrar taahhüte sokmam mantıksız. Taahhütsüz kullansam 120 lira civarı gelecek fatura. Sizce ne yapmalıyım? Taahhütsüz 6 ay kullanabileceğim sağlayıcılar varmıdır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütsüz alınabilecek en ucuz (telefon yada yalın ücretiyle beraber) tarife hangisidir? Mecburen taahhüt bitimi bir ay daha kullanmam gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akiro

    Arkadaşlar bilecikt3 üniversite okuyorum ve internetimin taahhütü bu ay bitiyor ve bu son senem haziranda döneceğim 6 ay gibi bir sürem var ve bunun için tekrar taahhüte sokmam mantıksız. Taahhütsüz kullansam 120 lira civarı gelecek fatura. Sizce ne yapmalıyım? Taahhütsüz 6 ay kullanabileceğim sağlayıcılar varmıdır ?

    iptal başvurusu yap geri aradıkları zaman
    6 ay daha kullanmak istediğini ama faturanın yüksek olduğunu söyle indirimli taahhütsüz ikna paketi sunabilirler....
    bu süreçte 1 hafta netin kesileblir....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende taahhutum bitti iptale gittim 54 tl dediler 16 mbit 75 gb akk+ telefon dedim çok iptal edelim attım imzami ertesi gün aradılar 8 mbit 50 gb akk+ telefon 39 tl teklif etti hemen kabul ettim boyle bir paket bakıyordum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.