Şimdi Ara

Papapağan+Kafes alacam ama kazık yemek istemiyorum. Fiyat uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Petshoptan sultan papağanı(erkek) ve kafes alıcam. Papağan 2 aylık ve 120 TL kadar istiyor, kafese ise 110 TL. Kafes çok küçük değil iki papağanın yaşayabileceği şekilde belki sonradan yanına eş alabilirim. Sizce iyi mi fiyatı ?

• hiç düşünmeden al hatta ara şimdiden telefonla satmasın ayırsın sana , çok iyi fiyat harika kaçırma normalde 2 si 500 lira almayacaksan ben alırım hatta 300 veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeRMaNNN21844

hiç düşünmeden al hatta ara şimdiden telefonla satmasın ayırsın sana , çok iyi fiyat harika kaçırma normalde 2 si 500 lira almayacaksan ben alırım hatta 300 veririm

Alın bunu dışarı
  • papaganin fiyatini bilmiyorum ama ben muhabbet kuşlarim icin papagan kafesini 50liraya almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok pahalı. Sultan papağanı yetiştiren biri olarak diyorum max 100 liraya evden yetiştirilme süper papağanlar var.
    Kafeste taş çatlatasa 70 liraya bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historian_

Cok pahalı. Sultan papağanı yetiştiren biri olarak diyorum max 100 liraya evden yetiştirilme süper papağanlar var.

İnternetten de baktım kafes fiyatları normal gibi geldi.
  • Hocam fiyatına iyi kötü birşey diyemem ama kesinlikle petshoptan hayvan alma. Hayvancağızlara bakamıyorlar, hasta oluyor ondan sonra eve götürünce bi bakmışsın ölmüş. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi evden yetiştirilme al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öhöööööö! sana tavsiyem petshop yerine bir üreticiden al ...kafeside eminönü civarındaki pasajda çok uygun toplamı 110-130 tl gelir..adam ii kazığı koymuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ekim 2012; 20:47:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

quote:

Cok pahalı. Sultan papağanı yetiştiren biri olarak diyorum max 100 liraya evden yetiştirilme süper papağanlar var.

İnternetteki fiyatlar şişirme. Eminönüne bak. Olmadı 2. el al kafes nihayetinde. He unutmadan Sultan Papağanı bakımı zor iştir. Vaktin ve sabrın yoksa hiç bulaşma derim dostum

Eminönüne bakmak şart oldu o zaman. Evde yetiştirilmiş papağanı da nereden bulabilirim ki. Tanıdık falan da yok.

• quote:

Eminönüne bakmak şart oldu o zaman. Evde yetiştirilmiş papağanı da nereden bulabilirim ki. Tanıdık falan da yok.

Valla buyur bende var demeyi çok isterdim ama 11 papağandan sonra yoruldum, üretimi bıraktım Bazısını komik fiyatlara sattım, bazısını eşe dosta hediye ettim. Şimdi elimde 3 tane var 1 çift 1 de yavru.

Tavsiyem, forumlara bak kardeşim. Sırf sultan papağanı için açılmış forumlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 22 Ekim 2012; 20:55:56 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnternetteki fiyatlar şişirme. Eminönüne bak. Olmadı 2. el al kafes nihayetinde. He unutmadan Sultan Papağanı bakımı zor iştir. Vaktin ve sabrın yoksa hiç bulaşma derim dostum

Valla buyur bende var demeyi çok isterdim ama 11 papağandan sonra yoruldum, üretimi bıraktım Bazısını komik fiyatlara sattım, bazısını eşe dosta hediye ettim. Şimdi elimde 3 tane var 1 çift 1 de yavru.

Tavsiyem, forumlara bak kardeşim. Sırf sultan papağanı için açılmış forumlar var

Evet biliyorum o forumları biraz bakim o zaman. İlgin için sağol

• quote:

Petshoptan sultan papağanı(erkek) ve kafes alıcam. Papağan 2 aylık ve 120 TL kadar istiyor, kafese ise 110 TL. Kafes çok küçük değil iki papağanın yaşayabileceği şekilde belki sonradan yanına eş alabilirim. Sizce iyi mi fiyatı ?

Sultan papagani almak istiyorum bende. Rica etsem aldiktan sonra, aldigin fiyati pm atabilirmisin ?

• Kafes pahalı 55 liraya papağan kafesi almıştım ebatlarıda baya büyüktü.
  • Bizim yazlıkta 35 liraya kuş + kafes var. Seninki kazıkmış

The bomb has been planted

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

Bizim yazlıkta 35 liraya kuş + kafes var. Seninki kazıkmış

Sultan papağanı mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

Bizim yazlıkta 35 liraya kuş + kafes var. Seninki kazıkmış

Sultan papağanı mı

Hayır tabii ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.