Şimdi Ara

Galaxy Note II, Teknosa ve Turkcell tarafından satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
10.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Galaxy Note II, Teknosa ve Turkcell tarafından satışa sunuldu





    Samsung'un dünya çapında 10 milyondan fazla satan Galaxy Note modelinin devamı niteliğindeki Galaxy Note II, pek çok ülkede piyasaya sürüldü. Ülkemiz için 16 Ekim tarihi işaret edilirken, Taksim'de büyük bir etkinliğin de müjdesi verilmişti.




    Ancak etkinlik iptal edilirken, editörlerimiz Kaan Arlı ve Ender Yıldız'ın da yerinde takip ettiği basın lansmanı ise dün akşam gerçekleşti. 




    Lansman sonrası resmi olarak ülkemizde satışa sunulacağı belirtilen model an itibariyle TeknoSa ve Turkcell'de satışa sunulmuş durumda.




    TeknoSa üzerinden  modeli 1899TL'ye temin edebilmek mümkün. Turkcell ise 24 aylık taahhütlerde tarifeye ek ayda 72TL'den başlayan fiyatlarla paketlerini hazırladı. Bugünden sonra daha fazla perakendecide modeli görme imkanımız olacak.




    Galaxy Note II modelinin önemli özelliklerini hatırlamak gerekirse; 5.5 inçlik Super AMOLED HD ekran, 1.6GHz saat hızında çalışan Exynos 4412 işlemci, 2GB RAM, S-Pen teknolojisi, 16GB/32GB/64GB depolama kapasiteleri, 8MP çözünürlükte arka kamera, 1080p video kaydı, Multi-Windows çoklu görev uygulaması, 3100mAh batarya sayılabilir. 

     








  • Tasarımı ben pek beğenmedim fakat donanım gerçekten şuan için en iyi denebilir.

  • Teknosa bile 1900 e satiyosa 1 aya 1500e duser

  • Keşke kasası dikdörtgen şeklinde olsaydı,zaten tasarımını beğenen ben görmedim ! Ya siz?

  • Hala iPhone 5 daha iyi diyenleri goruyor gibiyim artik anlayin
    1 iPhone 5 = 2 Note 2 oluyor paranizi yazik etmeyin

  • kara borsacılar halen 16** satıyorlar. haberleri yok galıba link göndermek lazım:)
  • Giris fiyati oldukca iyiymis.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeche35

    Keşke kasası dikdörtgen şeklinde olsaydı,zaten tasarımını beğenen ben görmedim ! Ya siz?


    Ben beğendim tasarımını.
    Bu telefonun (ve S3 serisinin) tek beğenmediğim yönü Touchwiz. Sevemedim gitti...

  • Fiyatı beklediğimden daha ucuz olmuş. Yakın zamanda daha da düşecektir.

  • iPhone 5'ten bin kat iyi ama daha ucuz, cok ilginc, Samaung fiyati ucurmama konusunda uyarmis bence

  • kesin almayı düşündüğüm bir telefondu ama padfone2 kafamı karıştırdı şimdi.

  • Geçen Cumadan beri birçok mağazada satılıyor zaten. Donanımhaber ise ürünü stoklarına en geç alan teknosanın reklamını yapıyor.

  • Nano inceleme :) :

    Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Tavsiye ederim. En büyük artısı ve en büyük eksisi devasa ekranı. Telefonu tek elle tutuyorsanız hele hele otobüste veya hareket halinde kullanıyorsanız telefonu hem güvenli bir şekilde tutmak hem de ekranın her yerine ulaşmak imkansız. Ama diğer taraftan ekran süper, bakmaya doyamıyor insan. Fifa 12'yi denedim biraz, dokunmatik kontrollerin fiziksel kontrollerin yerini tutmadığı bir gerçek ama oyun süper oynanıyor, film süper izleniyor...



    Geri tuşuna uzun basılarak ekranı ikiye bölüp aynı anda iki uygulama (destekleyen uygulamalar yanda listelelniyor) çalıştırma modu açılıyor. (Bu özellik bir güncellemeden sonra açılıyor)



    Çok önemli bir detay özellik var, kalemin Air view özelliği çok iyi, opera mobile browser'da mouse hover durumunu yaratıyor. Yani bir web sitesine bilgisayardan baktığınızda bir menünün üzerine mouse'u götürdüğünüzde bir etkileşim olur, yani tıklamanın dışında mouse okunun o nesnenin üzerinde bulunması da ayrıca algılanır. Dokunmatik ekranlı cihazlarda bu olmaz, çünkü ya dokunursunuz ya da dokunmazsınız... Air view ile mouse ile web gezinti deneyimini yaşıyorsunuz... Bu bazı durumlarda çok önemli fark yaratır bence...



    Ses çıkışı iyi, yükseklik olarak hem kulaklık çıkışının hem hoparlörün ses seviyesi yüksek.



    Bir detay daha, şarj cihazının çıkışı 2.0 amper. Kıyaslamak için: USB çıkışı 0.5 A, SGS1 şarjı 0.7A, SGS3 şarjı 1.0A... Kendi şarj cihazıyla %0'dan %85'e yaklaşık 100 dakikada, %100'e 140 dakikada şarj oluyor.



    Kalemin boyu ve kalınlığı arttığı için kullanımı daha kolay. Bence kalem gerçekten cihazı otururken kullandığınızda yararlanacağınız, gerçekten işe yarayan ek bir özellik (yani hava cıva değil :) )



    El yazısı tanıma özelliği, Türkçe de dahil olmak üzere çok gelişmiş. Çok rahatlıkla metin girme yöntemi olarak sanal klavye yerine kullanılabilir. Kalemle kullanması daha da kolay. Enteresan olansa normalde kağıda yazdığınızda yazınız nasılsa ekrana kalemle yazdığınızda da aynı şekilde yazıyorsunuz. Örneğin benim yazım iğrençtir, ekranda da iğrenç :) ki bu önemli bir başarı yani cihaz bire bir kağıt kalem'den fark oluşturmayacak kadar iyi.



    4.1 'in ek özelliklerden detaylı bildirimler güzel, google now şimdilik pratikte işe yarayacak seviyede değil.



    Pil ömrü olarak da söyleyebileceğim 3G sürekli açık, iki farklı mail google drive, dropbox, live wallpaper yüklü bir şekilde ortalama (ortalama nedir çok tartışılır tabiiki) 2 günü tamamlayabilir diye düşünüyorum.





  • Geçtiğimiz günlerde Samsung'un Türkiye yetkilisinin söylediği "Note 2 en pahalı model olarak çıkacak, şimdiki modellerin üzerinde olacak" dediği söz yüzünden Samsung Türkiye'ye dava açmak istiyorum resmen. Çünkü bu söz söylendiğinde Galaxy S3'ün fiyatı düşmemişti, ben de gidip Note 1 aldım 1600 liraya. Hatta bir çok yer daha Note'u 1700 civarına satıyordu da ben denk getirip almıştım. Gözüm Note 2'de değil, Note fazlasıyla yetiyor ama bu fiyata çıkacağını bilseydim Note'un fiyatının da bu kadar düşeceğini kestirebilir ve beklerdim....
  • Almak istedigim ilk telefon asus padfone 2, ondan sonra bu telefon. İphone kullanan biri olarak soylemek istedigim sey bu iki telefon kiyaslanamaz. Biri ios, digeri android. Ama sunu soyleyebilirim Turkiyede 1500 tl nin uzerine hicbir zaman telefon alinmaz. Cunku telefon teknolojisi ne Led tv gibi ne de laptop gibi stabil fiyati olmuyor. Telefonda 1 sene sonra teknoloji inanilmaz degisiyor ve alinan telefonun degeri cok dusuyor. Biri kalem ekliyor digeri kameraya fonksiyonlar yukluyor, biri multitaskingin dibine vuruyor digeri ekrani costuruyor. Demek istedigim su an piyasadaki hicbir sektor telefon sektoru gibi yenilikci degil. Yani hicbir zaman en yeni olmuyor cunku samsung cikariyor 1 ay sonra Htc cikariyor hatta Htc surekli birseyler cikariyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note ile note 2 ekran karşılaştırması yaptım note 2 ekranı renk olarak soluk ve aydınlatması yeterli deil.Sasirdim gercekten

  • 1500'e düştüğü gün 1 tane almak lazım hafız
  • Böyle cihazlara daha çok alternatif bekliyorum.

  • Acaba vodafone'da note2 yi sözleşmeli olarak satışa sunacak mı? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.