Şimdi Ara

PES 2013 Tuhaf Sorunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
37.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba.. PES 2013'te yaşadığımız bazı problemleri anlatıcam size..

    Konuya girmeden önce şunuda belirtiyim PES 2013, PES 2012'den daha iyi daha oynanılabilir olmuş o açıdan Yükle/Kaldır yapmayı düşünmüyorum eski serilerinde olduğu gibi.. PES 2009'a kadar hep pes oynamışımdır.. 2009'ta biraz bocalar gibi oldu artık çöküş zamanına girdiği belli olmaya başladı.. PES 2010'da iyiden iyiye kötüye gitti ve PES 2011'de en son çileden çıktım ve FIFA 11 oynamaya başladım.. PES 2012'yi arkadaş zoruyla oynuyordum resmen bilirsiniz genelde PS3 kafelerde PES oynanır FIFA oynayana tuhaf gözle bakarlar (nedense)..

    Bu ufak girişten sonra artık asıl konuya gelirsek maç sırasında çok saçma sapan hareketler oluyor..

    Sıralarsak:
    -------------
    1- Gol atmak bir dert resmen.. 10 şuttan 5'ini 6'sını kalecinin üstüne atıyor.. (Hadi diyelim bu benim problemim ben atamıyorum okey)
    2- Bir oyuncu boşta kalan bir topa (bazen) hareketlenmiyor.. Yani adam topa odaklanmıyor la! Bildiğin topun sağından geçiyor solundan geçiyor üstünden geçiyor topu ayağına almıyor.. Arkadaş amacın ne neden almıyorsun?! Sırf bu yüzden nerdeyse her maç 1 gol yiyorum.. Attığım pas rakipten dönüyor defansımın arasına topun sağındaki adam topun üstüne gitmemekte inat ediyor yada topa hareketlenen rakip adama çelme takıyor kırmızı görüyor.. Daha bitmedi!
    3- Kırmızı gördük iyi hoş en azından gol yemedik demeyin.. Ceza sahasının 5-10 metre gerilerinden bildiğin her frikik gol (Yapay zeka için) yok böyle birşey ya! Bir maçta 2 gol yediğimi biliyorum bu işten.. Ya direkten sekip içeri giriyor ya kalecinin üstüne vuruyor kaleci içine alıyor yada en kötüsü topu durdursun diye çizginin üstüne koyduğum kendi adamıma çarpıp gol oluyor!
    4- FIFA oynayanlar daha iyi bilir aşırtma ara paslarını.. Ben buna Barcelona pası diyorum kendimce en çok sevdiğim sık yaptığım şey(di).. PES 2013'te bu nerdeyse imkansız! L1 + üçgen yapıyoruz adam havadan atıcağına yerden hızlı top gönderiyor.. Çok nadirde olsa adam akıllı yapıyor, yapmıyor demiyim..
    5- Önüne top attığınız adam topun gelmesini bekliyor veya top tam olarak önüne gelene kadar yavaşlıyor ve arkasından çita gibi koşan adam gelip poziyonu bozuyor.. Her seferinde aynı şey benim adamlarım rakipten daha yavaş karşıma San Marino'yu seçsem ondada aynı şey olacak utanmasalar yani bu kadar güç olayı dengesiz.. Ama tabi bana olursa yine benim adam yavaş onun ki hızlı ve gooolll..
    6- Çalım atmak hiç bu kadar zor olmamıştı!

    Sizinde yaşadığınız sıkıntılar varsa paylaşabilirsiniz beraberce hem çözüm bulmaya çalışırız hemde güzel bir sohbet olmuş olur.







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.