Şimdi Ara

Star Citizen (Çıkmadı) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
44
Favori
94.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 14e vurur bugün original backer yazıyor bende elime para geçse aurora alacam daha alamadım arkadaş inş bitmez alımlar bir süre daha. Niye bitiriyorlarsa 15 e vurur rahat hatta 16 görür.
    Ekonomi hakkında olay freelancerdaki gibi aynı fakat star citizende birde farklı maddeler getirip bir ürün üretme olayı var sanırımki. Onun dışında korsan yol kesnler vs yine aynı sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 7 Temmuz 2013; 12:28:13 >
  • Dayanamadım 35 dolara digital scout - aurora aldım. Gönül isterdi ki origin 300i alalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: George Jetson

    Dayanamadım 35 dolara digital scout - aurora aldım. Gönül isterdi ki origin 300i alalım.

    Benimki de ADVANCED STARTER PACKAGE - LTI ....45 dolar nisanda almıştım...bu nedenle veteran olmuşum :)
    digital scouddan farkı birkaç hediye dışında 2000 credit ve beta acces görünüyor.
    300 yerine freelancer ya da hornet daha iyi geliyor bana.
  • 14 milyon dolar olmuşlar yahu. Taa başlarda bir sürü kişiyle 3-3.5 milyon zor diyorduk şimdi 14 milyonu vurdular inanılmaz cidden. Bu kadar para toplamayla bekleneni veremeyeceklerinden korkmaya başladım umarım öyle birşey olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    14 milyon dolar olmuşlar yahu. Taa başlarda bir sürü kişiyle 3-3.5 milyon zor diyorduk şimdi 14 milyonu vurdular inanılmaz cidden. Bu kadar para toplamayla bekleneni veremeyeceklerinden korkmaya başladım umarım öyle birşey olmaz.

    Normalde bir şey almayacaktım siteden adam tanıtım videosunda çok iddialı konuşmuş. Benim adım da chris robert sa ben bu işi yaparım gibisinden Bende güvendim aldım bakalım...


  • Videoyu mutlaka izleyin büyük gemilerin bildiğin onlarca fonksiyonu var çok güzel gerçekten.Nasıl kullanacaz orası muamma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 9 Temmuz 2013; 14:43:43 >
  • Cologne de party varmış beyler :) ( Cologne Almanya Köln bu arada :) )

    https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13149-Gamescom-RSVP

    Türkiyede olsa 5 kişiyi geçmeyiz sanırım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 20 Temmuz 2013; 3:37:38 >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Parti birde Gamescom için olacak. O fuara Dünya çapından bir sürü kişi gidiyor. Birde yıl sonu bir parti yapacaklar oda Austin, Texas'da olacak. Oyunun yapıldığı yerde.
  • o partilere 10 bin doar falan bağışlayanlar gider galiba
  • Oyunun boyutu kaç gb olacak acaba?
  • Bu oyun çıkana kadar şununla ilgilenebiliriz :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_59839507/tm.htm
  • Hangar Modülü 5 gün sonra 29'un da indirime sunulacakmış.
  • Hangar modülü de mi ücretle satılacak?
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Yok canım. Gemisi olan herkese bedava olacak. Öyle hırsız firma değil bu adamlar.

    Edit: Hangara bakın 20. dakikalarda çok iyi olmuş.

    http://www.twitch.tv//roberts_space_ind_ch_1/b/450808296?utm_campaign=archive_embed_click&utm_source=



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 25 Ağustos 2013; 0:42:31 >




  • of ulan o 300i lerin yanında bizimki külüstür kalıyor
    hangar uygulamasında baya bug var yalnız
    umarım karakterin hareketleri oyunda o şekilde robotik olmaz
  • İlla oyunu satın alırken mi gemili bir paket seçmek avantaj sağlayacak yoksa oyunda zaman içinde kazandığımız paralarla falan yine güçlü gemileri ve ek özellikleri satın alabilecek miyiz? Çok derinlemesine olmasa da biraz biraz işte X3 TC, AP oynamış ve oynamaya devam eden biriyim. X Rebirth'ü düşünüyordum ama Multiplayer gerçekten önemli bir etken olarak gözüme çarpıyor bu oyunlarda bulunmaması :( Şimdi CE3 kullanan bir oyun ve bu derece aşmış şekilde, multisi de var ve mmo tarzında. Çok hoş ama insan düşünüyor. Ayrıca diyelim gemimiz gitti, o durumda ne olacak, buna dair bir şeyler var mı? Birisi bana x serisiyle kıyaslama adına güzel bir yazı ama tek bir yazı olarak verebilir mi bir şeyler. İngilizce de olur, lakin tek bir yazı olsun, çok dolambaçlı oradan oraya geçirmesin başlangıçta :) (Sitesine girdim ve çok karanlık, biraz karma yapılı, aslında şık bir site yapmışlar ama dediğim gibi karmaşık olmuş biraz, oradan oraya oradan oraya, özellikleri kıyaslamak sıkıntı falan.)




  • St Batuhan kullanıcısına yanıt
    Gerçek para ile alabildiğin herşeyi oyun için paraylada alabileceksin. O açıdan sıkıntı yok. Fakat şimdi yüksek bir gemi paketi almanın avantajı ömür boyu sigorta. Bu oyun çıktığında olmayacak. Star Citizen'e erkenden inanan ve destek olanlar için özel birşey. Hala geçerli olması lazım ömür boyu sigortanın. Ama dediğim gibi yakın zamanda o imkan gidecek. Bu sebeple millet alabildiğin kadar gemi aldı. En ucuz pakette oyunla başlangıç gemisi olması lazım. Paketlerin bazılarında alpha-beta girişi var bazılarında yok bunada dikkat etmen gerekebilir. Ben bakmayalı uzun süre oldu.

    Gemi patlarsa ömür boyu sigortan olduğunda kargo ve modifiyelerin gidecek stok gemi geri gelecek. Tam sürümde kargoyu sigortalatma gibi durumlarda mevcut olacakmış. Ömür boyu sigorta olmadığında 3-6 aylık sigorta paketleri olacak. Eğer gemi giderse başlangıç işlerini yapıp tekrar para kazanabilirsin, başkalarının verdiği gemileri kullanıp. Yada hiç gemi kullanmadan birinin ekibine katılabilirsin. Adamın atıyorum turreti kullanacak birine ihtiyacı varsa. Bazı gemileri kullanmak için çoklu ekipler gerekiyor.

    X serisi ile karşılaştırma için sen şu şu varmı dersen daha iyi cevaplayabilirim. Teorik olarak X'de olan herşeyin SC'de de olması lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: St Batuhan

    İlla oyunu satın alırken mi gemili bir paket seçmek avantaj sağlayacak yoksa oyunda zaman içinde kazandığımız paralarla falan yine güçlü gemileri ve ek özellikleri satın alabilecek miyiz? Çok derinlemesine olmasa da biraz biraz işte X3 TC, AP oynamış ve oynamaya devam eden biriyim. X Rebirth'ü düşünüyordum ama Multiplayer gerçekten önemli bir etken olarak gözüme çarpıyor bu oyunlarda bulunmaması :( Şimdi CE3 kullanan bir oyun ve bu derece aşmış şekilde, multisi de var ve mmo tarzında. Çok hoş ama insan düşünüyor. Ayrıca diyelim gemimiz gitti, o durumda ne olacak, buna dair bir şeyler var mı? Birisi bana x serisiyle kıyaslama adına güzel bir yazı ama tek bir yazı olarak verebilir mi bir şeyler. İngilizce de olur, lakin tek bir yazı olsun, çok dolambaçlı oradan oraya geçirmesin başlangıçta :) (Sitesine girdim ve çok karanlık, biraz karma yapılı, aslında şık bir site yapmışlar ama dediğim gibi karmaşık olmuş biraz, oradan oraya oradan oraya, özellikleri kıyaslamak sıkıntı falan.)

    X serisiyle şuanda kıyaslamak yanlış çünkü daha herhangi bir oynanış videosu vs yok. oyunda istediğin gemi sahibi olabileceksin tabi o geminin parasını kazandıktan sonra. Yani sadece oyunu alabilirsin ama 1 sene sonra falan çıkar 2014 yazında alfası çıkacaktı sanırım.




  • 2 cevap için de teşekkür ederim. Teorik olarak 2 oyun yakın olacağına göre çok sıkıntı olmaz. Oynanışı falan her zaman hoşuma gitmiştir X serisinin. Zaten yeni oyunla bayağı değişime giriyorlar diye tedirgin oluyordum ziyanı yok buna dalsam sanırım. Zamanında Crysis'de vtol kullanımı da güzeldi tabi :)
    Bu durumda sanırım en iyisi "Digital Bounty Hunter" paketi oluyor ya da gemiye göre "Arbiter" de olabilir belki. Peki Origin 300i mi f/p bakımından daha kârlı olacaktır başlangıçta yoksa 325a ile direk savaşa mı dalmak. Takip etmek kısmet olmadığı için arayı kapatmak namında böyle sorular sorma gereği duyuyorum.

    Unutmadan, 4 aylık sigortalamalara geçirmişler paketleri, daha doğrusu ödediğin ücrete göre 1-2-3-4 falan olmuş.

    edit: gemiler sayfasına bakıyorum da 325a'nın kargo avantajı var, diğer yönlerden büyük artıları görünmüyor. Sizce yine de doğru bir tercih mi olur aradaki parayı da vermek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 25 Ağustos 2013; 16:22:55 >




  • Beyler oyun çok güzel gözüküyor.Fakat anlamadığım şey oyun da mikro ödemeler olacak mı?Yani hem oyuna para verip hem de uçak falan mı almaya kalkışacağız gerçek parayla?30 dolar versek oyundaki para ile o 300 serisini falan alamayacak mıyız?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.