Şimdi Ara

Turkcell & Garanti Bankası 'Turkcell Cüzdan'ı tanıttı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Turkcell & Garanti Bankası 'Turkcell Cüzdan'ı tanıttı...


    Turkcell, cüzdanı evde bıraktıracak

    Mobil ödeme sistemleri alanında öncü uygulamalara imza atan Turkcell, dünyanın en gelişmiş mobil cüzdan çözümünü geliştirdi. Kredi kartı numarası yerine cep telefonu numarası ile alışveriş, cepten temassız ödeme, cepten cebe para transferi, cepten fatura ödeme, paket satın alma kişiye özel alışveriş fırsatları gibi pek çok özelliği tek bir platformda toplayan Turkcell Cüzdan, bu sayede kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Üstelik banka müşterisi ya da kredi kartı sahibi olmaya gerek yok.

    Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, tüketici alışkanlıklarını değiştirecek, alışverişte yeni bir dönemin kapılarını açacak yeni mobil cüzdan servisini kullanıma sundu. Dünyanın en gelişmiş mobil cüzdan çözümü olan Turkcell Cüzdan adlı servis çok sayıda uygulamayı tek bir platformda bir araya getiriyor. Turkcell Cüzdan kredi kartı numarası yerine sadece cep telefonu numarası girerek internette ya da mağazalarda alışveriş yapma özelliğiyle de dünyada bir ilke imza atıyor.


    TL Kazandıran Cüzdan

    Tüm telefonlarla uyumlu olan Turkcell Cüzdanı banka müşterisi olsun ya da olmasın tüm Turkcell’liler kullanabiliyor. Bunun için tek yapılması gereken CUZDAN yazıp 7777’ye göndermek. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en gelişmiş mobil cüzdan çözümü olan Turkcell Cüzdan sunduğu basit ve güvenli işlem deneyimiyle Turkcell’lilerin günlük hayatındaki pek çok işlemi kolaylaştırırken, 31 Aralık 2012 tarihine kadar kullanıcılarına hatlarına yükledikleri TL kadar TL de kazandırıyor.

    Süreyya Ciliv: Turkcell Cüzdan’ın dünyada benzeri yok
    Turkcell Tepebaşı Plaza’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv şunları söyledi:

    “Mobil iletişim teknolojileri dünyayı yeniden şekillendiriyor, her alanda insan hayatını kolaylaştırıyor, hemen hemen her sektörde iş yapış şekillerini değiştiriyor. Finans ve bankacılık bu mobil dönüşüme en çabuk uyum sağlayan sektörlerin başında geliyor. Turkcell olarak biz 2008 yılından bu yana bankalar ile birlikte çalışarak, mobil ödeme sistemlerine yaptığımız yatırımlarla Türkiye’de bu dönüşümün itici gücü olduk, dünyada ilklere imza attık. Bugün müşterilerimize sunduğumuz Turkcell Cüzdan da yine dünyada eşi benzeri olmayan devrim niteliğinde bir platform. Garanti Bankası’nın mobil ödeme sistemlerindeki deneyimi, Mastercard’ın güvenilir altyapısı ve Turkcell’in teknolojisini bir araya getiren Turkcell Cüzdan sayesinde müşterilerimiz artık cüzdanlarını evde bırakacak. Basit, güvenilir ve tüm işlemleri tek bir platformda toplayan kullanıcı dostu arabirimiyle artık ihtiyacınız olan tek Cüzdan, Turkcell Cüzdan. Alışveriş ve e-ticarette yepyeni bir dönemin kapılarını açacak olan Turkcell Cüzdan markalar için de müşterilerine önemli fırsatlar sunabilecekleri yenilikçi bir ticaret platformu olacak. Türkiye’nin önde gelen tüm markaları ve bankalar da bu platformdaki yerini alacak.”

    Cenk Bayrakdar: 28 milyon Turkcell’linin Cüzdan’ı hazır

    Basın toplantısında yaptığı demolarla Turkcell Cüzdan’ın detaylarını paylaşan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar da “Mobil ödeme, mobil bankacılık ve mobil sadakat programları alanında ihtiyaç duyulan tüm teknolojik altyapıyı tek bir serviste birleştirdiğimiz Turkcell Cüzdan’ın kısa sürede müşterilerimiz için vazgeçilmez hale geleceğini düşünüyoruz. 28 milyon Turkcell’linin Cüzdanı şimdiden hazır. Turkcell Cüzdan ile telefonunuz artık cüzdanınız oluyor” dedi.


    Turkcell Cüzdan ile neler yapılabiliyor?


    Cepten Ödeme
    İnternette ödeme: Anlaşmalı internet sitelerinde ödeme seçeneği olarak Turkcell Cüzdan seçilerek hiçbir kart bilgisi paylaşmadan sadece telefon numarası kullanılarak kolay ve güvenli alışveriş yapılabiliyor.
    Mağazalarda ödeme: Çok yakında anlaşmalı mağazalardaki POSlara sadece cep telefonu numarasını girerek Turkcell Cüzdan’a tanımlı kartlarla kolay ve güvenilir alışveriş yapılabilecek.
    Temassız İşlem: Telefonu NFC özelliğini destekleyenler temassız ödeme noktalarında cep telefonuyla hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabiliyor.

    Mobil Bankacılık
    Para Gönderme: Turkcell Cüzdan’la hesap numarasına gerek kalmadan istenilen kişinin cep telefonu numarasına 7/24 para göndermek mümkün
    TL Yükleme: Oturduğunuz yerden; saniyeler içerisinde dilediğiniz Turkcell hattına TL yüklemek, Turkcell Cüzdan ile çok kolay.
    Paket Satın Alma: Turkcell’in farklı konuşma, SMS ve data paketleri artık cep telefonunuzdan kolaylıkla satın alınabilecek.
    Fatura Ödeme: Çok yakında Turkcell Cüzdan’ı kullanarak başta Turkcell faturası olmak üzere birçok anlaşmalı kurumun faturası da cepten ödenebilecek.


    Mobil Sadakat Programı
    Fırsat ve Kuponlar: Turkcell Cüzdan ile birçok özel alışveriş ve günlük fırsat sitesinin kişiye özel ve lokasyon bazlı teklifleri cepten takip edilip, anında satın alınabilecek.

    Turkcell Cüzdan nasıl kullanılıyor?

    Turkcell Cüzdan, gerçek bir cüzdandan farksız. Turkcell Cüzdan’ı kullanarak cep telefonundan işlem yapabilmek için içine nakit para koyulabileceği gibi mevcut banka ve kredi kartlarını da eklemek mümkün. Banka müşterisi olmasalar bile Turkcell’lilerin Turkcell Cüzdan’a ücretsiz sahip olmaları için CUZDAN yazıp 7777’ye göndermeleri yeterli oluyor. Ardından kullanıcılar cüzdanlarını dilerlerse yükleyebilecekleri nakit parayla dilerlerse de cüzdanlarına ekleyebilecekleri kartlarla kullanmaya başlayabiliyorlar. Turkcell Cüzdan’a para yüklemek için Garanti Paramatikleri ya da Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) kullanılabiliyor. Turkcell Cüzdan’a ilk etapta Akbank, Garanti Bankası kartları ile Denizbank, ve Yapı Kredi Bankası’nın Mastercard / Maestro logolu temassız kartları eklenebiliyor. TİM’lerde satılan Cep-T Paracard veya Cep-T Neo ön ödemeli kartlarını da Cüzdan’a tanımlayarak kullanmak mümkün.

    Tüm telefonlarla uyumlu olan Turkcell Cüzdan akıllı telefonlarda Turkcell Cüzdan mobil uygulaması üzerinden, diğer telefonlarda SİM kartta bulunan Turkcell Menü üzerinden kullanılabiliyor. Turkcell Cüzdan’ı kullanabilmek için SİM kartın en az SIMPlus 64 olması yeterli oluyor. NFC’li cihaz sahipleri SİM Plus 256 ve üzeri bir SİM kart kullanarak Turkcell Cüzdan’ın temassız alışveriş keyfine varabiliyor.

    Turkcell Cüzdan ile yapılan para transferlerinde ve fatura ödemelerinde işlem ücreti yapılan karta ya da hesabı yansıtılıyor. Bunlar dışındaki işlemlerden masraf ya da başka bir ücret alınmıyor.

    Turkcell Cüzdan ile alışveriş yapılabilen siteler
    Turkcell Cüzdan’da yer alan ve telefon numarası girerek internette alışveriş yapabilme özelliğine sahip siteler ilk etapta şunlar: Mybilet, 1V1Y, VipDükkan, Yakala.co, BirlikteAlalim.com, HızlıAl.com, Atlas Jet, TeknoSA, Lidyana, Hipsin, Pera Bulvarı, Unnado.com, Tatil.com, Pronto Tour, Turkcell Mağaza, Bavul.com, Bonvagon, Butigo,.

    Çok yakında aralarında GittiGidiyor, Markafoni, Trendyol, Limango, Bonubon, Cityberry, Maçkolik, Balerin.com, Jolly Tours, Kliksa.com, Pegasus Airlines, Sun Express, Genpa, Sporcum, Kahve Dünyası, Hazinem ve Koçtaş’ın da olduğu çok sayıda site de Turkcell Cüzdan’daki yerini alacak.


    Konu ile ilgili kaynak ve videolar: için tıklayınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsgnera -- 4 Ekim 2012; 11:54:13 >







  • Şimdi şöyle bir sorun var arkadaşlar, Bu TURKCELL CÜZDAN olayını bu sabah yaptım. Girişimi yaptım ve Garanti Bonus Kartımı ekledim. Ancak ŞU linkte bulunan Kart eklediğinde 50 TL Gibi herhangi bir hediye gelmiş değildir. Diğer bir olay ise yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi Yüklediğin kadar TL hediye olayı ile ilgili. Evet Eklemiş olduğum kart üzerinden 50 TL yükledim Turkcell Cüzdanı kullanarak ve henüz ordan da 50 TL hediye gelmedi. Ben zaten her ay yaklaşık 70 TL lik TL yüklemesi yapıyordum. En azından buradan yapayım bari hediye de gelsin dedim ama henüz ne gelen var ne giden ! Bu yoldan TL yükleyen arkadaşlar var mı ? Onlarda nasıl durum hediye verdiler mi ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: brknsmnc

    Şimdi şöyle bir sorun var arkadaşlar, Bu TURKCELL CÜZDAN olayını bu sabah yaptım. Girişimi yaptım ve Garanti Bonus Kartımı ekledim. Ancak ŞU linkte bulunan Kart eklediğinde 50 TL Gibi herhangi bir hediye gelmiş değildir. Diğer bir olay ise yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi Yüklediğin kadar TL hediye olayı ile ilgili. Evet Eklemiş olduğum kart üzerinden 50 TL yükledim Turkcell Cüzdanı kullanarak ve henüz ordan da 50 TL hediye gelmedi. Ben zaten her ay yaklaşık 70 TL lik TL yüklemesi yapıyordum. En azından buradan yapayım bari hediye de gelsin dedim ama henüz ne gelen var ne giden ! Bu yoldan TL yükleyen arkadaşlar var mı ? Onlarda nasıl durum hediye verdiler mi ?

    Evet ilginç bir durum olmuş TL gelmeliydi.müşteri hizmetlerini aradiniz mi bir arastirsalardi?

    Bir de NFC özelliği için sorum olacak hic kullandiniz mi ?

    Merak ediyorum sadece temassiz ozellikli kartlar mi eklenebiliyor yoksa her kart eklenebiliyor ve NFC özelliği sayesinde temassiz olmayan kartlari ekleyip temassiz gibi kullanabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.