Şimdi Ara

iPhone 3g 1015 hatası - cihaz açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar elimde yüksek ihtimalle yurtdışından gelen, simlock olup olmadığını bilmediğim bir 3g var. Cihaz 4.1'de jailbreakliydi. Jb'yi kaldırıp iTunes üzerinden 4.2'ye geçmek istedim. güncelleme yapamadan 1015 hatası aldım. Geri yükleme de yapamıyorum. ShSh kaydı yok. TinyUmrella'dan exit Recovery işe yaramadı. Jb işlemleri konusunda pek bilgim yok. Ne yapacağım konusunda temel yönergeleri verirseniz çok makbule geçer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.35 -- 25 Eylül 2012; 17:01:39 >



  • cihazınızı dfu moda alıp son sürüm olan 4.2.1 i itunesten shitf+restore ile yukleyın. yukleme bittikten sonra itunes hata verecek ve telefon recovery modda açılacaktır. ekranda itunes simgesi görünecektir. tinyumbrella ile exit recovery yaparak cihazı açın. ben her seferinde bu şekilde açıyorum. söylemeyi unuttum iphone 3g shsh kaydına ihtiyaç duymadan istediğiniz sürüme düşürüp yükseltebilirsiniz. eğer simlocklu ise cydia üzerinden ultrasnow u kurarak simlock u kaldırabilirsiniz. takıldığınız bi nokta olursa özelden yazbilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa_Caliskan -- 25 Eylül 2012; 17:28:01 >
  • Hocam çok sagolun. Cihazın eski versiyonu 4.1 idi. 4.1'i cihaza bahsettiginiz yönteme harfiyen uyarak yükledim. Cihaz sorunsuz çalışıyor. Çok teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.35 -- 25 Eylül 2012; 20:02:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim. eğer bi sorunuz olursa özeldende yazabilirsiniz. elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
  • merhaba arkadaşlar ben bir ıphone 3 aldımikinci el olduğu için ı phone sil dedim ve ı phone bütün bilgiler silindi ı tunes tekrar yuklemeye çalıştım ios ama yuklenemedi 1015 hatası veriyor yardımcı olabilir misiniz
  • ACİL YARDIM TELEFON 3G YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPARKEN HATA VERDİ SONRA GERİ YÜKLEME YAPMAM GEREKLİ DEDİ. GERİ YÜKLEME YAPARKEN 1015 hatası vermeye başladı. app sayfasındada usb kablodan veya pc güncellemesinden veya virüs programından sorun yapıyor dedi. 3 adet usb kablo değiştirdik pc win7 32bit birde win xp prof son güncellemesine kadar yaptım virüs programını kaldırdım. hatta defender kapatıp ve açıp tekrar denedim sonuç aynı. benim sorunum şöyle oluştu whatsaapp yükledim güncel değil yükleyemezsiniz dedi. itunes kurdum cihazı görür görmez güncelleme var dedi OK dedim güncelleme yaptı sonunda başarılı değil diyerek hata verdi şuan telin ekranında usb kablo işareti ve itunes logosu var itunesi açıp bağlıyorum geri yükleme yapmam gerekli diyor yapıyor yine 1015 hatasını önüme koyuyor cihaz iphone 3g acil destek bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.