Şimdi Ara

SAÇLARDA(DERİDE)AŞIRI YAĞLANMA (SEBOREİK DERMATİT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
22
Favori
67.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fibromiyalji ( SEBOREİK DERMATİT ) İLAÇSIZ DİYET

    Bu yağlı saç derisindeki hastalığı hormonal olduğunu, vucudun içeriden kendisinin yaptığını doktorların kendisi söylüyor ve cildiye doktorları bu konuda çaresiz.

    İlaçlar baskılayıcı çareler, o sebeple kullandığın sürece işe yarayan yöntemler. Tabi birde ilaçların yan etkileri var. alakasız yerlerde kıllanma vs.

    Fakat SEBOREİK DERMATİT dahil tüm kronik hastalıkların vucudumuz için mantıklı bir sebebi ve o sebepleri ortadan kaldırdığımızda'da doğal olarak düzelmesi kaçınılmaz.

    BESLENME NE YERSEK OYUZ.

    Araştırdıkça öğreniyoruz, öğrendikçe deneyimliyoruz, sonucunda hep ilerleme var. Sağlıklı vucudu, sağlıksız beslenerek, hatta ağırlıklı olarak vucudun kendi için adeta zehir olarak gördüklerini tüketerek bir kısır döngüden çıkamıyoruz.

    Şeker, un, işlenmiş gıdaları kestiğimizde düzenli probiyotik takviyesi aldığımızda, ilaca gerek kalmadan (üstelik yan etkilerinede maruz kalmadan) soruna çözüm bulmuş olacaksınız. Yanlızca ( SEBOREİK DERMATİT ) için değil, tüm kronik hastalıklar için geçerli bir yöntem.

    Gapss Diyeti, Karatay Diyeti, Taş Devri diyeti.
    Bu diyetlerin hepsi aynı şeyi söyler ve doğru söyler.
    BAĞIRSAK FLORAMIZ BOZULUP YARARLI BAKTERİLER AZALDIĞINDA, ZARARLI BAKTERİLER ÇOĞALIP VUCUDU İSTİLA EDER, VUCUT YILLARCA SAVAŞIR, BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZ ÇÖKER. KOLLESTROL, TANSİYON, ŞEKER YÜKSELİR, YILLAR İÇİNDE KALP DAMAR VB KRONİK HASTALIKLAR ORTAYA ÇIKAR.

    BU KISIR DÖNGÜYÜ KIRMANIN TEK YOLU YEDİKLERİMİZDEN TAM FAYDALANABİLMEK İÇİN BAĞIRSAK FLORAMIZI TEKRAR DÜZELTMELİ, TAMİR ETMELİYİZ. YILLAR İÇİNDE YAVAŞ YAVAŞ BOZDUĞUMUZ SİSTEMİ TERSİNE TEKRAR YILLAR İÇİNDE YAVAŞ YAVAŞ TAMİR EDEBİLİRİZ. BECERMESİ KOLAY DEĞİL, YILLARIN BAĞIMLILIKLARIDAN KURTULMAK HİÇ KOLAY DEĞİL. BECEREMEYENLER İLAÇ KULLANMAYA DEVAM EDECEK.
    ___________________________________________________


    DİKKAT: Yorumları okuduğum kadarıyla alt sayfalara yazdıklarımı tam net okumadan multi vitamin alma telaşına düşenler var, o sebeple ana sayfaya buraya güncelleme ihtiyacı duydum.

    1)saç yağlanmasına olumlu etkiyi sadece biotinin yaptığını düşünüyorum. belki çinkonunda etkisi vardır (multivitamin almanız şart değil). bende olumlu etki hiç abartısız 2-3 günde gerçekleşti kullandığım ürünler solgar vm 75 multi vitamin (dikkat ederseniz içinde 10 mg çinko var) - solgar biotin 5000(5mg) evet aynı anda bu iki ilaçla başladım ve 2-3 günde kesin çözdü işi.

    2)biotinde marka modelin veya bitkisel kimyasalın hiç önemi yok araştırmalarım bunu gösteriyor, fakat solgar 5 mg biotin kullandım şişe bitti, şimdide hem ayrı 22mg çinko aldım, hemde hp 10 mg biotin kullanmaya başaldım fiyat ve tablet sayısı avantajından dolayı ama eskisi kadar olmasada saçımda yağlanma gözlemledim, tahminime göre bu 2 sebeple olabilir. 1) marka değişimi 2) doz değişimi. 5 mg biotin kullanırken şimdi iki katına 10 mg a çıkardım + vm75 içinde 10 mg çinko kullanıyorken 22 mg çinko daha eklemiş oldum, tabi mevsim değişikliliği bile sebep olabilir bilemiyorum zaman geçsin biraz anlıyacağız yazarım buraya.
    EK NOT= hp biotini %100 öneremiyorum çünki hala tam olarak emin olamadığım şeyle var. saçlarda deride sıvı yağlanma (ıslak su-damla tipinde yağlanma geçti, fakat dikkat ediyorumda yağ hala var, aslında sadece sıvı yağlanmadan katı yağlanmaya dönüşmüş durumda. bu durumu elimizi deriye sürdüğümüzde hissedebiliyoruz. tüm biotinlermi aynı etkiyi gösteriyor yoksa hp biotin markası veya dozu'mu buna sebep oluyor anlamış değilim.

    3)Arkadaşlar + kıllanma yapıyormu evet. benim kollarımın iç tarafında (bileğe yakın) kısımlarında ve köprücük kemik boşluklarında kıllanma yaptı. fakat bir arkadaşımızın özel mesajda sorduğu gibi öyle tek kaş olacak şekilde yüzü gözü kıllandıracak bir durum yok ortada. sakal kılı canlandığı için daha kalın veya sık gelebilir, çabuk dökülen kıllar sağlamlaşır.

    4)eczane %17-20 indirim yapıyor solgar ürünlerine bana yaptı. daha doğrusu tüm bu tür ürünlerin kar marjı yüksek olduğundan marka model farketmez %17-20 indirim yapıcaklardır.


    saçlarımda aşırı derecede yağlanma sorunum vardı, kafamı yıkadıktan 2 saat sonra bile elimi kafama sürdüğümde elim zeytin yağı dökülmüş gibi yağ içinde kalıyordu, kağıt havlu ile kafamdan yağ çekiyordum resmen kağıt havlu yağ içinde kalıyordu. Bu aşırı yağlanma sebebi ile saçlar uzamıyor ,bir çok saç teli minik kalıyor büyüyemiyor, dökülüyor ve aşırı kepek oluşuyordu. + halsizlik, yorgunluk, uyku problemleri, yaraların geç iyleşmesi, göz kuruluğu, gözlerde bakışta odaklanma problemi, kulaklarda yoğun kuru pislik toplanması, fibromiyalji hastalığının tüm etkileri. v.s v.s. (bunların hepsine çözüm buldum deme dersiniz şimdi ))) bu genel durumu anlatıktan sonra.

    Arkadaşlar tam 15 yıldır saçlarımdaki aşırı yağlanmadan dolayı tıb doktorları diyeceğimiz devlet araştırma hastahenesi uzmanları tam anlamıyla fos çıkmıştır. Her gittiğimde ya dermatolojik şampuan vermiş, ya vücudun bünyen yapıyor bunu yapılacak fazla bir şey yok istersen bioxin şampuan kullan denmiş, ya genetik yapın bu denmiştir. Zaten benimde ülkemizdeki leblebi gibi sadece ilaç satan ama kesin tanı koyma, tedavi etme,(gerçek hastalıklardan bahsediyoruz ağrı kesici antibiyotik hastalıklarına herkez çare buluyor) becerisi olmayan doktorlarımızdan en azından genel çoğunluğu böyle başka türlü bir beklentim yoktu. Bu durum diğer saydığım rahatsızlıklar içinde geçerlidir örneğin romatizma etkili hastalıklara belki dünyadada yoktur bilemiyorum ama türkiyede kesinlikle doktorlar tarafında çare bulunamıyor, sadece leblebi gibi ilaç satıyorlar, reflü içinde durum bu ‘’ameliyat’’ önceki halini aratır durumda pratik tecrübe yorumları bunu söylüyor.

    Sonuç olarak 15 yıl türkiyede hemde adı araştırma hastahanesi olan, gerekli tüm cihazlara sahip olan doktorların uzmanların bırakın tedav etmeyi tanı dahi koyamadığı saçlarda/kafada aşırı yağlanma problemi nasıl çözüldü anlatayım. internette araştırma yaptım donanımhaber’demarka model seçiminde bu araştırma yaptığım sitelerden biri, ve vucudun eksik aldığı yeterli miktarda alamadığı vitamin ve minarelllerin vucudu nasıl etkilediği bilgisine ulaştım, biotin,çinko diğer vitaminleri inceledim. Sonuçta karar verdim vitamin ilacı almaya Araştırmamda pratik tecrübe yorumlarda en ön plana çıkan ‘’ solgar vm 75’’ oldu içindeki değerlere baktım biotin minik bir miktar yok denecek kadar az ama saç için gerekli olanda biotin o zaman onuda ayrı almaya karar verdim, araştırdım günlük ihtiyaç dozunu ve 5 mg solgar biotinde karar kıldım iki ürünüde aldım. Bir mucize kaç günde gerçekleşebilir _? tam 2-3 günde gerçekleşti .


    Arkadaşlar 15 yılın aşırı saç yağlanması 2-3 günde bitti ve deri normal yağ değerinde kaldı (anlıyacağınız deride kurumada yok normale döndü) kepekte kalmadı. dematolojik sivilce türü şeylerde gün geçtikçe azaldı. ama durun bitmedi Boyun düzleşmesi gibi kronik hastalıklar dışında yukarıda saydığım rahatsızlıkların bir çoğuna %100 etkisi oldu diyebilirim.

    Anladımki vücut bir noktada bu vitamin ve minarellerden eksik kalmış (eskiklik giderilince sorunlar, hastalıklar ortadan kalktı aklın yolu bir), o eksiklik başka bir vitaminin, minarelin eksikliğine sebep olmuş, her eksiklik bir hastalık oluşturmuş o hastalıkta başka hastalığın oluşmasına sebep olmuş. Bu zincirleme örnek veriyorum; eklem rahatsızlığıyla uzmanına gitmeyi gerektirmiş uzmanda kan testine yollamış fizik tedavi,antidepresan vermiş eve yollamış ama sorun sabit kalmış geçmemiş. Kulak rahatsızlığıyla uzmanına gitmiş ağrı kesici,antibotik vermiş eve yollamış ama sorun sabit kalmış geçmemiş. vücut içi rahtsızlıyla uzmanına gitmeyi gerektirmiş uzmanda ne bileyim idrar tahlili yaptırmış, öksürük ilacı,talcit, antibiotik vermiş eve yollamış ama sorun sabit kalmış geçmemiş. Göz rahatsılığıyla uzmanına gitmeyi gerektirmiş uzmanda göz damlası vermiş eve yollamış ama sorun sabit kalmış geçmemiş. Bir allahın kulu doktorda bu hastada genel vitamin minarel eskikliği varmı demiyor. Neden desinki ömür boyu leblebi gibi ağrı kesici,antibiotik nasıl satılacak başka türlü yinede doktora gidip vitamin ve minarel eksikliğiniz varmı özelikle biotin ve çinko eksikliği varmı araştırmanızda fayda olur sanıyorum.

    SON EK YORUM= Birçok kişi özel meseaj atmış bu konu akında, kısaca birkaç bilgi vereyim.

    Arkadalar hiç uzatmadan şunu söylemek istiyorumki, doktorların önereceği özel tedavi şampuanları veya bioxin v.s hiç biri bir işe yaramaz, zaten doktorun kendiside bu durumu bağışıklık sistemin yapıyor genetik/hormonal v.s diye adlandırıyor, ama yinede bir şampuan yazmadan eve yollamıyorlar :) haliyle şampuanda bir işe yaramıyor.

    Biotin ilk kullanılan günlerde bir mucize etkisi yaratıyor(ilk günlerde tamamen yok ediyor bile diyebiliriz) sonrasında yağlanma eskiye nazaran fazlasıyla azalmış oluyor, şöyle izah edeyim biotin kullanmadan önce kağıt havluyu saçınıza sürdüğünüzde bariz yoğun bir yağ ıslaklığı gözlemlenir, işte biotin kullanmaya başladığımızda kağıt havlu kafaya sürüldüğünde bu abartılı yağ ıslaklığı kesinlikle gözükmüyor.

    Dökülen saçlar tekrar yerine gelmiyor, cılız saç telleri kalınlaşmış canlanmış olsada aynı şekilde kalıyor, normal saç telleri gibi aynı hızda,sıklıkta uzamıyor. önerim 6 ay kullandıktan sonra tamamen bırakın, daha doğrusu etkisini kendi gözleminizle yapın. zaten ilk birkaç gün içinde bariz bir etkisini görmediyseniz kesinlikle paranıza yazık etmeyin birdaha biotin almayın kabullenin gitsin.


    BU KONUNUN TAM YAZISI DH VE YORUMCULARINA TEŞEKKÜR YAZISIDIR LİNK :https://forum.donanimhaber.com/m_66189081/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66189081



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasat -- 6 Şubat 2020; 22:36:30 >







  • Aradan aylar geçmiş ama ben özet geçeyim :)

    Hayretle okudum mesajları, 10 mg biotin kullanmaya kalkan arkadaşlar var, gerçekten hayret.

    Önce şunu bir açıklığa kavuşturalım, insan vucudunun günde 300mcg biotine ihtiyacı vardır, bu günde 1 dilimcik ekmek ilebile sağlanıyor dolayısıyla biotin eksikliği görülmesi tıbbi ve biyolojik olarak mümkün değil.

    Siz 10 mg biotin almaktan bahsediyorsunuz, peki bu 10mg biotinin akibeti nedir size kısaca bunuda anlatayım.
    Vucudun günlük ihtiyacı 300 mcg dedik, siz 10mg biotin aldınız, 9700mcg vucutta hiç tutulmadan idrar ile atılır boşuna böbrekleri yorarsınız yani... Biotin vucut tarafından depo edilen bir vitamin değildir fazlası atılır... İlle kullanmak istiyorum diyorsanız 300mcg tablet alın her gün için fazlası hem böbreklere hem kesenize yazık.Tabii biotinin yağlanmayı düzenlemeyeceğinide eklemem gerek yok, bu yönde etki sağlamaz,ve tüylenme yapmaz, yapıyor diyen ya başka ek bir şey kullanıyordur ya yalan söylüyordur. Bunu size bir tıp doktoru olarak yazıyorum.

    Ayrıca bilinen markaları kullanın Nutrol, GNC, Solgar gibi...

    Gelelim Çinko takviyesine, yağlanma probleminiz varsa evet çinko kesinlikle bunu tedavi edecektir,saç,cilt,sivilce için harika bir vitamindir lakin çinko kafaya göre alınmaz, önce tahlil yaptırıp vitamin değerlerine baktırmanız gerek çünkü fazlası vucuda zararlı aklınızda olsun... Siz siz olun önce bir kontrolden geçin, ona göre vitamin kullanın...
  • birebir ayni seyler var pm attim cevap bekliyorum.hangi hapi nereden kac paraya aldigini buraya yazarsan faydalanan arkadaslar olacaktir.

    killanma yapiyormu o konuyada aciklik getirirmisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Ekim 2012; 19:23:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu "solgar vm 75" i sporcular da kullanıyor, bende kullanmayı düşünüyorum bu ürünü.
  • Nasıl kullanılır bu meret?
  • solgar 5000 aldım bende inşallah faydasını görürüm. sonucu yazarım buraya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Kasım 2012; 3:05:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk__murat

    birebir ayni seyler var pm attim cevap bekliyorum.hangi hapi nereden kac paraya aldigini buraya yazarsan faydalanan arkadaslar olacaktir.

    killanma yapiyormu o konuyada aciklik getirirmisin.


    quote:

    Orijinalden alıntı: bjk__murat

    solgar 5000 aldım bende inşallah faydasını görürüm. sonucu yazarım buraya.



    bjk__murat Arkadaşımızın yazısını ancak bugün gördüm bana özel mesaj atmış ona yazdığım cevap mesajını sizlerlede paylaşıyorum, diğer sorusu olanlarada faydası olacaktır.

    biotin kullanmalısın ben 5 mg kullandım solgarın 50 lik olanından şişe bitti. şimdi 10 mg biotin alıcam, tek dozda 10 mg hp markası dışında hiçbir markada yok ve 100 tablet en uygun fiyat, solgardan çok daha uygun bu sebeple bunu alıcam. şunuda söyliyim biotin için markanın bitkisel olup olmamasının hiç bir önemi yok o sebeple markaya hiç takılma biotin olsunda nerden alırsan al zaten fiyatları sabit istediğin eczaneden alabilirsin 43 tl hp 100 tablet 10 mg biotin.

    ben biotin ile birlikte multi vitaminde aldım kulandım ve hepte kullanmaya devam edicem. ama saçtaki aşırı yağlanma probleminin multivitamin ile hiç alakası yok yani sen saç problemin için sadece biotin almalısın ve etkisi için öyle aylarca yıllarca beklemeyede gerek yok bende 2-3 gün içinde hemen yağı kesti normal değerlere döndü saç. dermatolojik sivilcemsi sorunuda kesinlikle otadan kaldırmakta.

    saç ve cildine kesin etki edecek bir minarelde çinko benim kullandığım multivitaminin içinde 10 mg var zaten ama yeterli gelmediğini düşünerek solgarın 22 mg 100 tablet ürününüde alacağım fiyat olarakta uygun geldi bana. biotin ve çinkoyu ssk bağkur(sgk) kullanarak uzman doktorada yazdırabilirsin belki, o zaman çok daha ucuza gelir ben denemedim sen deneyebilirsin.

    vitamin ve minarellerin günlük ihtiyaç değerlerini fazlasıyla inceledim, fazla alımında sağlık üzerindeki etkilerine baktım bu kullandığım ve kullanacağım ilaç dozlarının en ufak bir zararı olmıyacağı açık ve net. internet elimizin altında uzmanların biotin ve çinko ile ilgili günlük doz açıklamalarını okuyabilirsin.

    ben multivitamin,biotin ürünümü internet üzerinden biraz çekinerekte olsa en uygun fiyata aldım kapıdan ödemeli olarak , ve kesinlikle orjinal ürün geldi. şimdi alacağım ürünler için eczane ile konuştum ve internet üzerinde uygun fiyata aldığım eğer indirim yaparsanız eczanenizden alayım dedim ve bana %10 indirim yapabileceklerini söyledir. zaten aldığım sitede kapıdan ödeme fiyatıda dahil olmak üzere%10 gibi bir indirimli fiyattan vermişti bu sebeple kargo beklemeden direk eczaneden % 10 indirimli alacağım. bu arada eczane karlarının epey iyi olduğu anlaşıldı toplam 100 tl ve üzeri fiyatlardaki ürünlere % 10 indirim kesinlikle yaparlar.
    bu %10 indirimi sağlayan ne peki _? ne biliyormusunuz yine velinimetimiz olan internet rekabetinden başka hiç birşey değil, artık insanlar uyanıyor internetten yapılan satışlarda dükkan kirası, reklam, elektirik,su faturası v.s v.s gibi + giderler yok bu sebeple fiyatlara yansıyor. konuştuğum eczane bana efendim internetten %50 daha ucuza bile bulabilirsiniz ama sahte oluyor genelde dedi, bende bana gelen ürün kesinlikle sahte değil orjinal dediğimde tak% 10 indirimi kaptım tabi :)

    not: son kez söylüyorum marka model önemli değil en uygun fiyatlı olanını seçebilirsin istediğin yerden alabilirsin. sonuçta ben ürün satış temsilcisi değilim. benimle aynı sorunu yaşayan faydalansın yeter. geçmiş olsun kardeşim.

    Arkadaşlar + kıllanma yapıyormu evet. benim kollarımın iç tarafında (bileğe yakın) kısımlarında ve köprücük kemik boşluklarında kıllanma yaptı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasat -- 11 Kasım 2012; 20:26:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat

    birebir ayni seyler var pm attim cevap bekliyorum.hangi hapi nereden kac paraya aldigini buraya yazarsan faydalanan arkadaslar olacaktir.

    killanma yapiyormu o konuyada aciklik getirirmisin.
    saç yağlanmasına etkiyi sadece biotinin yaptığını düşünüyorum. netten araştırınca bu sonuç çıkıyor.
    ben biotin + multivitamin kullandım sizin multivitamin kullanmanız şart değil. kullandığım multi vitamin içinde 10 mg çinkoda var.ve ilk kullandığım günlerde çok net duyarlılık oluştu yani kesinlikle an be an hissetim etkilerini, cildimde kolumda bir iki noktada minik kanlanma ve birkaç milimlik kızarma oldu bu durumun deri için yan etki olduğunu biliyordum geçmeseydi bırakacaktım ama ilk kullanımda vucudun tepki vermeside çok normaldi onunda bilincindeydim. ve birkaç günde bunlar geçti, aynı zamanda duyarlılıkta geçti yani nasıl sigarayı bırakırsın ilk birkaç gün duyarlığını birebir yaşarsın sonra beden alışır + bir hissiyat oluşmaz alışırsın, veya tam tersi sigaraya başlarsın ilk birkaç gün duyarlığını birebir yaşarsın sonra beden alışır + bir hissiyat oluşmaz alışırsın, işte aynen o şekil. birde ilk günler bende gece yatarken tam ilk uykuya dalacakken birden nefes alamama hissiyele(boğulma hissiyle) irkilme oldu. bunlar birkaç gün içinde geçti hiçbir sorun yok.


    Tabi bunlar olurken araştırıyorumda arada işte deri tepkisi baktım '' Ürtiker '' ismine ulaşıyorsun acaba olabilirmi falan diyorsun :) ama alakası yok tabi.
    Yine uykuya dalacakken birden nefes alamama hissi(boğulma hissi)ne baktım''uyku apnesi'' ismine ulaşıyorsun acaba olabilirmi falan diyorsun :) ama alakası yok tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasat -- 11 Kasım 2012; 20:49:23 >




  • SAÇLARDA(DERİDE)AŞIRI YAĞLANMA (SEBOREİK DERMATİT)


    Solgar pahalı geldi trunature aldım hemen hemn aynı sayılır içerik kullanalım sonuçları yazarız
  • Biotin tablete kaç mg. ile başlamalı acaba? Bir de bu tablet reçeteye yazılır mı, yani devlet ödüyor mu bunu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaaneralp

    Biotin tablete kaç mg. ile başlamalı acaba? Bir de bu tablet reçeteye yazılır mı, yani devlet ödüyor mu bunu?

    vitamin, mineral takviyeri ilaç değil besin desteğidir devlet ödeme yapmaz.
  • Şu ilacı alsak işe yararmı kullanan var mı
  • yaraların geç iyileşmesi hariç hepsi birebir aynı en yakın zamanda deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tüm dedikleri var da çekiniyom açıkcası Trunatue alsam işe yarar mı diye. Kaç kere doktora gittim şampuan vs verdi iyileşmedi. Gerçi Benim ki ameliyat olduktan sonra başladı. Kepeklenme ise küçükken gittiğim bir berber yüzünden ama tüm belirtiler bende mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Bende tüm dedikleri var da çekiniyom açıkcası Trunatue alsam işe yarar mı diye. Kaç kere doktora gittim şampuan vs verdi iyileşmedi. Gerçi Benim ki ameliyat olduktan sonra başladı. Kepeklenme ise küçükken gittiğim bir berber yüzünden ama tüm belirtiler bende mevcut.

    bu işlerde çok araştıran birisi olarak sana şunu söyleyebilirim 15gün oldu kullanmaya başlayalı yağ metabolizması düzene girdi. bakıyorum eskiden burnumda burnumun çevresinde mutlaka yağlanma olurdu elimi atınca yağ gelirdi. şuan öyle bir derdim kalmadı ayrıca saçlarımda hızlı uzama ve kalınlaşmanın farkına vardım. yani bunu ben diyorsam rahatlıkla kullanabilirsiniz. tek korktuğum şey kıllanma tüylenme vb. bakıyorum vücuduma sürekli omzuma felan görürsem kıllanma bırakırım. bu arada ben solgar aldım sizde ondan şaşmayın diğerleri fason HP falan alıp çöpe attım bütün kutuyu.

    Uzun süre sonra edit : Yağlanma olayı sizde eksikliği varsa etkili olur yoksa bir faydası olmaz.

    Kıllanma falan olmamıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Mayıs 2017; 12:51:12 >




  • Hocam bu HP 100 dediğiniz şey nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhalif13

    Hocam bu HP 100 dediğiniz şey nedir ?
    http://www.hairpharma.com.tr/hp-biotin-5mg.html

    uzun süre sonra edit : Asla tavsiye etmiyorum saman gibi bir şey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Mayıs 2017; 12:51:41 >
  • fiyatlar ne durumda bu ürünlerin? link var mı?
  • Saçlarımda aşırı yağlanma ben de de var. Buradaki tavsiye üzerine biotin tablete başladım. Dört gün oldu fakat bir değişme yok şu an. Sanırım bünye ile alakalı bir durum. Herkes farklı hormonal etkilere sahip. Biraz daha kullanayım olmazsa bırakırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaaneralp

    Saçlarımda aşırı yağlanma ben de de var. Buradaki tavsiye üzerine biotin tablete başladım. Dört gün oldu fakat bir değişme yok şu an. Sanırım bünye ile alakalı bir durum. Herkes farklı hormonal etkilere sahip. Biraz daha kullanayım olmazsa bırakırım.

    hangisine başladınız
  • Solgar 5000 mg. 50 tablet. Eczaneden 30 TL'ye aldım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.