Şimdi Ara

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
26
Favori
196.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yahu 100 tlye playstore da satılıyor işte oyun. neden 10 tl için gidip yurtdışından alıp satış rakamlarını düşürüyorsunuz anlamıyorum
  • az önce playrstore hesabımdan 100 tl ve 12 taksitle aylık 8.3 t.l. ye oyunu satın aldım :) ödemenin onaylanması 10 saniye sürmedi.

    ayın 25 inde link göndereceğini yazmışlar.

    3-5 liraya bakmayın Türk vpn ile oyun alın.belki satışlarda artış olursa ileriki yıllarda Türkçe fifa oynarız :)
  • Arkadaşlar bende 1 aydır takip ediyordum.Nerden Fifa 15 i ucuza alırız diye.geçen sene nuuvem den 55tl ye en uygun fiyatla almıştık.Ancak bu sene fiyatlar pahalı.En ucuz fiyatlar bile meksika origin 40 dolar yani 88 tl.40 dolardan aşağı verende görmedim.Ama ben bu sene playstore dan arkadaşın verdiği ve 15 eylülde sona eren cf3n8gar bu kodla 24 tl indirim yaparak 120 değil 96 tl ye satın aldım.Ben süperonline abonesiyim ama amcam ttnet olduğu için onun sayesinde aldım.Birde pepsi kampanyası varmış ayda en fazla 5 tl indirim yapıyorlarmış.Benim pepsi içen arkadaşım var zaten kapakları ondan aldım 5 tane ve 5 ni de internet girdim kodları ve bu ay amcamın faturasına 96 tl extra yansıyacak ama 5 tl de indirim olcak.yani bu ay 91 tl ekstra fazla olcak.kampanya ekim sonun kadarmış ve ekim ayında da arkadaşımdan 5 kapak alıp yükliycem amcamın ttnet hesabından ve toplamda bu seneki FİFA 15 SADECE 86TL.HEM UCUZ,SANMIYORUM BU FİYATTAN AŞAĞISINI,HEMDE YASAL TÜRK.HEMDE TÜRK SİTESİNDEN ALDIĞIMIZ İÇİN EA SPORT UN BİZE BU SENE YAPTIĞI KIYAĞA(SPOR TOTO SÜPER LİG) KARŞILIK BÖYLE DAVRANMAMIZ LAZIM.HEM İÇİM RAHAT HEM DE CEBİM :) YARDIM EDEN ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER :)




  • Playstoreda flan indirim kodu oluyor oyun ciksin bi azcik sabirli olun :) Birde rus keyi yada meksika keyi aldiginizda bizler icin kotu bir durum biz Türkiye adina almadikca ptt superlig,turkce olmasini yada burdaki stadlari yapmalarini flan anca ruyamizda goruruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokord1 -- 23 Ağustos 2014; 3:54:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memphis1tr

    http://www.ebay.com/itm/FIFA-15-EA-inkl-Team-Packs-Predator-Schuhe-Origin-CD-Key-Download-Code-EU-NEU-/281435282419?pt=DE_PC_Videospiele&hash=item4186d99bf3

    Bu iş yapmaz mı?

    Nie heyecan arıyorsun 46 dolara trde satılıyor oyun zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdar6055

    az önce playrstore hesabımdan 100 tl ve 12 taksitle aylık 8.3 t.l. ye oyunu satın aldım :) ödemenin onaylanması 10 saniye sürmedi.

    ayın 25 inde link göndereceğini yazmışlar.

    3-5 liraya bakmayın Türk vpn ile oyun alın.belki satışlarda artış olursa ileriki yıllarda Türkçe fifa oynarız :)

    Ve Türkçe oldu. Helal olsun hocam tahmininiz doğru çıktı.
  • Fifanın önceki serilerini alanlara indirim falan olsa çok güzel olur aslında hem oyuna teşvik ederler böylece, şimdi oyuna 100 liranın üzerinde vermek koyuyor insana. Her sene de git gide artıyor fiyat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Notrinova

    super deluxe edition versiyonu 60 dolar chile den girerseniz hola ile. Paypal kabul ediyor origin. 180 tl çeker sanırım. g2a da ise mokoko %3 indirim kodunu girseniz bile şu an normal sürüm 140 tl ye falan geliyor. Origin şili üzerinde almak mantıklı gibi. meksikada oyunun super deluxe versiyonu 100 dolar. Reddit e biraz baktım bu yıl meksika değil de chile daha mantıklı sanki.

    Meksika standart 60 dolar
    Meksika deluxe 70 dolar
    Meksika super deluxe 100 dolar

    Şili standart 40 dolar
    Şili deluxe 45 dolar
    Şili super deluxe 60 dolar

    Türkiye standart 60 euro
    Türkiye deluxe 70 euro
    Türkiye super deluxe 90 euro

    Bu bilgiler yanlış.

    Meksika

    Standart - 40

    Deluxe - 45

    Super deluxe - 60

    dolar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArkhamAslyum

    g2 a da riskli risksiz birşey yokki satıcının verdiği key patlayabılıyor sonra para ıade yapıyor fıfa coınslerın gıderse evlat acısı gıbı koymazmı para ıadeside bi halta yaramaz ;).Bizzat yasadım Nba 2k15 de hala sovuyorum oraya:D.Birde utanmadan şey diyorlar sımdı oyun daha ucuz daha ucuza alabılırsıniz demişlerdi dedim vc lerımıde verın ozaman onlar oyundan daha fazla para edıyordu dedım sustu :)

    Gidip farklı satıcılardan alırsan iptal olur tabi. NBA 2K15'i bende G2A'dan aldım ama G2A'nın kendi sattığı keyi aldım ve hiçbir sorun olmadı, full online oynadım. Gidip uyduruk gift key alırsan patlar tabi, milleti yanlış yönlendirme.
  • Playstore'da 189 TL'den satışa çıktı. Ciddi hayal kırıklığı oldu.

    Voidu'dan aldım. Key anında geldi. Bilseydim playstore'un böyle kazık olacağını hiç beklemezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 29 Eylül 2015; 18:15:19 >
  • daha önce yazdım yine yazıyorum...

    20 30 fazla veririm garanti yerden alırım arkadaş. Acım var çünkü. Origin de olsa sonuçta siz kendinizi farklı bir ülkeden gösterip alıyorsunuz ürünü yani illegal birşey yapıyorsunuz çünkü o fiyat o ülkedekiler için. Ha diyebilirsiniz ki şu kadar kişi almış birşey olmamış... Ya olursa? gelir de seni bulursa ne yapacaksın arkadaşım...

    O, oyuna girerken tüm ea serverlerinden banlandınız yazısını görünce beyninden kaynar sular dökülmesine değer mi 20 30 lira hem de bir yıllık oyun için.. kendim yaşadım ordan biliyorum :D gerçi banı açtırdım sonra yalvar yakar... ben 1 gün önce oyuna girebilmek için amerika vpn si ile girmiştim sadece ve banladılar. ea dan ban yemek cok kotu bişe cunku haklı dahi olsan prensip gereği ban acmıyolarmıs o yüzden adam akıllı verin parayı legal alın şu oyunu, üzülürsünüz.




  • TTnet fanboy kaynamış burası.
    Arkadaş oyunun içinde coins'e dünya para yatırıyorsunda oyunun parasımı sana koyuyor?
    Ne adamlar var yaa
  • http://www.gamekeystore.net/store/fifa15-origin-activation-key.html
    99 tl burada da durmaplay veya playstore'dan alacağıma buradan alırım.
  • cf3n8gar

    Arkadaşlar bu kodla oyun playstore da 96 TL'ye geliyor kaçırmayın süresi bitebilir.
  • bu fiyatlar ne böyle aga eskiden 60 liraya buluyoduk 100 liraya felan almış millet
  • arkadaşlar playstore'da avea çok net tarifesini kullananlara 29 tl indirim var. eğer 120 tl gibi bir fiyattan çıkarsa ucuza alabiliriz.
  • Bu playstore neyi bekliyor? Oyun Turkce bir de. Yap reklamini sat binleri seneye dublaj da Turkce olsun.
  • fenerin eski tercümanı sameti getirin konuya, bu işi anca o çözer. Tusubasa zamanında japoncayı sökmüştük, şimdi de portekizceye saldırıyoruz. Bizi bu duruma sokanlar utansın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersinaki

    Bu arkadaşa güvenen varsa fiyat şaşırtıcı derecede uygun görünüyor.75 TL. Ayın 23 ünde keyleri yolluyormuş. Ama önce havale veya eft istiyor.

    http://forum.donanimhaber.com/m_110027162/f_//tm.htm

    75₺ çok komik bir fiyat pek inandırıcı gelmedi döviz bu durumdayken
  • Fifa Youtuberlarını izliyom ağzımın suyu aktı yemin ediyorum. Artık yolla şu keyi G2A, sende oyunu erişime aç EA. Çıldırıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.