Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Sağlıklı Yaşam
uçanBalık => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (23.8.2012 11:36:14)
saçlarım tepeden ve ortadan seyrekleşme var bu aralar kafaya iyice taktım---bunu nasıl hallederbilirim...doktora gideceğim test yaptırmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir. . . .
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

miccoli => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (23.8.2012 15:34:31)
O kadar vahim gorunmuyor bariz bi dokulme yoksa kafana takma bence

uçanBalık => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (23.8.2012 17:48:14)
usta saçlarım hep gür olduğunu söylemişimdir bunu görünce hayal kırıklığına uğradım üzüldüm açıkçası 1 hafta sonra doktora gidicem gidenler varsa tavsiye lerinizi bekliyorum bazıları test yaptır man gerekir diyor vs. . . .

cellman406 => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (25.8.2012 02:43:23)
Saçı ayırınca öyle görünür sende o kadar seyrekleşme yok. Saçını farklı şekilde tara bir süre bence. Yandan ayır veya geriye falan yatır..

Kaan_Sultan => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (26.8.2012 00:18:24)
benimde açılmıştı sonra ilaç kullandım ismi neydi unuttum 2 adet kullandım 15 liralık doktor önce test yaptı genetik mi diye testler olumlu çıktı ve ilacı 1 ay kullandım şuan öyle bi sorun yok :

uçanBalık => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (17.9.2012 11:29:06)
quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_Sultan

benimde açılmıştı sonra ilaç kullandım ismi neydi unuttum 2 adet kullandım 15 liralık doktor önce test yaptı genetik mi diye testler olumlu çıktı ve ilacı 1 ay kullandım şuan öyle bi sorun yok :

ilacın ismini bulabilir misn?

uçanBalık => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (17.9.2012 11:31:33)
quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Saçı ayırınca öyle görünür sende o kadar seyrekleşme yok. Saçını farklı şekilde tara bir süre bence. Yandan ayır veya geriye falan yatır..

saçlarımı ayrımasamda tepede açıklık var---saçlarım güçsüz ve ince telli . . . .

CanerReyiz => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (17.9.2012 23:48:59)
saçların çok uzun kaç günde bi yıkıyosun belki yağlanmadan felan dökülüyodur uzun olduğu için çabuk yağlanabilir

uçanBalık => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (18.9.2012 00:53:56)
quote:

Orijinalden alıntı: CanerReyiz

saçların çok uzun kaç günde bi yıkıyosun belki yağlanmadan felan dökülüyodur uzun olduğu için çabuk yağlanabilir

hergün yıkıyorum bi gün yıkamsasm dışarı çıkacak hal kalmıyo. . . .

Kaan_Sultan => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (18.9.2012 17:21:02)
quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

Araştırmalara göre her gün yıkanan saç %80 daha fazla dökülüyormuş haftada 2 kere yıkanan saçtan.

Bende hergün yıkıyorum benimde kelleşti ama 3 günde bi yıkayınca gerçekten eskisine göre kesinlikle daha güzel ve daha fazla saç oluyor :)

uçanBalık => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (18.9.2012 20:04:10)
quote:

quote:

quote:

Araştırmalara göre her gün yıkanan saç %80 daha fazla dökülüyormuş haftada 2 kere yıkanan saçtan.

Bende hergün yıkıyorum benimde kelleşti ama 3 günde bi yıkayınca gerçekten eskisine göre kesinlikle daha güzel ve daha fazla saç oluyor :)

peki yağlanma sorununa nasıl çözüm bulacağim. . . . .

CanerReyiz => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (19.9.2012 10:44:28)
yağlama için şampuanlar felan var araştır sağlam bulursun ve bu kadar uzun saç bırakma bana göre uzun saç daha çabuk yağlanır

Kaan_Sultan => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (20.9.2012 15:27:44)
quote:

quote:

quote:

quote:

peki yağlanma sorununa nasıl çözüm bulacağim. . . . .

işte senin her gün yıkamandan kaynaklanıyor ben lise 2 nin başında 2 sene önce yıkıyordum her gün yağlanıyordu tamam kepek sorunu falan pek olmuyordu ama saçlar daha sağlıksız oluyor zaten.

3, 4 günde bi yıkayınca daha rahatlıyorsun zaten.. 1 ay falan benim dediğim gibi yap farkı göreceksin yağlanma azalacak. Her gün yıkamak yağ hücrelerini bozuyor

tacimmüdür => Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . . (8.5.2019 12:49:15)
hocam minoxil forte kullanıyormusunuz halen, saç çıkardı mı yan etki falan oldu mu

Sayfa: [1]