uçanBalık
=> Saçlarım Tepeden Seyrekleşiyor. . . .
(23.8.2012 11:36:14)
miccoli
(23.8.2012 15:34:31)
O kadar vahim gorunmuyor bariz bi dokulme yoksa kafana takma bence
uçanBalık
(23.8.2012 17:48:14)
usta saçlarım hep gür olduğunu söylemişimdir bunu görünce hayal kırıklığına uğradım üzüldüm açıkçası 1 hafta sonra doktora gidicem gidenler varsa tavsiye lerinizi bekliyorum bazıları test yaptır man gerekir diyor vs. . . .
cellman406
(25.8.2012 02:43:23)
Saçı ayırınca öyle görünür sende o kadar seyrekleşme yok. Saçını farklı şekilde tara bir süre bence. Yandan ayır veya geriye falan yatır..
Kaan_Sultan
(26.8.2012 00:18:24)
benimde açılmıştı sonra ilaç kullandım ismi neydi unuttum 2 adet kullandım 15 liralık doktor önce test yaptı genetik mi diye testler olumlu çıktı ve ilacı 1 ay kullandım şuan öyle bi sorun yok :
uçanBalık
(17.9.2012 11:29:06)
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan_Sultan benimde açılmıştı sonra ilaç kullandım ismi neydi unuttum 2 adet kullandım 15 liralık doktor önce test yaptı genetik mi diye testler olumlu çıktı ve ilacı 1 ay kullandım şuan öyle bi sorun yok : |
ilacın ismini bulabilir misn?
uçanBalık
(17.9.2012 11:31:33)
quote:
Orijinalden alıntı: cellman406 Saçı ayırınca öyle görünür sende o kadar seyrekleşme yok. Saçını farklı şekilde tara bir süre bence. Yandan ayır veya geriye falan yatır.. |
saçlarımı ayrımasamda tepede açıklık var---saçlarım güçsüz ve ince telli . . . .
CanerReyiz
(17.9.2012 23:48:59)
saçların çok uzun kaç günde bi yıkıyosun belki yağlanmadan felan dökülüyodur uzun olduğu için çabuk yağlanabilir
uçanBalık
(18.9.2012 00:53:56)
quote:
Orijinalden alıntı: CanerReyiz saçların çok uzun kaç günde bi yıkıyosun belki yağlanmadan felan dökülüyodur uzun olduğu için çabuk yağlanabilir |
hergün yıkıyorum bi gün yıkamsasm dışarı çıkacak hal kalmıyo. . . .
Kaan_Sultan
(18.9.2012 17:21:02)
quote:
Orijinalden alıntı: uçanBalık quote:
Orijinalden alıntı: CanerReyiz saçların çok uzun kaç günde bi yıkıyosun belki yağlanmadan felan dökülüyodur uzun olduğu için çabuk yağlanabilir | hergün yıkıyorum bi gün yıkamsasm dışarı çıkacak hal kalmıyo. . . . |
Araştırmalara göre her gün yıkanan saç %80 daha fazla dökülüyormuş haftada 2 kere yıkanan saçtan.
Bende hergün yıkıyorum benimde kelleşti ama 3 günde bi yıkayınca gerçekten eskisine göre kesinlikle daha güzel ve daha fazla saç oluyor :)
uçanBalık
(18.9.2012 20:04:10)
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan_Sultan quote:
Orijinalden alıntı: CanerReyiz saçların çok uzun kaç günde bi yıkıyosun belki yağlanmadan felan dökülüyodur uzun olduğu için çabuk yağlanabilir | hergün yıkıyorum bi gün yıkamsasm dışarı çıkacak hal kalmıyo. . . . | Araştırmalara göre her gün yıkanan saç %80 daha fazla dökülüyormuş haftada 2 kere yıkanan saçtan. Bende hergün yıkıyorum benimde kelleşti ama 3 günde bi yıkayınca gerçekten eskisine göre kesinlikle daha güzel ve daha fazla saç oluyor :) |
peki yağlanma sorununa nasıl çözüm bulacağim. . . . .
CanerReyiz
(19.9.2012 10:44:28)
yağlama için şampuanlar felan var araştır sağlam bulursun ve bu kadar uzun saç bırakma bana göre uzun saç daha çabuk yağlanır
Kaan_Sultan
(20.9.2012 15:27:44)
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan_Sultan quote:
Orijinalden alıntı: CanerReyiz saçların çok uzun kaç günde bi yıkıyosun belki yağlanmadan felan dökülüyodur uzun olduğu için çabuk yağlanabilir | hergün yıkıyorum bi gün yıkamsasm dışarı çıkacak hal kalmıyo. . . . | Araştırmalara göre her gün yıkanan saç %80 daha fazla dökülüyormuş haftada 2 kere yıkanan saçtan. Bende hergün yıkıyorum benimde kelleşti ama 3 günde bi yıkayınca gerçekten eskisine göre kesinlikle daha güzel ve daha fazla saç oluyor :) | peki yağlanma sorununa nasıl çözüm bulacağim. . . . . |
işte senin her gün yıkamandan kaynaklanıyor ben lise 2 nin başında 2 sene önce yıkıyordum her gün yağlanıyordu tamam kepek sorunu falan pek olmuyordu ama saçlar daha sağlıksız oluyor zaten.
3, 4 günde bi yıkayınca daha rahatlıyorsun zaten.. 1 ay falan benim dediğim gibi yap farkı göreceksin yağlanma azalacak. Her gün yıkamak yağ hücrelerini bozuyor
tacimmüdür
(8.5.2019 12:49:15)
hocam minoxil forte kullanıyormusunuz halen, saç çıkardı mı yan etki falan oldu mu