Şimdi Ara

Kendime yepisyeni bir hesap açıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Evet yapıyorum bunu.

    Çünkü ben eziğin tekiyim.

    Yeter artık isyan etme vakti.Burda zırıl zırıl ağlamayacağım çünkü benim sorunum kendimle.İnternetimde veya bilgisayarımda olan bir problemden dolayı tam 4 kere champion seçme ekranında alt+f4 çekmek zorunda kaldım.Ben bu oyuna geçen yaz başlamıştım.Dota'dan gelen bir oyuncu olarak arkadaşlarımla başladım.Benim her zaman internete erişme şansım olmadığı için küçük küçük aralar(1 ay) vererek 30 olmayı başardım.Ancak daha sonra 6 ay boyunca oyunu bırakmak zorunda kaldım neredeyse.

    Hiç RP çekmedim ancak hediye verilen RP'lerden Golden Alistar ve Vandal Jax almıştım.Unchained Alistar,Riotgirl Tristana ve Judgement Kayle de verilen skinlerdi.Daha sonra 2 hafta önce falan o 6 aylık ara bitti ve tekrar başladım.Ancak gerek bağlantı sorunları,gerek oyunu terkedip gidenler,geç gelenler,karşı takımı besleyenler derken başladığımda 1000 falan olan elom şuan 842.

    Ha derseniz ki "Ulan 1000 elo çok mu ?" Değil ama şimdi doğru düzgün bir duo bulamadan nasıl yükselecek bu elo? Açık açık söylüyorum ben AD carry oynamayı beceremem çünkü bende sadece 1 sayfa rune var o da AP rune'ları.Eğer yanımdaki carry yetenekli ve rambo değilse iyi de supportlarım Alistar,Taric vs ile.

    Jungle gidebilen daha iyi arkadaşlarım olduğu için ben pek gitmiyordum ama en son bedava şampiyonlarda Udyr olunca bir denedim fena oynamıyorum.Ancak onu da daha iyi oynamak için MS rune'u lazım galiba yoksa gankler fail olabiliyor.

    "E bilader ne oynarsın sen ?" derseniz "Have you seen my bear Tibbers?" derim.Evet Annie oynamaktan ayrı bir zevk alıyorum.Mid'e gideceksem Annie alıyorum her zaman.Normal gamede penta atmıştım annie ile ama bir kere başka atamadım zaten hiçbir heroyla.

    Solotop ise Cho'gath aldım bir arkadaşın konusundan sonra midde ve topta denedim çok iyi hero.Mundo ya da Malphite ile de gidiyorum topa.Shen de var.

    Uzun lafın kısası size hesabımdan fotoğraflar atacağım ve soracağım : Siz olsanız bu hesabı yok sayıp yeni bir hesap açar mısınız ?

     Kendime yepisyeni bir hesap açıyorum.

     Kendime yepisyeni bir hesap açıyorum.

     Kendime yepisyeni bir hesap açıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 15 Ağustos 2012; 13:24:42 >







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.