Şimdi Ara

Evde büyü olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
49.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bunun için spreyler var sıkıyorsun banyo mutfak filan büyüyü yuvalarında öldürüyor
  • Adres ver hemen kardeşim Sam'i de alıp geleyim. Başınız çok büyük belada
  • skillerini alternationa ver 100 olunca büyüye resist kazanıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MerveKaya14

    Ben sadece alaycı olmayan mantıklı insanların cevap yazmasını istemiştim.Siz lütfen karışmayın.Ya durduk yere koltuktan taşlar çıkıyo kim koydu onu benmi?Bir açıklaması olmalı

    Bi tanıdığıma da aynısı olmuştu geçen hafta helvasını yedik
  • hacı bizde elektrik saatinde hayvan yağı gibi bir şey bulmuştuk ya doğada kendi kendine oluştu yada biri koydu onu oraya sizinkinide bilemicem yalnız Nas ve Felak surelerini sürekli okursanız bir şey olmaz Allahın izniyle
  • istiklal marşı'nı tersten okuyun büyü falan kalmaz
  • O koltukları daha sık kaldırıp temiz olmayı deneseydiniz evinizde büyü olmazdı
  • Merve Kaya diye liseden arkadaşım vardı yoksa o sen misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NuTeRX

    Merve Kaya diye liseden arkadaşım vardı yoksa o sen misin?

    benimde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MerveKaya14

    Size bişey sormak istiyorum.Lütfen dalga geçmeyin ve gereksiz yere yazmayın.Az önce annemle koltukların minderini kaldırdık.Sonra bi baktık koltukta ufak taşlar var ve bide orta boyda taş vardı sonra inceleyince içinde yuva olduğunu gördük.Yuvanın içine baktığımızda şeffaf bişeyin içinde sarı uzun şeyler vardı.Ya galiba larvaydı tam bilmiyorum.Ama bu önceden yoktu biri koymuş büyümü acaba ve ne büyüsü?

    Bu zamanda hala büyü gibi şeylere inanan kişiler olması ne kadar garip... Inanmayın böyle şeylere büyü vs. gibi şeyler mümkün değil eğer mümkün olsaydı insan oğlu her şeyde olduğu gibi bununda suyunu çıkarır acayip bir sürü olaya sebep olurdu..

    O taşlarda sizin gibi büyü yapılabildiğine filan inanan cahil bir komşunuz tarafından koyulmuştur büyük ihtimalle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Ağustos 2012; 5:11:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

    Adres ver hemen kardeşim Sam'i de alıp geleyim. Başınız çok büyük belada

    Adamlar işin erbabı Winchester kardeşler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

    Adres ver hemen kardeşim Sam'i de alıp geleyim. Başınız çok büyük belada

    3 yıldır forumdayım böylesine nick-mesaj uyumu görmedim. Tebrik ederim.
  • yıl olmuş 2012 hala büyüye inananlar var diyenler evet yıl 2012 ama asıl hala büyüye inanmayanlar var.büyü vardır arkadaşlar büyü yapılabilir de bozulabilir de ama büyü yapmak en büyük günahlardan biridir.Kuran-ı Kerim'de ayetlerle belirtilmiştir açıp okuyun bi isterseniz.
  • Evi bok baglamis adam buyu var diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwightt

    Sen de yobazsın. Senin gibiler yüzünden ülke ilerlemiyor modernleşemiyor. Saçma sapan şeylere inanıyorsunuz. Büyü diye bişey olsa herkes yapmanın bir yolunu bulur ve bilinir görülürdü sürekli.

    Yobazlıkla alakası yok, Müslüman olan herkes büyüye inanmak zorunda. Kur'an'da geçiyor

    Yapmanın zaten yolları var. İnternet dolu, bazı kaliteli kitaplar var. Wicca, witchcraft yada havvas yolunda rahatça ilerleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 11 Ağustos 2012; 10:32:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwightt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Executor06

    quote:

    Orijinalden alıntı: dwightt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Executor06

    Üyelerin çoğunun çöplük olduğu bir kez daha ispatlanmış oldu bu konuyla. Gecenin şu saatinde bile ergen kaynıyor olması ramazan ve sahurdan kaynaklanıyor olsa gerek.

    Konuya gelirsek büyü müdür değilmidir bilemem ama telaş yapmayın, böyle birşeyin olmasından Allah'a sığının. Hoca diye geçinen büyü yaptığını-bozduğunu idda eden kişilere gitmeyin. Müslüman olarak büyünün varlığına inanıyorum zamanında Peygamber efendimiz (s.a.v)'e de yapılmış. Bunun üzerine felak ve nas sureleri nazil olmuştur. Büyü yapan Allah'a şirk koşmuş sayılır bu yüzden büyük günahtır.

    Hocam sen ne diyon ya büyü dediğin filmlerde olur. Görmesiğim şeylere inanmam ben.

    O zaman kafirsin ve bu mesele inancımla alakalı. Yani farklı kulvarlardayız genç adam sen yoluna ben yoluma

    Sen de yobazsın. Senin gibiler yüzünden ülke ilerlemiyor modernleşemiyor. Saçma sapan şeylere inanıyorsunuz. Büyü diye bişey olsa herkes yapmanın bir yolunu bulur ve bilinir görülürdü sürekli.

    Öyle çoluk çocuk işiydi zaten abra kadabrayla oldu bittiydi demi ? Büyü yapmak Allah'a şirk koşmaktır niye büyü yapmaya çalışsın millet. Saçma sapan dediğin şeye her müslümanın inanması farzdır çünkü Kuran-ı Kerim'de ayetle varlığı sabit. Önce saygılı olmayı öğren sonra birşeyler söyle.

    Muhtemelen daha 16-17 yaşlarında bi ergensin böyle kafana estiği gibi sallıyorsun. Bu gibi dertlerden muzdarip memlekette kaç bin insan var haberin yok tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 11 Ağustos 2012; 10:34:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwightt

    Dalga mı geçiyorsunuz yoksa gerçekten inanıyor musunuz oha. Ne diyeyim sizin beyinler iyi yıkanmış. Çok takılmayın abilerin yanında.

    Abilerin yanı ?
    Müslüman adamın zaten büyüyle işi olmaz, olamaz. Eğer büyü işine girerse haram işler, affedilmeyen günahlardan birini yapmış olur. Arap büyülerini araştırın, çoğu gayet etkili ve tehlikeli büyülerdir. O dönemde büyücülük yaygın olduğundan Hz. Muhammed'in önünde engel oluşturabilirlerdi. Bu ve bunun gibi çeşitli sebeplerden dolayı büyü yasaklandı ve İslam'da ilelebet haram kılındı.

    Bildiğim birşey var ki inanıyorum. En azından semavi dinler gibi "görmediğim" birşeylere inanmaktan iyidir bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 11 Ağustos 2012; 10:38:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwightt

    Executor hadi büyü yapmak günah müslümanlar o yüzden yapmıyor da niye müslüman olmayanlar yapmıyor böyle bişey var mı ya hıristiyanı musevisi falan bunlar yapabilir ya da hiç bir dine inanmayanlar. Şimdi tamam kuranda yazıyor var diyorsun e diyelim diğer din kitaplarında da yok mesela onlar da yok diyor. E ne olacak iki taraftan biri haksız olacak ya vardır ya yoktur sana göre var bana göre yok diye birşey de olmaz. Kitapta yazıyor diye her şeye körü körüne inanmamak gerek. Ha 2 kere 2 eşit 4 gibi bütün dünyadaki kitaplarda yazıyosa genel kabul görmüştür o zaman inanırsın. Bu haliyle efsaneden başka bişey değil

    Ne biliyosun kimin büyü yapıp yapmadığını ? Her yapan televizyona çıkıp beyler bakın büyü yapcam diyerek mi yapıyor sanıyosun ? Başına gelmemiş ya da çevrende görmemişsin bilmiyorsun işte. Kuran-ı Kerim'de ne diyorsa hepsine kayıtsız şartsız iman ettim(inandım). Müslümanlığın gereğidir bu. Daha dinimin gereğini bilmeden böyle yapmayın şöyle yapmayın demekle cehaletini ortaya koyup kendini rezil ediyorsun. Ayrıca büyülerden neyi bekliyorsun sen ? Amerika büyüde ilerleyip süper güç olarak ortadoğuyu yerin dibine mi gömcek böyle birşey mi bekliyorsun ?


    Bir üst mesajdaki arkadaş dalga geçmek için uydurmadıysa bu gibi şeyler çok yaşanıyor. Haberi olmayan da yok şu yüzyıldayız yok bu yüzyıldayız diye sallayıp duruyor. Yaşayan bilir ötesi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 11 Ağustos 2012; 10:59:18 >




  • La gene konuyu ataistler basmış hee la olum bi bitmediniz la büyü vardır ama sen allaha sıgınırsan bişi olmaz merve kardes unutma bunu ateistler sizde unutmayın
  • Evde büyü olup olmadığını kendinizden anlarsınız.
    Akıl ve mantık varsa büyü yoktur.
    Akıl ve mantık yoksa büyü vardır.
    Hadi bakalım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.