Şimdi Ara

[İnceleme] LG F1480RDS5 Kurutmalı Çamaşır Makinesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
8
Favori
38.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • elinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş. Makineyi araştırırken hatta şimdi aldıktan sonra da çok faydasını gördüm yazdıklarınızın. Makineyi düşünenlere bir not: ben aldığıma çok memnunum Ancak keşke yıkamayı başlatmadan önce bi onayımızı daha istese. Yani starta basınca önce tartıyor, deterjan almaya başlarken de süreyi gösteriyor. Önce süreyi görebilseydim tekrar tekrar durdurup diğer programları denemezdim. Bunun için bir çözüm yok galiba? Bir de makine kendi tartıyor ama ekranda kaç kg olduğunu göstermiyor. Peki programın kapasitesinden daha fazla çamaşır koyunca bi hata fln veriyor mu? Yoksa yinede çalışıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: universall

    elinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş. Makineyi araştırırken hatta şimdi aldıktan sonra da çok faydasını gördüm yazdıklarınızın. Makineyi düşünenlere bir not: ben aldığıma çok memnunum Ancak keşke yıkamayı başlatmadan önce bi onayımızı daha istese. Yani starta basınca önce tartıyor, deterjan almaya başlarken de süreyi gösteriyor. Önce süreyi görebilseydim tekrar tekrar durdurup diğer programları denemezdim. Bunun için bir çözüm yok galiba? Bir de makine kendi tartıyor ama ekranda kaç kg olduğunu göstermiyor. Peki programın kapasitesinden daha fazla çamaşır koyunca bi hata fln veriyor mu? Yoksa yinede çalışıyor mu?

    Faydası olduysa ne mutlu.
    Çamaşır yoğunluğuna göre program süresi ayarlandığı için tartmadan süreyi gösteremez. Makineyi kullandıkça ne kadar çamaşıra ne kadar süre vereceğini tahmin etmeye başlıyorsunuz ama.
    Diğer söyledikleriniz hakkında bir fikrim yok.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >




  • Beni düşündüren tek nokta makinenin eski olması, yani 2011 de bu makineyi alanlar olmuş, bir üretici 5 yıldır neden hala yeni bir model çıkartmaz anlamadım? Eksiklerini tamamlamaz, ya da yenilemez.

    Bir de Samsung'un geniş kazanlı ve kapaklı 12 kg yıkama 9 kg kurutma kapasiteli bir model var ikisi arasında kararsızım. Yanlız Samsung'un kendi sitesinde bir çamaşır makinesinden inanılmaz şikayetler var. Bunların yayında olmasına sevinelim mi, yoksa samsung markasını da almayı düşünen biri olarak üzüleyim mi bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: verser

    Beni düşündüren tek nokta makinenin eski olması, yani 2011 de bu makineyi alanlar olmuş, bir üretici 5 yıldır neden hala yeni bir model çıkartmaz anlamadım? Eksiklerini tamamlamaz, ya da yenilemez.

    Bir de Samsung'un geniş kazanlı ve kapaklı 12 kg yıkama 9 kg kurutma kapasiteli bir model var ikisi arasında kararsızım. Yanlız Samsung'un kendi sitesinde bir çamaşır makinesinden inanılmaz şikayetler var. Bunların yayında olmasına sevinelim mi, yoksa samsung markasını da almayı düşünen biri olarak üzüleyim mi bilemedim.

    2013'te bu konudaki modelin yenisi çıktı F14A8RDS5 olarak.
    Geçen ay da Türkiye'de F14U2TDHP1N modeli satışa sunuldu 5/8 kg olarak. Diğer çeşitleri de yakında satışa sunulur herhalde.

    Yeni özellikler ve geliştirmeler olmadıkça ve mevcut modellerde sıkıntı yaşanmadıkça yeni model çıkmasını beklemeyiz.

    İster bekleyin, ister F14A8RDS5 modelini alın. Samsung almak için ne sebep var ki?




  • Samsunga bakma imkanı olan arkadaşlar görüntü itibariyle bana hak verecektir diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın görüntü derken, dış kapak çapı kadar çamaşır giriş çapı var bir de 12 kg yıkama 9 kg kurutma kapasitesi var. Diyeceksiniz ki bir Evde 12 kg çamaşır çıkar mı tek yıkamada. Sanırım çıkmaz. Samsung 3800 tl, lg kılıksa da 2300 tl. Fiyat farkına da deymez gibi geliyor. Bir de Samsun'dan akıl almaz şikayetler var yanlız yıkama yapan makineleri ile ilgili bizzat kendi sitesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü 2000 tl teknoaadan aldım teşhir ürünüydü kombo tercih ettik yer dar kullanıcı yorumlarina inanarak bu makinayı tercih ettik bakalım yakında yorumlarımi paylaşımın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıl sonra
    Eskilere göz gezdiriyordum bu konuyu buldum. Söz konusu makineyi halen memnuniyetle kullandığımızı belirtmek isterim. Birkaç ay önce su jeti çalışırken çıkan bir gürültü sebebiyle tamirci çağırdık (yetkili servis değil). Tiftik birkip tıkanıklık oluşmuş, temizlendi. Tamirci daha önce hiç LG tamir etmemiş. Diğer pek çok markayı kıyasladığında LG'nin kalitesine, kolayca tamir edilebilir şekilde tasarlanmasına ve güvenlik önlemlerine epey şaşırmış. Bu gibi, uzun süredir pek çok ürününü kullandığım için LG'den emindim. Halen değişmedi ve daha da emin oldum. Diğer markaların planlı eskitme taktiklerini ve müşteriyi gereksiz özelliklerle cezbetme çabasını gördükçe, LG'yi övmekten hala çekinmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.