Şimdi Ara

Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
5
Favori
304.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla arkadaslar ben hiç lantid kullanmadım ama bi onceki arabam 1993 mazda 323 sedan di ve tek kelimeyle muhtesemdi.arabamı 258000 km de sattım ve kaportadaki ufak tefek curume onarımlar ıdısında hiçbir sorun çıkarmadı bana ki ben o arabayı 1998 almöıstım gecen sene sattım aldıgımda 97000 km deydi ve ben arabanın 6. sahbiydim dusunun 6 farklı kişi kullanmıs ona rahmen yani

    mazdanı tek eleştirilecek ısmaı yedek parcasının çok pahalı olması ama emin olun arkadasllar yukarıdaki baz arkadasların dedigin gibi kaza yapmazsanız eger allah korusun bu sizi rahatsız etmiyor.ve kesinlikle parca sıkıntısı yok bunu garanti ederim.
    ayrıca mazdalar hep zamanının ilerisinde arabalar olmustur şimdikilerde oyle sayılır mazdaların çok ekonomik olmadıgı bir gercektir ama kesinliklede musrif araclar degildir heleki motoruna verimsiz demek bilemiyorum yani...

    ben suan opel kullanıyorum vectra 2000 motor iyi bakımlı bi vectrayı lantisin gecmesi zor ama sofor cok buyuk faktor oyle dusunurseniz bende o 93 mazdayla bmw 3.30ci tokatladım trafikte ablamız beni çok sıkıştırdıda arabasını verdim elineyani kendi kaşındı.

    Araşta 93 model olmasına rahmen hersey vardı bugunku normal arabalarda ne varsa abs ve airbag hariç yukseklik ayarlı direksiyondan tutunda bugunku bmw nun diroksiyon cevikliğine kadar yuksekli ayarlı koltuklardan merkezi kilite 4 cam otomatiginden ısıtmalı elektrik kontrollu yan aynalarına kar.klimasından yukseklik ayarlı emniyet kemerine kadar direksiyon yukseklik ayarına ve dahası işte ve bu araba 93 model ve sunu soylitim bu aracımı satıncada bir mazda 6 alacagım. benim iddiam mazdayı bir kez kullanan bir daha vaz gecemez o ustami bir seferin de bir haftalıgına tamircime verdim adam bana yalvardı abi noolur bu arabayı bana sat ben bole keyifli kullanısı olan bi araba goprmedim diye=) ne zamanki gelip durur halde ısıklardayken arkadan çarptıalr o zaqman arabamı sattım aslında bi sene daha satmayıp sıfır bir mazda alacaktım sonrada ama kısmet işte oyle aniden oldu ve şimdi vectra kullanıyorum 2000 model dizel bir arac o yuzden performas kıyaslamak olanaksız tabi ama vites gecisleri olsun direksiyon cevikliği olsun mazdayı mumla arıyorum. tabi aracın buyuklugunden agırlıgından doalyı yola cok daha iyi basıyo ama ve daha guven veriyo ama mazdann yeri baskaydı.

    mazdalar hakkında 50000 tane soylenti var yok soyle yok boyle diye yeni mazda 3 u arabalardan cok iyi anlıyorum sdiyen subyanlar kagıt uzerinde 105 bg ve 145nm tork gorunce gucsuz diye veristiyorlar. ula siz arabadan ne anlarsınız once bi kullanın yahu yeni mazda 3 duz vites gercektende agır bir arac degil tamam bi fsi golf kadar seri degil ama kesinlikle gucsuz de degil yol tutusu frenleri konforu zaten sahane ayrıca bunlar sizin o surekli okudugunuz dergilerlede tescilli

    mazda nedense 1994 ten 2000li yıllara kadar uretim alıtesini bozdu.neden bilmiyorum ama bozduyani kesinlikle benim 93 mazdamın kalitesi dayım 1998 mazda 626 sında yoktu on konsol olsun koltuklar olsun kapılar olsun herseyde boyleydi tabi seri bir arabaydı cunku 2000 motordu ama gercek bu. 2000li yıllarda mazda 3 ve mazda 76 ile mazda gercekten kendini buldu.test suruslerinide yaptıgım araclar gercekten etkileyici.

    yanlız o kalite bozuldu dedigim donemde mazdanin bir arabası varki o da lantis.hiç kullanmadım.sadece teknik ozelliklerini kagıt uzerinden biliyorum ama ovgusunu cok duydum.eger benim 93 mazdam kalitesinde birsey yapmıslarsaki kullananlar oyle diyo o fiyata gozu kapalı alınacak bir aractır...benden soylemesi

    hade kalın saglıcakla...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

    Modası çoktan geçmiş eski tekolojinin kullanıldığı bir araç bana göre

    bazı araçlar hiç eskimez arkadaşım
  • Merhaba herkese, uzun süre geçmiş başlığın üzerinden, fakat ben daha yeni fark ettim, kusura bakmazsınız umarım..

    98' Lantis 1.8 sahibiyim.. Araç 3 senedir falan bizde.. Abimin aracı fakat şuan burada olmadığı için ben kullanıyorum.. Araç hakkında söylenebilecek çoğu şeyi arkadaşlar söylemişler zaten.. Bizim araçta ufak tefek modifiyeler var, görüntü nasıl olmuş siz de bakarsınız resimlerden..

    Orjinali çok başarılı gözükmese de ufak tefek işlemler ile birçok araçtan daha güzel ve zevkli bir hale gelebiliyor.. Performansı gayet başarılı, benzin sarfiyatı da gaza basışınızla orantılı olarak epey bir değişiklik gösteriyor.. Ben 40 YTL lik 97 oktan benzin ile ortalama 150 km gidiyorum şehir içi..

    Benim için her türlü alışverişte fiyat/performans kriteridir önemli olan.. Lantis aldığımız için çok memnundum 3 sene önce, şimdi de fazlasıyla memnunum.. Büyük küçük birçok insanın "Bu arabanın markası ne acaba? Güzelmiş.." demesi veya gözlerini aracın üzerinden alamaması her insanı mutlu edeceği gibi beni de mutlu ediyor.. Birçok kız arkadaşım arabanın yanında bile olsalar tek kapı zannediyorlar, ta ki ben inip arka kapıyı açana kadar :)

    Araç düz vites olup Klima, ABS, Sürücü ve Yolcu hava yastıkları, Uzaktan kumandalı merkezi kilit (kumanda sonradan takıldı), 4 cam otomatik, arka cam sileceği ve suyu, elektrikli aynalar, elektrikli anten gibi zamanından beklenmeyecek özellikler sunuyor.. Camların üzerinde direk olmaması da işi bilen arkadaşlarım tarafından çok beğenilen bir özellik.. Tıpkı Subaru Impreza WRX, STI ve Misubishi EVO'larda olduğu gibi :) ..

    2 seneden fazla bir süre önce yapılan işlemlerle birlikte işte 34 AAY 87;

     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???


     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???


     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???


     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???



    Özel dizayn ön tampon
    Yan marşpiyeller
    Cam filmi
    Ön arma iptali
    Arka stoplar arası boyama
    16" Stilauto gölgeli kromaj jantlar
    205\45\16 Toyo Proxes T1S lastikler
    App, kenarsız plakalar

    Özel yapım komple egzos (İskender Usta, Maslak Sanayi, bilen bilir :) )
    Özel yapım Cold Air Intake filtre kiti (egzostan sonra kullanmayı bıraktım)

    Pioneer Deh-P 7500mp ana ünite
    Xetec 5g900 Amfi (1*560w rms + 4*130w rms)
    JBL GT4-10 Sub 2 adet (250w rms, 1000w max)
    MB Quart speakers


    İşte aracım budur.. Bence Lantis kesinlikle düşünülmesi gereken bir araç.. Dediğim gibi fiyat/performans açısından uygun birşeyler arıyorsanız Lantis'i gönül rahatlığı ile önerebilirim.. Ben daha sorun yaşamadım çok şükür, ne bir kere tekledi, ne başka birşey yaptı, canavar gibi çalışıyor.. Araç şuan 110bin km'de, en son 100bin komple bakımı da yapıldı.. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.. Herkese teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 21 Ocak 2007; 22:03:23 >




  • Merhaba arkadaşlar;

    Yaklaşık 2 senedir 1996 model mazda lantis 1.8 323f otomatik araç kullanıyorum. İyisi ile kötüsü ile kendisiyle çok şey paylaştık, gerek beni şaşırttığı da oldu, üzdüğüde oldu ama sonuç olarak Lantis aşktan başka birşey değildir.

    Orjinal japon olması insana güven veriyor, kaputu kaldırdığınızda, made in japan yazısı yetiyor.
    Zamanının donanımı ile zamane araçlara taş çıkartıyor. Benim arabam, çift havayastıklı, elektrikli sunrooflu, ab, klima, elektirikli aynalar, 4 cam elektrikli camlar vs. full olanından olduğunu düşünüyorum. hele şu kapı içlerindeki kapaklı gözleri ve kol dayamasındaki küçük torpidosu bitiriyor beni.
    Motorun sesini içinizde hissediyorsunuz, manifolddan, egsoz çıkışına bunu size hissettiriyor. 1.8 dohc motor böyle birşey.
    Kapılardaki camların çıtasız olması extra bir hava katıyor, hele gelin arabası yaptığımda çektirdiğim dış çekim fotoğraflarında mükemmel durduğunu farkettim.
    Yol tutuşu zorlamadıktan sonra gayet iyi, geniş ve basık bir araç olduğu için problem yaşamıyorsunuz.
    Freni mükemmel diyebilirim, çok araç kullandım, ama böyle bir frenaj görmedim arkadaşlar. Resmen tırlardaki gibi kafa eğiyor, o ön lastikler yere yapışıyor, çok gerekli olmadıkça abs devreye girip mesafeyi uzatmıyor.
    Uzun yollarda çok keyif veren bir otomobil, ayda 2 kere tekirdağa gidip geliyorum, gidiş dönüş 500 km gibi sürüyor, tek yoran kısmı çözümü olmayan istanbuldan çıkana kadar ki trafik..
    Dur kalk trafikte rahatsız edebiliyor, güçlü bir bir motoru var gitmek istiyor, gaz pedalı tepkilere çabuk cevap verdiği için, Lantis yoruluyor, sizide yoruyor.
    Basınçlı su ile yıkama yapılırken, camlar çıtasız olduğundan içeri biraz su girebiliyor, koltuğun üzerinde telefon vs bırakmamak lazım :) olurda denk gelir..
    Ben aracıma Landirenzo lpg taktırdım yaklaşık 8 aydır böyle kullanıyorum. Çok memnunum, bu aracada bu giderdi çok araştırdım, 600 700 tllik sistemler 170.000 de olan ve 17 yaşında bir japon harikasını mahfedebilirdi. ama hiç sorun yok sadece motor hiç hararet yapmıyor, sıcaklık hemen düşüyor, hele hızlı gidersen, buda bu soğuk günlerde içeriyi ısıtmamızı güçleştiriyor. Benzinden gaza geçişi hiç hissetmiyorsunuz, gazla gittiğinizide aynı şekilde, gazdayken bile ben ışıklarda vs pek tarzım değildir ama yanıma yanaşanlara gereken cevabı verebiliyorum. Araç ile bir bütün olduktan, onu tanıdıktan sonra aşk dediğim bu sevdanın karşılığını alıyorsunuz.
    Olumsuz yönleri hiçmi yok var tabiki. bazen sabahları vibrasyon fazla oluyor, soğuk havalarda yapıyor bunu bende benzinde bırakıyorum kendine gelene kadar. far sorunu evet lantislerde çözülemeyen bir sorun ama dikenine razı oluyoruz. ben bunu hella marka bir takım sis lambası alarak çözdüm, fazla kaldırmadım göz almasın diye ama önümü aydınlatmaya yetiyor. ceza konusu evet bir gün denetleme denk gelirse çaresine bakacağız. klimayı çalıştırdığımızda devri etkiliyor o nedenle devir düşükken dur kalk vs klimayı çalıştırmamak lazım lpg li olduğu için vibrasyon artıyor. Kapı iç döşemeleri iyice elden geçmesi lazım, arada bir çıkıyor klipslerinden kaç senelik araba tekrar yerine takıyoruz.

    Aracımın bir ustası var Mesut usta pendikte yeri, o lantisimin doktoru, gece bile arasam üşenmeden kalkar gelir. iyi bir ustanız olsun ama lantis aşkını bilen ve anlayan biri olmalı. arka süspansiyon ön takım vs yeni değiştirdim, arabada gram tıkırtı yoktu, bir sabah işe giderken, arka sağdan ses geliyordu, huzursuz oldum, ustamı aradım, işime geldi ve aracıma baktı, sorunu buldu :) teleskopik anten yerinden çıkmış, yeni anten taktırdım, 35 tl gibi gibi..

    Araç ile ilgili çok tecrübem var anlatmak ile bitmez, bu topicte sizlere elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim. Amacımızda bu bilgi paylaşımı ve destek.
    Hepinize iyi günler diliyor, Lantis aşkına davet ediyorum. Biz ne kadar sahip çıkarsak o kadar yıllara meydan okuyacak bunu unutmayın sonuçta tasarımcısı belli...




  • Bozulamayan araba...
    bende de Lantis var.şöyle söyleyeyim;bu aracın tek sorunu yedek parçasının pahalı olması (azlığı veya bulunamaması değil) bunu sebebi de aracın kolay kolay bozulmaması.bozulmayınca da haliyle pahalı oluyor.performans konusunu hiç açmıyorum,spor arabaya biniyorum zannedenlerin moralleri bozulabilir. 1.8 motorlu bir araç bu kadar seri olmaz diye inanmaz kimse.kullanmanızı tavsiye ederim o yüzden.aracın -sınıfındaki diğer araçlara göre- az satmasının sebebi tamamen beceriksiz distribütörünün hatasıdır.çok yakıyor diyenlere: gazına bastığın zaman hangi araba az yakıyor? son olarak aracın tipine de lâf söylenemez.
    kısacası bu arabayı kaçırma derim...
  • 323F;in hikayesi……………James walshe

    Hiç hata yapma!Mazda 323f\Lantis yada BA model olaral adlandırılan araç diğer Mazdalara hiç benzemiyor.Onun bir hikayesi ve sadece belli araçlar için oluşturulmuş araç tasarım merkezi ve soyu var.Konsept ilk 90 ların başında taslak haline getirildi ve Mazdanın çok hoşuna giderek derhal evlilik teklifi yapıldı.İsmide Latince Latens Curtis ten türetildi.Aracın sitili Almanyada mükemmel bir özgeçmişi olan bir adam tarafından merkezi yine Almanyada Orberammergau;da olan Mazda Dizayn Merkezinde geliştirildi.Şef tasarımcı(Ginger Arnold Ostle),aynı zamanda Porsche;nin 928,944,924 gibi zamanının en yakışıklı araçlarının tasarımından sorumlu olan şahıstı.Şuan bile bir 928 süperspor araçlar arasında caka satmaya devam ediyor.Son zamanlarda yapılan bir 944 e bakarsanız Lantisle olan benzerliğin cok açık olduğunu hemen farkedersiniz.Özellikle kaportanın tampona doğru batması ve tekerleklerin aldıği kavis bunu daha iyi özetler.
    Bir 323f kullanın, hatta baz modelini kullansanız dahi sürüşün ne kadar tatlı ve dengeli olduğunu şaşırarak göreceksiniz.Bu rastlantı olarak görülmüyordu çünkü lantisin şasesi Almanya,Nurburgring;te geliştirildi.
    Nissan,Skyline R32 i geliştirirken deneme pistini kulanan ilk Japon üreticiydi onu Honda NSX ile Subaru ise İmpreza ile takip etti.Lantisin yol testi ve şase gelişimi 1993 te yer aldı ve çabucak gerçekleştirildi.Lantis benzer ölçülerdeki modellerden testlerde daha sportif bir tat veriyordu.Lantis için önce Almanların yardımıyla modifiye edilen bir V6 makine seçildi.Porsche V6 modellerin geliştirilmesinde yardımcı oldu.Alman şirket hem 2litre V6 ünitelerin hemde daha önceler MX3 coupe de kullanılan 1.8 V6 ünitelerin geliştirilmesinden sorumluydu.1.5 ve 1.8 litre 4 silindir üniteler doğrudan Mazda tarafından üretildi.V6 motorun sadece bir araca sıkıştırılması için bir sebep yoktu ve daha geniş sedanlarda ve diğer coupe lerdede bu makine kullanıldı.Araç özellikle Japonyada hiçbir zaman çok popüler olmadı 1994 ve 1997 arasında 30.044 adet satıldı fakat bu dizayn dünya çapında büyük ilgi gördü ve 217.362 adet olarak başta Avrupa,güney Afrika,Avustralya,ve birkaç uzak doğu ülkesinde satıldı.Lantis hiçbir zaman diğer Mazda modelleri gibi büyük satış rakamlarına ulaşamadı ama sınıfında bir mücevher olarak kalmasını bildi.Japonyada kısa bir süre Japon touring araç sınıfında kaldı.98 model olarak son üretimi yapıldı.
    Avrupada birçok fan kulüp ve hayranı olan bu aracın japonyada daha sonra diğer markalar tarafından can sıkıcı benzerleri üretildi ama hiçbiri o mühendislik ve tasarım zaferi olarak adlandırılan bu aracın tadını veremedi.Mazda lantis 90 ların klasik olmuş üretimi devam etmeyen bir araçtır.2004 model 3 güzel görünüyor ama Lantis kadar özelmi acaba




  • bu araba kalısta cok pıs kacıyor beyler yolsa gorursenız dıkkat
  • Ya neler yazmışlar neler... bende yazayım hemen bi araba tutkunu lantis e aşık birisi olarak... arkadaşlar abiler artık kim okuyorsa.. bizde bir senedir mazda lantis 323 lantis var 1.8 hb modeli... araba anlatılmaz ya onun zevki.. bizim araba 2005 te gümrükten girmiş Almanyadan TÜRKİYE ye 13 000 tl verip de bu kadar performans bu kadar yol tutuşu bulunabilecek mükemmel bir arabaymış bunu gördüm bundan önce 15 bin tl ye renoo klio gibi bi araba vardı ne tol tutuşu ne performans nede yakıt konusunda bi halta yaradı yani... bu lantisi alınca yola çıkıyosun çok tatlı bi sesi var motorda tık yok resmen gene maşallah :) üzerinde sistem var 1500 2000 tl lik veriyorsun müziği caddeye iniyon güm güm güm geliyorsun nokta kadar farlarıyla gece ufacık yerde birşey geliyo köydeebem görse bakıyo zaten yaaa :) yemişim parçasınııııı yemişim satmasınıııı isteyen istediğini söylesin senin araban temizse sa desen satılır zaten bilemedin 500 tl zararına ver gene satarsın hocam bu araba hastalığı çok başka ya istanbul'dan gelirken abartmıyorum da o piyasada bol bol bulunan arabalara tokat veriyo zaten helezonlar kesik virajda yanına yaklaşamıyo zaten çelik cantları da var hız lastikleride var yol tutuşuna laf edecek adam bi gitsin bunları yapsın öyle bassın yol hakkı anasını satayım 90 bizim adam giriyo 100 le eee ondan sonra yol tutuşu kötü... istanbuldan geliyoruz kocaeli tarafında bariyrli bi yerler var yağmurlu havada 130 la girdik biz kurtardık tapi arkada kapışmaya çalışan clio bariyerlere vuraaa vuraa kaldı biz yola çıkınca audi 3 lerle kapışıyoduk birisi 40 50 nnin tl lik ibre de 260 280 gösteriyo yani düşünün onlarla kapışıyo bizimki 180 e kadar kafa kafaya gidiyo hatta biraz önde yani fakat bi bakıyon a3 yandan 220 230 la yardırmış gidiyo buna yapacak birşey yok tabi arada haddini bilecen :D bu bizim arabanın bi lpg de gidişi var bi de benzinde tabi :)) yolda sakin sakin gidiyon şimdi 130 la falan bakıyon arkadan sıkıştırıyo bi araba :)) olum bak git depoda benzin var diyom yok illa yol ver diyo :)))) yapacak birşey yok zaten onada alıyon benzine lpg nin üç katı performans var elinde ışıklardan bi kalkış yapıyon 1 2 3 diyo vites bi bakmısın 130 da.. arkada sinek bile yok :) mazda zaten yani spor araba da iyi gene bu fiyata.. abi gideceksin bu arabayı 13 12 11 bin tl lik arabalarla karşılaştır öyle yorum yapcan zaten araba yeterince hakkını veriyo sana lpg de basmıyon yakmıyo fazla yani bizim diğer uno bile daha çok yakar nerdeyse ya :) 220 kuruş yaktı iki ay önce istanbuldan manisa ya gelirken araba yani AMA BURAYA DİKKAT HASTASI OLMAYAN ARABA ZEVKİ OLMAYAN ALMASIN YOKSA YOK PARÇA KOŞTUR YOK SATCAM DİYE KARIN AĞRISI YAPACAK OLAN KİŞİ ALMASIN.. çünkü bu araba piyasa arabası değil nete gircen pertciler dolu çıkma parça kaynıyo nette arıcan isticen yani parçası pahalı diyenin zaten.... la bi git doğan a bin o zaman o ondan daha az mı sorun açıyo daha mı güvenli daha mı hızlı daha mı iyi yani.. ZEVKİ OLMAYAN almasın işte çok düşünmücen kendine bakılmasını istiyorsan alsana modifiye yapmadan da baktır bu arabanın tasarımcısı porshce u tasarlayan kişi yani benziyo da zaten diyeceğim o yani fotosunu da koycam alamayan karşıdan baksın maşallah desin yeterli :))


     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???


     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???


     Mazda LANTİS nasıl bir arabadır???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imalim -- 5 Mayıs 2012; 14:12:49 >




  • ARKADAŞLAR YAKIT TÜKETİMİNİ LT OLARAK VEREBİLİRMİSİNİZ
  • serdar lantisin hayırlı olsun harbiden çok gùzel. arabayla jant pek uyumlu. bende 626 almadan önce epey bakmıştım lantislere ama içine sığmam diye 626 ya yönelmiştim. kazasız belasız sürüşler dilerim
  • Konu guncell
  • Arkadaslar bos muabbete Gerek yok bu araci Herkes yorum yapmis birde Ben yapiyim dedim Ben salakmiyim lantise biniyorum Ben mazdadan baska arabaya binmiyorum bu 3 cu Mazdam lantisim sun elimde abs klima cift egirbek sanruf 4 cam otomatik aynalar elektirikli /98 model parcasi yok diyenlerede kapak yaparim arkadaslar istedigin her parcasi var Kantor 1.8 122 beygirdir 1 vites 60/ 2 120 Der sun turkiyede gumrukten cikma Ankara arabasi muglada v6 motoru var 188 beygir AMA parcasi yok bilen bilmeyen yorum yapmasin parcalarini ve arizasini tel tel soylerim genelde devir dalgalanmasi olur istop eder derdine derman olurum bence on numara arac kimse korkmadan alsin satilmayacak mal yoktur yeterki makin olsun 05466605898 burdan ulasabilirsiniz
  • Bir ara çok araştırdığım bir arabaydı. Bir galeride denk geldi içine oturdum. 1.95 boyum var, hiç rahat gelmedi. İçi çok basık, bunaldım. Yerede çok yakın anadolu yollarında her kasiste altı yere değer bu arabanın.
    Tipine, görünüşüne , asaletine diyecek birşeyim yok ancak aile arabası olma imkanı yok, fazla spor.
    Velhasılı bu sevdadan vazgeçtim.
  • Arkadasim aldi mazda lantis 1.5 cok memnun arabasindan modifiye yapicam diyor normalde spor araba sevmem ama bunu begendim degisik spor aile karisimi bi arac gerci mazda yi severim marka olarak sorunsuz araclari olur ariza yapmaz kolay kolay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAmiT

    Merhaba Üstat

    N'aptın alabildin mi arabayı? Ben de bu arabayı almayı düşünüyorum. Eğer aldıysan yada vazgeçtiysen bilgi verir misin?

    Teşekkürler
    merhaba.
    Lantisin temizi sanırım kalmadı piyasada. çok baktım istanbulda.
    Tekirdağda bile baktım ama bana hep çürük çarıkları denk geldi
    Kısacası almadım...

    Alınırmı? elbette temizi bulunursa mutlaka alınır
  • Arkadaşlar.
    İnternette ilanlara bakıyorum. Lantisler 2. el çok ucuz yaw. Aslında çok hoş arabalar. Dışı seni içi beni yakar misalimi acaba? Kullananlar varmı? 1.8 den başka motor seçeneği varmı? vs..




  • elden çıkarırken biraz zorluk çekebilirsin bi de yedek parçası+servisi biraz seni üzebilir...yakıtı hakkında hiç bi bilgim yok ama araba sağlamdır mazda olduguna göre
  • Hocam tipi fena değil ama pekte tutulmadı bu araçlar. Performans modifikasyonla beklenmeyecek konuma çıkabilir.
  • iyi bir ustan ve parcacın olacak..parca sıkıntısıda yok,binilecek otomobiıl bence...
  • çooook yakan bir otomobil
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.