Şimdi Ara

evde su soğutma nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
4.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu adresteki sıvı soğutmayı deneme amaçlı yap ak istiyorum beyler ne performans beklentim var nede başka bişey. ben herzaman bişeyleri öğrenmenin en iyi yolunun kurcalamak ve yapmaktan geçtiğine inanırım yani örnek verirsem mod yapan bi adamı izleyerek bişey öğrenemezsiniz bence sadece onun yaptıklarını kopyalarsınız kendiniz yapa boza oğrenmelisiniz bu yüzden sıvısoğutma hakkındaki bilgim artsın diyerekten bunu yapmaya karar verdim. ee niye sordun ozaman? diyenleriniz olacaktır :D:D haklısınız ama teorik bilginiz olmadan bişey yapamayacağınızıda bilirim mesele teorideki bilgileri pratikte esneterek en uygun hale getirebilmekte değilmi?

    ilk iş olarak pompa yapıcam ama nasıl yapıcam? şöyle bi elektrik motorunu pompayamı çeviricem ? nasıl yapıcam bi yardım etseniz



  • quote:

    Orijinalden alıntı: yukio_ronin

    şu adresteki sıvı soğutmayı deneme amaçlı yap ak istiyorum beyler ne performans beklentim var nede başka bişey. ben herzaman bişeyleri öğrenmenin en iyi yolunun kurcalamak ve yapmaktan geçtiğine inanırım yani örnek verirsem mod yapan bi adamı izleyerek bişey öğrenemezsiniz bence sadece onun yaptıklarını kopyalarsınız kendiniz yapa boza oğrenmelisiniz bu yüzden sıvısoğutma hakkındaki bilgim artsın diyerekten bunu yapmaya karar verdim. ee niye sordun ozaman? diyenleriniz olacaktır :D:D haklısınız ama teorik bilginiz olmadan bişey yapamayacağınızıda bilirim mesele teorideki bilgileri pratikte esneterek en uygun hale getirebilmekte değilmi?

    ilk iş olarak pompa yapıcam ama nasıl yapıcam? şöyle bi elektrik motorunu pompayamı çeviricem ? nasıl yapıcam bi yardım etseniz

    akvaryum motoru ısını gorur ama cpu blogu onemlı o yuzden harız alırsın vatandan
  • http://forum.donanimhaber.com/m_79005649/f_//tm.htm#79005649
    selamlar şu banlanan Zayber accountunun sahibi benim , sanırım benim yaptığımda el yapımı sıvı soğutmaya girerdi , custom radyatör , hortum ve pompa kullanmıştım , sadece apogee hd cpu blok kullandım ama onun yerine tornada üstün körü bir bakır blokda yaptırılabilirdi.

    Akvaryum pompası 220v ile çalışıyorsa hiç uğraşma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.