Şimdi Ara

Acronis True Image 9.0 (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
6
Favori
385.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben bu programı win 7 de kullanamdım yanı sorun veriyor imacı cakınca eksik dosya hatası diyor win 7 kullanan varmı acaba
  • Vay be bu konu tam 5 senelik olmuş ama hala güncel 4 versiyon eskitmiş konu :) harika
  • BEYLER BAYANLAR MERDİVENDEN KAYANLAR... DEMEM OKİ BEN BU PROGRAMI KURAMADIM ÇÜNKÜ SERİAL İSTEMEKTE MAİL YOLUYLA ALABİLİRİM FAKAT ODA 30 GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜ. YARDIMCI OLABİLECEK BİRİSİ VARMI ACABA
  • bu programın ücretsiz versiyonu var mı ?
  • şuanlık win 7 modeli yok olanada inanma beta aşamasında.. sakın xp versiyonunu win7 ye kurupta macera arama ki bu netbook ise aman aman sakın diyeyim..
  • Formattan sonra hiç bir şekilde driver yüklenmemiş tertermiz bi acraonic xp imajı,önceden xp kurulmuş herhangi bi başka bi makine de hiç bi sorun olmadan çalışır..sadece hard dikste ide veya sata olayına dikkat edilmeli onuda biostan ayarlarsınız olay bu...
  • acronis 2012 boot cd ile ilk açtığımda hdd görmüyordu aynısı 2010 da oldu daha sonra biostan sata controler mode enchange yaptığımda düzeldi sorun yaşayanlara duyurulur.
  • arkadaşlar ben oyunlar klasörünün yedegini almak istiyorum acronis 9 da nasıl yapabılırım sadece oyunlar klasörünü harici diske aktaracam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibo5151

    arkadaşlar ben oyunlar klasörünün yedegini almak istiyorum acronis 9 da nasıl yapabılırım sadece oyunlar klasörünü harici diske aktaracam

    yokmu el cvp
  • beyler sürücüsüz imaj nasıl alabilirim
  • Acronis True Image ile alınan .tib i geri alırken (restore) Universal Restore seçeneği seçilirse sürücüleri geri almaz. Yanlız Universal Restore her Acronis de olmayabilir! Plus Pack lisi olmalı.
  • merhaba, Acronis True Image Home 11.0 kullanıyorum, önceki pentium 4 2.6 ve 512 ramlik bilgisyarımda bu programı sorunsuz kullanıyordum, fakat yeni aldığım şimdiki bilgisayarımda aldığım yedeğe geri dönerken hata veriyor, bunu bir kaç kez format atıp ve her formattan sonra yeni tib uzantılı yedek dosyası oluşturup denememe rağmen yinede sonuç alamadım. sorun tam olarak şöyle: yedek doysamı seçip reboot yaptıktan sonra bilgisayar açıldığı zaman açılan mavi ekranda operetion progress penceresi açılıp biraz bekliyor ve tam kurulum başlaması gerekirken bilgisayar yeniden başlıyor? bu programın bir üst versiyonunu da kullandım ama yine de aynı, sorun ne olabilir? donanımla ilgili möi yoksa bios ayarları falan mı?
  • güncel..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rsimsek

    Acronis True Image ile alınan .tib i geri alırken (restore) Universal Restore seçeneği seçilirse sürücüleri geri almaz. Yanlız Universal Restore her Acronis de olmayabilir! Plus Pack lisi olmalı.

    teşekkürler birşey daha sormak istiyorum w7 w8 bilgisayarlarındada image almak var bu imajları alsak istedigimiz bilgisayara kurabilirmiyiz yani donanımı farklı bilgisayarlara kurulurmu? sürücüler yüklenmesin önemli değil yeterki diğer herşeyi atsın? bu mümkünmü acaba?
    değilse acronis hangi seri hangi sürüm hangi alt sürümü önerirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mozzika

    merhaba, Acronis True Image Home 11.0 kullanıyorum, önceki pentium 4 2.6 ve 512 ramlik bilgisyarımda bu programı sorunsuz kullanıyordum, fakat yeni aldığım şimdiki bilgisayarımda aldığım yedeğe geri dönerken hata veriyor, bunu bir kaç kez format atıp ve her formattan sonra yeni tib uzantılı yedek dosyası oluşturup denememe rağmen yinede sonuç alamadım. sorun tam olarak şöyle: yedek doysamı seçip reboot yaptıktan sonra bilgisayar açıldığı zaman açılan mavi ekranda operetion progress penceresi açılıp biraz bekliyor ve tam kurulum başlaması gerekirken bilgisayar yeniden başlıyor? bu programın bir üst versiyonunu da kullandım ama yine de aynı, sorun ne olabilir? donanımla ilgili möi yoksa bios ayarları falan mı?

    benim bu problem nasıl düzeltilebilir, bios ayarlarından mı? sata hard diskle ilgili bir sorunmuş sanırım?




  • güncel
  • mozzika kullanıcısına yanıt
    Yedekleme/Backup işleminin sorunsuz bittiğini takip edin. Backup Successfuly deyip başarıyla bittiğini belirtmediyse geri alırken hata alacaksınız. Ayrıca farklı sürümlerin yedeklerini (.tib backup) bir başka sürümle geri alırken de hata mesajı alabilirsiniz. O yüzden uygun sürümü bulup kullanmak gerekiyor.
  • w7 w8 bilgisayarlarındada image almak var bu imajları alsak istedigimiz bilgisayara kurabilirmiyiz yani donanımı farklı bilgisayarlara kurulurmu? sürücüler yüklenmesin önemli değil yeterki diğer herşeyi atsın? bu mümkünmü acaba?
    değilse acronis hangi seri hangi sürüm hangi alt sürümü önerirsiniz
  • Image alıp diğer PC'lere kurabilirsin ama Windows pek verimli çalışmayacaktır. Bir çok sürücü yeniden kurulacağı için ben önermiyorum. Sorun yaşama ihtimaliniz de muhtemel. Image aldığınız ilk kurulum PC'si ile Image i kurduğunuz PC'deki donanım farklılıkları belirleyecektir performansı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Labtop hard diskini sökmeden diğer labtop hard diske klonlamak mümkün mü
    Kaynak hard diskte,linux mint,pardus , win 8 ve win 7 kurulu ve hepsi de çalışıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.