Şimdi Ara

Turk oldugumdan utandim: Bosnali Kardeslerimiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
12
Favori
10.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun cok uzucu bir seyi ogrendim... Bosna Hersek'te unutulmus kardeslerimizi ve onlari yalniz birakan bizleri. Adeta ne kadar cahil oldugumu fark ettim bu konuda, kendimden utandim, turklugumden. Bugun Bosnali bir cocukla tanistim. Tipine baksaniz sarisin, masmavi gozler, turklere benzeseler de yabanci der bir cogu.

    Ne kadar Turkiye'yi sevdigini ne kadar cok bizleri ornek aldigindan bahsetti 17-18 yasindaki bosnali genclerin. Birden Bosna hakkinda bilgimi yokladim. Bir osmanli koprusunu bir de muslumanlarin cogunlukta oldugunu biliyordum (Avrupa'da musluman nufuslu olan ve Avrupa Birligi'nde olmayan iki ulkeden biri). Ama asla bir turk asigi olduklarini, onlari 1995'te ne kadar yalniz biraktigimizi bilmiyordum. 1995'te sirplar hepsine kiymislar, tum bosnali kadinlara tecavuz etmisler, kucuk kizlara ise hem tecavuz edip hem de cocuk pornosu cekmisler. Su anda ise Sirplar tum guc calisip ulkeyi bolmeye calisiyor.

    En ironik olan kisim ne biliyor musunuz? Hala Turkiye hayaliyle yanip tutusuyorlar. Dogrusu kendim de dahil Turkiye'de kimse bu kardeslerimizin boyle yakilip yikildigini bilmiyordur. Adamlar Hirvat-Turk macinda Turkiye yeninde sokaklara dokulup sevinc turlari atmislar. Peki biz neden Bosnalilari hic bilmiyoruz? Neden onlari bu kadar yalniz biraktik? Neden Sirplarin eline terk ettik? 5 dakikada Suriye'yi alan genclerimiz bunu da aciklayabilir mi?

    Bu yaz Sirp bir kizla tanisinca Turkleri nasil sevmedigini soylemisti. Anlamamistim, sonucta kaciniz sirplari gorunce nefret besliyorsunuz ki? Meger her sey bu bosna yuzundenmis...

    Ayni zamanda Kanuni'nin yaptirdigi kopru Sirp saldirisi sirasinda bilerek tamamen yikilmis. Sonradan bir turk insaat firmasi kopruyu yeni bastan insa etmis.



    Nolur ilk bir dakikasini izleyin:




    Iste tanistigim bosnali cocuk, tipine bakarsaniz aman yabanci dersiniz (gocmen turkler gibiler) ama Turkiye'yi benden iyi takip ediyor:

     Turk oldugumdan utandim: Bosnali Kardeslerimiz
     Turk oldugumdan utandim: Bosnali Kardeslerimiz

     Turk oldugumdan utandim: Bosnali Kardeslerimiz

     Turk oldugumdan utandim: Bosnali Kardeslerimiz


    Sirplarin marifeti ve ardindan onarilan kopru:
     Turk oldugumdan utandim: Bosnali Kardeslerimiz

     Turk oldugumdan utandim: Bosnali Kardeslerimiz


    Bu da bosnali folklor ekibi:
     Turk oldugumdan utandim: Bosnali Kardeslerimiz


    Turkler macta yenince sevinen Bosnalilar:


    Benim gibi baska Bosna'ya ilgi duyan/duymaya baslayanlar var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 20 Temmuz 2012; 6:11:23 >
  • Bu da siprlarin yaptiklari toplu tecavuz. 50bin kadin toplu tecavuz edilmis Sirplar tarafindan hem de kamplarda grup seks seklinde:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_the_Bosnian_War
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forks


    quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

    quote:

    Orijinalden alıntı: Forks

    şöyle biraz araştırdım tüylerim diken diken oldu.. moralim bozuldu sayfayı kapattım.

    Digerleri icin de paylasmak ister misin?

    Yaşayanların değil, Seyredenlerin Utancı; Tecavüzler;

    Bosna Savaşında Müslüman neslini kirletmek ve müslüman kadını psikolojik olarak çökertmek amacıyla, bilerek, planlanarak ve sistematik olarak yapılan tecavüzler, Bosna savaşının en derin, en acı, etkisini hala sürdüren ve unutulması ve kapanması mümkün olmayan yaralarından bir tanesi...Müslüman neslinin devamını sağlayan, nadide, temiz, iffetli müslüman kadının başına gelbilecek en kötü, katlanılması en zor olay. Ölümden beter, insanı her gün öldüren, kahreden, kanını kurutan korkunç bir gerçek.

    Bir çok tecavüzün, kadınların; çocuklarının, erkek kardeşlerinin ve babalarının gözü önünde yapılmış olması olaya başka bir boyut daha kazandırıyor; bu iğrenç olayın, sadece tecavüze uğrayanların değil, olayı izlemek zorunda bırakılan aile üyelerinin de hafızalarına kazınmak istenmesi, böylece hem yaşayanı, hem izleyeni cezalandırıyor olması.

    Tecavüzler toplama kamplarında kadınları hamile bırakana kadar devam eder. Ve artık çocuğu aldırmanın mümkün olmadığı bir süreye kadar kamplarda tutulurlar. Sonra da çocuklarını doğurmaları için salıverilirler. En genci 12 hatta aralarında 9 yasındaki çocukların olduğu 20.000 ila 50.000 kadına ve genç kıza tecavüz edilir. Bunlardan kesin olarak bilinmemesine rağmen, 1000 ila 2000 çocuğun doğduğu, pek çoğunun terkedildiği veya çocuk yuvalarına bırakıldığı, çok az bir kısmının anneleri tarfından yetiştirildiği söyleniyor. Pek çok kadın başına gelen olayı anlatmıyor, tanıklık etmeyi bile reddediyor, o sebeple kaç kadın bu olayı yaşamış kesin olarak bilinemiyor...

    Ellerinde bu vahşeti durdurmak için güç bulunduranlar, bu zulmün yaşanmasına göz yumdukları için, tecavüze uğrayan genç kızların yüzlerine bakmaktan utanmalıdır. Bu utancı onlar değil, aslında olaya seyirci kalan bütün insanlık yaşamalıdır.


    arkadaşım bu konuyu açtığın için sana ayrıca teşekkür ederim. en azından bazı fikirler oluştu. boşnak kardeşlerime bakış açım tamamen değişti.. daha fazla araştıracağım.

    Ne demek Forks, ilgi gosterip bizimle de paylastigin icin ben tesekkur ederim.

    Sunu da okumani oneririm:
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25287973/
  • Nette gezınırken soyle serefsızce bı sıte buldum.allah karsılastırmasın boyle ınsanlarla.


    http://www.turkcuturanci.com/turkcu/turkcu-savascilardan-makaleler/icimizdeki-dusmanlar-''bosnaklar''/70/?PHPSESSID=ci5pn0oklu7f2bf91adia4j7g0

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alın size iğrenç medeniyetinizin arka bahçesi:

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25287973/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.