Şimdi Ara

PATLAMAYAN LASTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
15.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi tv de gördüm lastiğin içine akıtılan bi jel sayesinde lastik patlamıyor. çivinin üstünden geçirdiler arabayı tık demedi.fiyatı 60-70ytl arası değişiyor. bilgisi olan varsa bizide aydınlatsın lütfen



  • Forumda bu konuyla ilgili bir topic daha var. Ben oradan faydalandım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_6235503/tm.htm
  • arkadaşlar yeni bir ürün uygulattım, sizlerinde bilgisi olsun. kendi aracıma Türkiye'ye yeni gelen bir ürünü uygulattım. puncturesafe adı. bence süper bir ürün, lastiğin içerisine bir kere uyguluyorsun bi daha patlama yaşamıyorsun. uyguladıktan sonra 2 ay geçti lastik havalarını kontrol ettim hiç hava kaybı yoktu. lastiğin patlayıp patlamadığını bilmiyorum ama :) uygulattığım yerde bi stand vardı adamlar lastik koymuşlar kendin deliyosun lastik patlamıyor. şansıma o gün orda türkiye distribütörüde vardı kaprol diye bir firma, şu anda filolara uyguluyorlarmış ürünü ptt, iett falan.www.puncturesafe.com.tr adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz. bu arada arabam opel astra verdiğim ücrette 100 tl'di.

    bu arada daha evvel nitrojen köpük karışımlı şu tüplerden kullanmıştım. başıma bela oldu. lastiğim patladı ürünü sıktım, lastikçiye gittim binbir rica ile çıkarttı adam ürünü. ( lastik patlaması + ekstra işçilik 50 tl verdim :))
    ama adam haklıydı hem leş gibi kokuyordu hem de acayip zor çıktı.




  • bir de bu web sitesi var:

    www.patlamayanlastik.org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.