Şimdi Ara

profilo cm 1000 etr mi? ptr mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
5.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ikisininde özellikleri aynı tek farkı

    ptr 8 kg

    etr 7 kg

    bunun dısındaki bütün özellikleri hemen hemen aynı fakat merak ettigim bir konu var...

    ikisininde özelliklerinde"""""" AntiVibration Design: Daha sessiz ve daha dayanıklı """"" diye bi özellik var

    bundan kastetdigi yeni nesil motor galiba degil mi? yani bu makinaların motoru eski model fırcalı yada kasnaklı motor degil...

    candogan hocam bi yerde bu cihazların motorunun bosch WAS serisinde kullanılan eco silence drive motorla aynı oldugunu söylemiş bu dogrumudur?

    birde ptr nin üretimi yeri almanya

    etr nin üretim yeri ispanya

    aralarındaki fiyat farkı yok denecek kadar az...

    sizce hangi tercih edilmeli...???







  • quote:

    Orijinalden alıntı: face1tr

    hocam, dönüp dolaşıp sizin tavsiyelerinizden hareketle alman malı olan, geniş servis ağıyla bana sorun çıkartmayacak profilo lara yöneliyorum...

    ancak ben genel olarak az çamaşır atıp yıkama yapacağım. büyük hacimli makineye az çamaşır atmak, sıkmaya geçmeden önce dengeleme ile ilgili problem yaratmaz mı? bir diğer konu başlığında, 8kg yük..vb sensöörlü bosh makine sahibi bir arkadaşımız, az çamaşır attığında kazanın çok su dolduğunu, bunu gözle görebildiğini ancak kazanı tam doldurduğunda ise su seviyesinin yetersiz olduğunu, çamaşrıların az su ile yıkandığından dert yanmış. bende genel olarak elbiseleri biriktirmeden, az, türüne göre atmak istiyorum. mesela sizin kullandığınız 2000 devir gorenje bu anlamda oldukça ilgimi çekiyor. yanılmıyorsam zengin program seçenekleri var.

    ben daha çok sentetik türünde giysiler kullanıyorum. outdoor giysiler, bisiklet formaları..vb arada sırada da çift kişilik battaniye yıkayabilmek istiyorum. ev rutubetl,i olduğundan, uygun kurutma yerim sınırlı olduğundan da yüksek devirli bir şey istiyorum. gerçi sentetiklerde yüksek devir kullanımlıyor? belki pamuklu çarşaf ve nevresimlerde, iç çamaşırlarında, pamuklu tişörtlerde..vb bu özelliği kulllanabilirim.

    ama dediğim gibi, benim asıl olayım, sürekli bisiklet tepesinde olmam ve buna bağlı olarak üzerimdeki elbisenin terden veyahut paçaya bulaşan yağdan dolayı kirleniyor olması..

    (hani şu kadıköyden kaynarcaya kadar pedal çeviren bisikletçiler varya, bende onlardan biriyim)

    bu durumda alman malı olması
    ya da büyük kazan hacmi ..gibi konular bir parça benim için önemini yitiriyor.

    limitim maksimum 1000 tl, ancak ciddi bir indirim mevzuu bahis ise, böyle özel bir cihaz için limiti 1250 lere kadar çıkarabilirim.

    mediamark ta cm1000etr 999 lira bölü 10 taksit şeklinde satılıyor. ancak bu modelin ispanya üretimi olduğunu, kazanının da yapıştırma olduğunu belirtmişsiniz...

    benim özel isteklerim de gözetildiğinde, daha çılgın yıkama seçenekleriyle beni mutlu edecek, gorenje, siemens, bosh ya da lg gibi markaların hangi modellerine yönelmek gerekir?



    samsung wf0804w8e kardes arastır pisman olmazsın bende bunu alıcam....

    bu kadar parayı eski motorlu bir camasır makinasına verme bu makina 1150 tl civarı...

    tam istedgin gibi a+++ enerji seramik rezistans elmas kazan eco bubble yıkama 8kg ama agırlık sensörü var... 1400 devir üstelik yeni quiet drive motorlu... outdoor elbise de yıkanıyor...

    bi incele...

    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/washing-machine/washing-machine/WF0804W8E/YAH




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.