Şimdi Ara

bimeks mi teknosa mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
60.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bimeks mi daha iyi teknosa mı arkadaşlar.cevaplarınız bekliyor
    cevap verirken neden öyle olduğunu açıklarsanız sevinirim



  • Ben henüz teknosadan ciddi bir alışveriş yapmadım ama forumdaki şikayetlerden ne kadarda istenmeyen ve sevilmeyen bir firma olduğu ortada.

    Bimeks e gelince müşteri hizmetleri ve memnuniyetine önem gösteriyorlar ve sadece satana kadar değil icraatları.Teknosadan çok iyi diyebilirim.

    Ha ayrıca arena da var tabi.Ben hp notebook aldım 20 gün kullandım ve ekranda bir leke oluştu arenaya gönderdim 15 gün süre sonucunda geri iade aldılar makinayı ve yenisini sipariş edeceğim.Bu firmada iyidir anlayacağın.
  • teknosa hakkında yazılanların %1 i doğruysa oradan makine alınmaz
  • gerçekten teknosa hakkında sölenenler pekte içaçıcı değil....

    daha da ilginç olan pek fazla kişinin teknosadan taraf olmaması..???

    teknosadan birşeyler alıpta memnun olan kimse yokmu yani


    e bu durumda elden bimeks demek gelir arkadaşım..
  • teknosa nın musteriye bakısı ilgisi gercekten hiç hoş degil. bimeks bence her acıdan cok cok daha iyidir.
  • musterı ılıskılerı kalıte mukemel BİMEKS
  • Bimeks ne yaaa arkadaşlar?
    Hiç duymadım böyle bir dükkan.

    Teknosa, adım başı heryerde var ama. Müşteriler açısından oldukça sıkıntılı şeyler anlatılıyor. Ben Metro'nun daha ciddi hizmet verdiğine inanıyorum. Elektronik bölümünde hemen hemen yok yok gibi. Her şeyi bulabiliyorsunuz. En azından fikir edinmek için arada bir dolaşmanızda fayda var...

    Saygılar...
  • teknosadan al kafayı ye
  • Etrafımda bir tek iyi yorum duymadım. Satamadıkları kameraları çok güzel kakalıyorlar.(sadece kamera değil özellikle Fujitsu Siemens aylardır aynı ürün satmaya çalışıyorlar). En ufağından flash bellek aldım kırık çıktı.
  • buna benzer konular acıldı dostum oralarda bakarsan fıkır ednrsn. bence teknosadan alma bımeksı tek gecerım... cok ılgılıler ve cok daha ıyıler
  • Bence bu başlık başlı başına BİMEKS e hakarettir:)
  • Ben HP Pavilion DV4289 laptopumu Bimeks 'den aldım.. Son derece ilgililer.. Sattıkları Ürüne hiçbir yerde olmadığı kadar da güvence veriyorlar... Örn. ben alırken ilk bir ay içinde üründen kaynaklanacak problemler nedeniyle birebir değiştirme garantisi aldım kendilerinden...

    Şimdi birileri de çıkıp "Sen bimeks Ajanı mısın?" dermiş




  • TeknoSAdan bi şikayetim olmadı ama ilgi konusunda kötüler.. Ama Bimeksden çok alışveriş yaparım senelerdir ve gerçekten iiler bence ilgili ve bilgililer.. Ellerinden geldiği kadar yardımcı oluorlar..
  • bimeks in en büyük artısı peşin aldığınızda yaptıkları %5 indirim
  • sadece %5 lik indirim ile degerlendirmeyelim zaten teknosa ile kıyaslamak bile bimekse cok buyuk haksızlık olur
  • bugün 2 gb lık sony hafıza kartını yazıcı'ya göre 2 kat fiyata bulduk aklınızda olsun
    (180 - 359)
  • bimeks de cok iç aiçici biy yer değil dogrusu.kız arkadasim ordan notebook almişti ve ilk haftasinda(acemiyken)lap top a format atmak gerekti.bende yaninda olamadiğim için bimeks gotur hallederler herhalde dedim.
    düşün daha 1 hafta olmuş(hatta 5 gun)ancak aç gözlü adamlar format atmak içinki(durum formatlik diil di)hemen 50 ytl istediler.
    arkadaşlar bu bence cok buyuk bir ayıptır.bilg.bimeksten alinmiş,parayi verene kadar mukemmel guler yuzlu ,sorun yaşarsanız hemen teknık ekibimiz halleder hiç merak etmeyin diyen adamlar 5 gun soora 45 dakikalık bir işlem için,50 ytl istiolar.bu gupegunduz soygundur.nitekim telefonda anlatarak sorunu hallettirdim.
    ancak teknosa da farkli diil açıkçası.bizzat alişveriş yapmadim ama yapan arkadaşlarım satiş sonrasi hizmetten hiç memnun kalmadilar.
    bence gold cok daha iyi öalişan bir firma arkadaşim.tercihin ordan yana kullanabilirisn.en azından ben bir hatalarini gormedım.
    dikkatli olmani tavsiye ederim.teknosa ya giden urun 25 gun sonra gelir.(2 arkadasımın fs notebookarı böyle oldu),bimeksde de ben boyle bir olay yaşadım.
    dediim gibi dıkkatli ol ki sonradan başin ağrımasın




  • @gyrmann bence bu konuda yanlış düşünüyorsun... bence adamların format atma konusunda hiçbir sorumlulukları yok ve bunu beklemen hata... adamların iş tanımlarında böyle bir şey yok bi defa.. onların işi ürün satmak ve ürünle ilgili şikayetlere çözüm yolu üretmek... açıkcası ben olsam ben de böyle bir şeye yanaşmam, yoksa bunun sonu gelmez, çalışan elemanlarım akşama kadar teknik servis gibi format vb işlerle uğraşırlardı...
  • belki yanliş anlattım ama parantez içinde belirtmiştim formatlik bir durum yok tu diye.olayin başinda olamadiğim için o anda en kotu su format atilir die düşünmüştüm.cunku ben problemi format atmadan cozdurdum.
    ancak adamlar hemen format şart,eywah siz yanmişsiniz,format atmak kesın lazım bide 50 ytl lazım tarzinda davranmişlar.
    eger yanliş anlattıysam pardon.tabikide herkesin formatlarini bedava atamzlar ama alindiktan 5 gun soora gelen bir bilgisayara bence format gerekse bile ücret almamaları gerekir.bu bir süreçtir ve satiş sonrasi hizmetidir.
    tabii ki sen alirsin bilg. aradan gecer bilmem nekadar had, benım makinama format atın dersın,ucret talep ederler.
    bu olay bursa carrefour bimeks te gerçeklşiyor.(yer de veriyim)
  • BİMEKS
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.