Şimdi Ara

Teknosa ve iade prosedürü(Toshiba M70-215)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
10.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • SİZE BİR MASAL ARKADAŞLAR.

    06.01.2006 tarihinde Teknosa Ankara Armada mağazasından almış olduğum Toshiba M70-215 model bir laptop aldım. DVD sürücüsü tıkırdadığı için teknik servise götürdüm ve 20.01.2006 tarihinde teslim aldım makinanın DVD değişimi gerçekleştirildi.

    Ama değişim yapılırken makinayı nasıl açtılarsa makinanın her yeri oynuyordu. Cihazın iadesi için Teknosaya 22.01.2006 tarihinde başvurdum ve makinanın kontrolü için teknik servise göndermeleri gerektiğini söylediler. Elimde DVD değişimine ait form olmasına rağmen o anda değişimi kabul etmediler.

    Gene boyun eğdik mecburen kabul ettik. Bu arada telefon trafiği başladı. Teknosa Genel Müdürü Aytaç Biter ve Müşteri İlişkileri Temsilcisi Betül Mert ile e-posta ve telefon görüşmeleri gerçekleştirdik. 10.02.2006 tarihinde bu telefon görüşmeleri sonuç verdi ve bize yeni bir makine teslim edildi.

    Problem bittimi? NERDEEEEE!!!

    Bu seferde cihazın ekranı hoşaf gibi çıktı. Ekrana baktıkça insanın midesini bulandıran bir görüntü oluşuyordu. Acaba kullanabilirmiyiz diye uğraştık takii bugüne kadar.(08.03.2006).

    Teknosa genel müdürü ve mağaza müdürü ile yaptığımız telefon görüşmeleri sonucunda nasıl olduysa ikna oldular ve makineyi iade almayı kabul ettiler. ve makineyi teslim ettik.


    Gittim Fujitsu Siemens 1451G aldım Evkur'dan. Acaip mutlu oldum. Artık rahatım. Çok iyi.


    BİZLER ERDİK MURADIMIZA GÖKTEN ÜÇ ELMA DÜŞTÜ vs. vs.





  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.