Şimdi Ara

Yavru güvercin neden ölür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu umarım doğru yere açmışımdır.
    Arkadaşlar, yavru bir güvercin buldum, saksağan saldırısından kurtulmuş ve köşeye sinmiş bir yavru. Evime getirdim, güzelce suda temizledim (ılıkça suda,kanatlarını vs. ovarak) Daha sonra güneşte kurudu,biraz titredi. 2 gündür iyiydi, mamasını yaptım ve yedirdim şırıngayla. Hayvan dışkısını da yaptı, yani gayet iyi gidiyordu. Bu sabah da besledim öğlene doğru sendeledi, fenalaştı, ayakta duramamaya başladı. Malesef öldü. Acaba banyo ve titreme mi, yoksa enfeksiyon mu sebep olabilir? Lütfen bilgi sahibi birileri cevaplarsa, benim için önemli bir durum. Lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 11 Haziran 2012; 12:37:01 >



  • belkide zaten hastaydı ve yuvadan atılma sebebide bu olabilir. doğada ölmesi gerekiyordu ve sizde biraz daha yaşayıp ölmüştür siz. ile alakalı değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

    belkide zaten hastaydı ve yuvadan atılma sebebide bu olabilir. doğada ölmesi gerekiyordu ve sizde biraz daha yaşayıp ölmüştür siz. ile alakalı değildir.

    Teşekkürler cevap için. Umarım öyle olmuştur; ama yıkamam hataydı kimse yapmasın böyle bir şeyi. Sağlıcakla...
  • ben de aynı şekilde iki gün önce yolda yavru uçamayan güvercin buldum. çok güzel su içiyordu. şırıngayla besledim. çok iyiydi, kanatlarını falan çırpıyordu. bu sabah bir baktım yatıyor. başı kalkmıyor, ağzını açıp kapatıyor. anlamadım neden, çok üzgünüm, internette ne yapabilirim diye bakıyorum hala ama =(((
  • Anka_9 A kullanıcısına yanıt
    Başınız sağ olsun :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.