Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.591
Cevap
150
Favori
466.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Silverjazz:
    S22B350H iyidir.



    @xxpenguenxx:
    Onu ben de bilmiyorum.
  • nedenleriyle birlikte yazarsan sevinirim @bocekgrafik
  • Fps monitoruyse Benq XL serisi üzerine yok arkadaşlar . 120hz farkını ancak oynayarak anlarsınız . Ama ne yazıkki fiyatı abartılı şu an . Online fps oynuyorsanız monıtorunuzun verdıgı yenıleme hızı kdar fps aldıgınızı unutmayın . Dıger monıtorler her ne kadar 2ms vs gıbı ozellıklerle göz boyasada yuksek cozunurluklerde alacgınız maksımun fps 60 olacaktır . 1024 , 800 cozunurluklerınde falan 75 fps ye cıkabılsekde göruntu berbat olmakta . Philips brilliance 228CLH kullanıyorum 21.5" LED 2MS hdmi özelliklerinde 480 tl ye almıştım . fullhd filmlerde yeni nesil oyunlarda mukemmel performans alıyorum göruntüye doyum olmuyor. ancak iş online fps ye gelince (counter strike oynuyorum) karşımdakıne karsı hep dezavantajlı oluyorsun . 75hz alabilmek ıcın dusuk cozunurlukte oynuyorum göruntu o kadar berbat oluyorki . Kasım kasım kasılıyor ateş ederken .


    @bocekgrafik , konuda epey yardımcı olmuşsun eline sağlık , Kullandıgım monıtor hakkında fikir sahibiysen duymak isterim .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silverjazz

    nedenleriyle birlikte yazarsan sevinirim

    ML229H'nin input lag değerini bilmiyorum çünkü. Benim baktığım yerlerde incelemesi yoktu. Sizin bildiğiniz varsa paylaşın lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manifeto

    Fps monitoruyse Benq XL serisi üzerine yok arkadaşlar . 120hz farkını ancak oynayarak anlarsınız . Ama ne yazıkki fiyatı abartılı şu an . Online fps oynuyorsanız monıtorunuzun verdıgı yenıleme hızı kdar fps aldıgınızı unutmayın . Dıger monıtorler her ne kadar 2ms vs gıbı ozellıklerle göz boyasada yuksek cozunurluklerde alacgınız maksımun fps 60 olacaktır . 1024 , 800 cozunurluklerınde falan 75 fps ye cıkabılsekde göruntu berbat olmakta . Philips brilliance 228CLH kullanıyorum 21.5" LED 2MS hdmi özelliklerinde 480 tl ye almıştım . fullhd filmlerde yeni nesil oyunlarda mukemmel performans alıyorum göruntüye doyum olmuyor. ancak iş online fps ye gelince (counter strike oynuyorum) karşımdakıne karsı hep dezavantajlı oluyorsun . 75hz alabilmek ıcın dusuk cozunurlukte oynuyorum göruntu o kadar berbat oluyorki . Kasım kasım kasılıyor ateş ederken .


    @bocekgrafik , konuda epey yardımcı olmuşsun eline sağlık , Kullandıgım monıtor hakkında fikir sahibiysen duymak isterim .

    Yardımcı olmuş olabilme ihtimalimi sevdim.

    Mağazada bakmıştım da; renkleri dışında performansı yüksek bir monitör. O da TN panel olmasından kaynaklanıyor. Gerçi ben hep IPS kullandığım için bana öyle gelmişte olabilir. Yani beni çok ciddiye almayın bu konuda.




  • Selamlar arkadaşlar vatandan monitör aldım aoc 27 i2727 my play hoşuma gitmedi filmlerde kumlanma oluyordu görüntüde birde pes 13 oynuyorum şu uzun paslarda görüntü bulanıklaşıyor onuda anlayamadım bi türlü neyse yerine viewsonic vx2703mh aldım aynı bulanıklaşma sorunu bu monitördede oldu bu olayı fifadada yapıyor ama pesteki kadar değil bu led monitörlerdenmi kaynaklanıyor yoksa Onceden lcd 1680 1050 monitörüm vardı 22 inch onda böyle bi sıkıntı yaşamadım bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim birde son aldığım monitördede ışık sızması var biraz sorun olurmu onuda iade etmelimiyim.
  • Kumlanma nedir bilmiyorum ama bahsettiğin sorun, bence iade sebebi değil.
  • Kumlanma neysede şu futbol oyunlarında olan maç esnasında uzun paslar atarken görüntüde anlık bulanıklaşma canımı çok sıkıyor bunu nasıl çözücem bolmiyorum aynı sorunu yaşayan kimse varmı acaba.
  • Arkadaşlar 250 liralık bir monitör almak istiyorum, elimdeki monitörü emanet kullanıyorum ve hiç tatmin edici kalitesi yok.. Vatandan %25 indirimle alabilecek durumdayım..
    Yani %25 indirimle 350 liraya kadar bir monitör alabilirim.. MMO oyun oynayacağım için ufak bir monitör de olmasını istemiyorum şayet karakterim (WoW) addon ve skill barların arasında sıkışıp kalıyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.. Artık aramaktan gına geldi bana uygun bir monitör var mı diye.. Bilen biri varsa bir öneri alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhancub

    Kumlanma neysede şu futbol oyunlarında olan maç esnasında uzun paslar atarken görüntüde anlık bulanıklaşma canımı çok sıkıyor bunu nasıl çözücem bolmiyorum aynı sorunu yaşayan kimse varmı acaba.

    Ghosting denilen şey işte bu oluyor. vx2703mh sanırım 3 ms. Eğer öyleyse bu sorun olmaması lazım ama belki de moninör default olarak değil de oyun ya da başka bir modda 3 ms de çalışıyordur. Denemek gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rafadamn Lehte

    Arkadaşlar 250 liralık bir monitör almak istiyorum, elimdeki monitörü emanet kullanıyorum ve hiç tatmin edici kalitesi yok.. Vatandan %25 indirimle alabilecek durumdayım..
    Yani %25 indirimle 350 liraya kadar bir monitör alabilirim.. MMO oyun oynayacağım için ufak bir monitör de olmasını istemiyorum şayet karakterim (WoW) addon ve skill barların arasında sıkışıp kalıyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor.. Artık aramaktan gına geldi bana uygun bir monitör var mı diye.. Bilen biri varsa bir öneri alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler ;)

    Philips 227E3LHSU/00 veya Samsung S22B350H olabilir sanırım.
  • selamlar böcek abi 400 tl bütçe ile oyun ıcın soyle guzel bı monıtor onerrmısın
  • A.s.

    Acer S240HLBD, AOC E2343F2, Dell Dell S2330MX, HP X2301 ve Philips 227E3LHSU/00.
  • bocekgrafik, hocam Allah yardımcın olsun yav.Bir kaç sayfa okuyayım dedim pişman oldum ne yazılar geçmiş sayfalarda.Vallahi iyi sabır, eline koluna sabrına sağlık.İnşallah 2 dua etmeyi unutmamışlardır.
    İyi çalışmalar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vendetta1907

    bocekgrafik, hocam Allah yardımcın olsun yav.Bir kaç sayfa okuyayım dedim pişman oldum ne yazılar geçmiş sayfalarda.Vallahi iyi sabır, eline koluna sabrına sağlık.İnşallah 2 dua etmeyi unutmamışlardır.
    İyi çalışmalar
    @Vendetta1907:

    Sağol. Hazırlaması oldukça zor bir konuydu gerçekten. Konuyu hazırlarken ara ara tırlatma sınırına gelince bırakıp, sonra devam ediyordum.




  • ben 32 inc. samsung led tv kullanıyorum çokta rahat iyi geceler
  • @Cynydlan2013:

    Daha önce 32" TV kullanıpta benim önerimle Asus VE246 monitör alan arkadaşımın oyundaki ratioları arttı birden ve kendi de aradaki farka şaşırdı. Ki kullandığı TV de, input lagı en düşük olan TV'lerden biriydi üstelik.
  • bocek abı bunu AOC E2343F2 sectım bunu alıcamda goruntu kalıtesı guzelmı bunun videyo inceleme falan bulamadım da internetten
  • O konuda bilgim yok ama yeni bir monitör olduğu için kötü olduğunu sanmıyorum.
  • Merhabalar, öncelikle emeğinize sağlık, çok mükemmel bir konu. Benim bir sorum ve de isteyecek tavsiyelerim var

    Max 500 TL ' ye oyun monitörü almayı düşünüyorum. Vatan Bilgisayar'da AOC E2343F2 modelini gördüm ve beğendim fiyatıda tam istediğim gibi ama nedense diğer monitörlerle yan yana karşılaştırdığımda renkleri koyu göstermediğini farkettim ya da açık gösteriyordu. Oradaki yetkili arkadaşa sorduğumda bunun 50.000.000 kontrast değerinden kaynaklandığı daha gerçekci renk gösterdiğini belirtti. Ama benim aklımda yinede soru işareti kaldı. Sizce durum bundan mı kaynaklanıyordur yoksa ayarlarından mı ?

    Ayrıca benden bi önceki tavsiye isteyen arkadaş 400 TL ' ye kadar yazmış sanırım, üzeri varsa 500 TL ' ye kadar 2 MS tepkime süreli ve yüksek kontrast değerli tavsiyelerinize bakabilirim :)

    Not: Cumartesi günü Vatan indirim yaptığı an alacağım monitörü fazla zamanım yok :)

    Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.




  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.