Şimdi Ara

2013 de çıkacak YENİ TOURNEO CONNECT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
155.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÇOK GÜZEL YAPIYORLAR AMA BU ARABANIN PİYASASI ÇOK DÜŞÜK BİZDE 2010GLX110 LUK VARDI GRAM BOYA YOK 23.600 GİTTİ
  • En sonunda 2013 de çıkacak yeni toruneo connect in çizimlerine ulaştım. tüm connect kullanıcıların yorumlarını bekliyorum...

     2013 de çıkacak YENİ TOURNEO CONNECT



  • 2.fotoğraf

     2013 de çıkacak YENİ TOURNEO CONNECT



    bulduğum yabancı sitede yeralan yazının türkçeye çevrilmiş hali ;

    Ford'un yeni nesil Transit Connect hafif van Avrupa Patent Ofisi onların yolu yapımında yeni görüntüler, bu ay erken ve pervasız açıklanması verilmiştir.
    Büyük gibi Tourneo Özel ve yeni - bu yılın başlarında Avrupa'da debuted Transit kamyonet takip edecek - Ford'un yeni küçük van otomobil üreticisinin tanıdık stil dili ile, daha otomobile benzer çehreye bürünüyor.
    Yeni Connect kargo alanı ince yeni arka lambaları ile çevrili arka iki büyük ahır kapıları, selefinin faydacı köşeli şeklini korur.
    eni Transit Connect, aynı zamanda güncel modelin slabsided bakmak yerine, yükselen bir kemer hat ve keskin bir karakter çizgisi ile, profili bir spor fikirli yaklaşımı alır.
    Mevcut model ile ve onun gibi Volkswagen Caddy ve Citroen Berlingo rakipleri, yeni model olasılıkla yolcu ve faydalı stilleri sunulacak.
    Yeni Transit Connect için resmi bir açıklama henüz yapılmadığı vardır ve bu yeni model, şimdiki nesil aksine, Avustralya'ya gelecek eğer belirsizdir.
    Volkswagen Caddy Avustralya'da alt-2.5 tonluk kamyonet arasında üst satıcı, ve seviyor çizim onun 586 yıl güncel satış kalır Suzuki APV (166), Holden Combo (129) ve Citroen Berlingo (84).



    Ticari araç Güncelleme Ford yolcu ile başladı, Tourneo Özel ve Kargo Özel Transit , kompakt van bir aile devam görünüyor Transit Connect Wagon ve Tourneo Connect . Otomobilin geleceğin görüntüleri Kaçak bir Avrupa Patent Ofisi vardı.
    Yeni nesil Ford Transit / Tourneo Connect uzun bir kaput, yüksek vücut - - olsa da, ve "topuk" eski düzeni tekrarlar ancak geçerli makine ile hiçbir ilgisi yoktur. Ticari araç segmentinde düşük-uç modelleri - siyah şerit tampon, dar üst hava girişi yerine, dikey farlar daha yatay, siyah plastik çerçeve protivotumanok ile Altıgen yanlış radyatör ızgarası yanal çizgi artan, tekerlek kemerleri şişkin Ford üslup yeni ağabeyi tekrarlayın.
    Yeni yılında Ford Transit / Tourneo Connect yan kapılar ve çift arka (- opsiyonel lift) kayar kalacaktır. Bu taze bir nesil de farklı dingil mesafesi, gövde yüksekliği ve kapasite çeşitli sunulacak olması mümkündür. Çok erken motor ve şanzıman seçenekleri hakkında konuşun. Eğer eski Transit / Tourneo Özel bir evrimsel yükseltme teknik kısmını bakarsanız, o zaman biz motorlarının modernizasyon "küçük kan" olacak ve ekonomik performans ve emisyon sadece düzeyini etkileyecektir varsayabiliriz. Yeni nesil Ford Transit / Tourneo Connect 2013 modeli yıl sonra bu yıl ilk kez kutlayacak.


     2013 de çıkacak YENİ TOURNEO CONNECT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilbeymk -- 24 Mayıs 2012; 16:26:24 >
  • 3.fotoğraf

     2013 de çıkacak YENİ TOURNEO CONNECT
  • 4.fotoğraf

     2013 de çıkacak YENİ TOURNEO CONNECT
  • 5.fotoğraf

     2013 de çıkacak YENİ TOURNEO CONNECT
  • caddy e benzemiş gibi geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: illeqal89

    caddy e benzemiş gibi geldi bana

    yandan yeni dobloyuda andırıyor ... bence hepsinden biraz esinlenmiş ama önden baktığımızda connect in o güçlü çizgilerini koruduğu görülüyor. bence gayet güzel olmuş. iç görünümünü merak etmiyorum kesinlikle focus göğüs olur yani yeni toruneo custom la hemen hemen aynı olur. önemli olan donanım ve şu makas olayı kalkacak mı yoksa aynen devam mı bakalım bekleyip göreceğiz
  • Evet işte budur.

    İç tasarımıda güzel olacagına inanıyorum

    Rüzgar sesi,motor sesi izolasyonu sessiz motor da oldumu ne caddy kalır ne partner

    Resimlerden arka camların açılacagı belli oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koyuncu332 -- 24 Mayıs 2012; 19:20:34 >
  • Böyle bir resimde paylaşılmıştı
     2013 de çıkacak YENİ TOURNEO CONNECT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koyuncu332 -- 24 Mayıs 2012; 19:19:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Koyuncu332

    Böyle bir resimde paylaşılmıştı
     2013 de çıkacak YENİ TOURNEO CONNECT


    ben bu resmin fotomontaj olduğunu düşünüyorum. tourneo customun arka tarafına connect in arka tarafını montajlamışlar...

    bence harika bir tasarım seninde dediğin gibi ses izolasyon çok önemli içide muhtemelen focus göğüs olacak...
  • Eski bir connect kullanıcısı olarak tasarımı hoşuma gitti. Yalnız arka kısmını daha iyi yapabilirlerdi diye düşünüyorum. İç konsol yeni tourneo customunkine benzer büyük bir ihtimal. Bu araçta arka kısımdaki makas olayını, ses izalasyonunu, motor sesini hallederlerse mükemmel bir araç ortaya çıkar. Şuan sınıfının lideri (bana göre) Caddy nin canı çok yanacak gibime geliyor.
  • connect eski kasasıyla bile en çok satan oluyorsa bu kasa rakip tanımaz diyorumm
    özellikle önü çok hoşuma gitti
  • Sonunda beklenen değişimi yaptı. Genel görünüm güzele benziyor ayrıntıları görmek lazım amayandan biraz doblo'yu andırdı bana :)
  • yayınlanan resim benim hoşuma gitmemişti ama bu prototip çizim çok güzel görünüyor.inşaallah resimdeki gibi değil de çizimde ki gibi birmodel çıkar
  • Beklentimin çok üstünde.

    Sessiz yeni motor ve arkalar yaylı olursa (ki olacak inşallah) diğer firmalar üretimi durdurur
  • Bana 14+1 gibi kocaman görünüyor
  • Bu linkde benzer görüntüler ama farklı dünceler isterseniz inceleyin.
    http://www.trendmodeller.com/araba-modelleri/2014-ford-transit-connect%E2%80%99in-ilk-render-calismasi/
  • Diğerlerinin motor hacminden dolayı vergi avantajı var. Ford bu modele 1.6 dcti motor kullanabilirse piyasada tek tabanca olur. Yeni doblo'yu 1.3 mjet 90 hp kaldırıyorsa connecte'de 1.6 tdci 110 hp yeter bence.
  • Caddy'i alir bu.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.