Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL4307K/12(hd uydu alıcılı+fpr3d) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
23
Favori
240.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digimonster

    42PFL4307K/12 ciler uzun zamandır güncellenmeyen TV için yeni yazılım çıkmış, ne var ki, şu anda çoğumuzun yaşadığı Youtube sorunu çözülmüş değil. Link aşağıda...

    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=42PFL4307K/12&hlt=Link_Software&mid=Link_Software&scy=CZ&slg=TR


    İngilizcemin yettiği kadarı ile sorun Youtube dan kaynaklanıyor Youtubecu amcalar API değişitrmişler

    Güncellemeyi gördüm bende, Smart özelliğini kullanmadığım için ve babamın philips tv de güncellemede büyük sıkıntı yaşadığım için, sadece youtube düzeltmesi olan bir güncellemeyi yapmak istemedim, ki siz de sorunu çözmüyor demişsiniz




  • Evet arkadaşlar dün farklı bir versiyon denemem sonucunda youtube işide çözülmüş. Bilgilendirmek istedim. İlk önce USB bellek ile verdiğim linkdeki yazılımı yüklüyorsunuz daha sonra youtube a girince güncelleme yapılacağı ibaresi geliyor güncelleme yapıldıkdan sonra da işlem tamam.

    https://yadi.sk/d/K467SfybkFDr3
  • digimonster paylaşım icin teskkur ederim. Yazılım guncellendikten sonra philips sunucusuna baglanamadi gibi bir hata verdi, daha sonra baglandi ama bu sefer de youtube mevcut değil gibi bir hata verdi. Ayni seyleri yasayabilecek arkadaslar icin yazıyorum, televizyonun fişini cekin 1dk sonra tekrar acin ve youtube artik guncellenebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentagram_31 -- 22 Aralık 2015; 8:34:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki arkadaşlar filbox modül bizim tv de çalışır mı? bizimki CI AMA FİLBOX CI+ ? ÇALIŞIR MI ? YADA GÜNCELLEME İLE CI+ OLUR MU ???
  • Bizim tv lere kodi yüklenirmi acaba?Yeni yazılımla dahili uydu alıcısından 4 k yayınları 1080 p de olsa izleyebilirmiyiz?
  • kankeyto kullanıcısına yanıt
    benim modül dsmart cı+ çalışıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digimonster

    Evet arkadaşlar dün farklı bir versiyon denemem sonucunda youtube işide çözülmüş. Bilgilendirmek istedim. İlk önce USB bellek ile verdiğim linkdeki yazılımı yüklüyorsunuz daha sonra youtube a girince güncelleme yapılacağı ibaresi geliyor güncelleme yapıldıkdan sonra da işlem tamam.

    https://yadi.sk/d/K467SfybkFDr3

    Bu link verildiği günden beri (1 yıldır) bu yazılımla youtube dan video izleyebiliyordum ama şöyle bir problem vardı: Smart TV tuşuna ilk bastığımda mutlaka 1 veya 2 kez "philips sunucusu bulunamadı" diyordu ama sonra giriyordu sorunsuz. Esas meseleye geleyim: Bugün youtube a tekrar girmeye çalıştım, inat etti 4 kez "philips sunucusu bulunamadı" dedikten sonra "kurulumu tamamlamak için televizyonu kapatıp açın" yazıyordu (ingilizce olarak). Ben de inat ettim sonunda girdi ama videolarda ses yoktu TV'ye döndüğümde ses geldi ama problem büyüdü ve TV kendi kendine kapanıp açılmaya başladı, açma / kapama tuşuna basıyorum 2dk kadar sonra son izlediğim kanal (TRT BELGESEL HD) açılıyor ama ne kumandadan ne de TV üzerinden hiçbir işlem yapamadan 30 sn içinde tekrar kapanıyor. Daha sonra açılırken "yazılım bulunamadı" diyor. En son yukarıdaki yandex linkinde bulunan yazılımı tekrar yükledim ama yine sonuç aynı, "yazılım bulunamadı". Uzun oldu kusura bakmayın, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

    Düzeltme: Yarım saattir TV'yi kapatmadan bekliyorum ve TV belirsiz aralıklarla açılıp kapanıyor, sanırım buradaki voltaj düşüklüğünden kaynaklanıyor, yakınlarda başka apartmanlarda da görmüştüm, inşallah bununla alakalıdır da masraf çıkarmaz.

    Düzeltme 2: Yazılım bulunamadı hatası artık çıkmıyor ama TV açıldığında TV üzerinden de kumandadan da kanal değiştiremiyorum ve ses açıp kısamıyorum, sadece HOME tuşu çalışıyor ve kapanma süresi de çok düştü 10 sn içinde kapanıyor. 2-3 dk bekleyip açılıyor 10 saniye sonra da kapanıyor, voltaj haricinde bir şey olmasından korkuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentagram_31 -- 25 Aralık 2016; 22:30:46 >




  • Tekrar oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Ocak 2017; 9:41:58 >
  • Merhaba 4307 k kullanıyorum.internetten bulduğum tek uydulu ve güncel olmayan repair kanal dosyası yükleniyor hotbirt ve türsaksatı günceliiyorum ama ben tv deki kanal listemin ne yedeğini alabiliyorum nede pc de sıraladığım listeyi tekrar atabiliyorum.Sorun nedir?Güncel yazılımı atsam sorun düzelirmi?
    Kullanan arkadaşlardan ricam hangi yazılımı kullanıyorlar ve rahatlıkla yedeğini alıp pc de düzenleyim tekrar atabiliyormusunuz?
  • Phlips 4307/k tv nin görüntü kalitesini çok beğeniyorum.Panel olarak ne kullanılmış ve aynı panelden bu modelin 32 inçi tv si varmı?Bulabilirsem 2 tv olarak almak istiyorum.
  • O kadar televizyon paneli gördüm, gerçekten bu televizyonun paneli kadar güzel görüntü veren yok. Ne kullanmışlar bilmiyorum ama başka philipslerde bile bu görüntü yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar biraz gec oldu ama benim sorunum dahili alicinin arizalanmasiymis. Bahaneyle harici bir hd uydu alici aldim (redline). Hem kanal gecisleri daha hizli hem de kanal siralamasini kendi yapiyor en cok izlenenler basta olmak üzere ve guncellemesi birkac dakikada halloluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iki gün önce interneti kabloyla tvye bağladım güncellemeye tıkladığımda son sürüm diyor.

    Q554E_0.100.0.0 (Date published: 2013-09-09)


    Bu son sürüm değilse ne yapmam lazım. Selamlar..
  • Evet arkadaşlar benim philips sizlere ömür.
    Haftasonu durduk yere ekranın tam ortasında dikey bir çizgi belirdi.
    Nette okuduğum kadarıyla sadece benim başıma gelmemiş bu olay.
    Kronik bir durum galiba.
    O kadar para verdik zamanında gerçekten yazık bu markaya.
  • Chamlychaly kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.Kac ay kullanmış oldunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercomert

    Arkadaşlar iki gün önce interneti kabloyla tvye bağladım güncellemeye tıkladığımda son sürüm diyor.

    Q554E_0.100.0.0 (Date published: 2013-09-09)


    Bu son sürüm değilse ne yapmam lazım. Selamlar..


    Arkadaşlar bu soruya cevap verecek kimse yokmu? Selamlar..
  • ercomert E kullanıcısına yanıt
    Philips in sitesinden kontrol et yazılımı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercomert E kullanıcısına yanıt
    Siteden bakin eger ayni surumse yapacak bir sey yok o zaman o son surumdur ama varsa siteden indirip usb bellek ile yazilimi guncelleyebilirsiniz.



    Tv yi 2 ay kadar once sattik yerine samsung 49ku7500 curved aldik ama philipsin verdigi o tat bu tv de ne yazik ki yok. Renkler daha sicakti ve duz panel uyku getirmiyordu ama curvedin etkisi mi bilmiyorum tv basinda insanin uykusu geliyor.. sadece bana olsa psikolojik falan derdim ama 1 2 ye kadar oturup tv izleyen kardesim bile 11 12 gibi tv acik bir sekilde uyuyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42pfl4307k_12_fus_tur.zip
    Sürüm: 000.105.000.000, Zip dosyası, 73.43 MB, Yayımlanma günü: 2015-08-26

    Bu sürüm varmış bunu nasıl yükleriz, bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Selamlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercomert

    42pfl4307k_12_fus_tur.zip
    Sürüm: 000.105.000.000, Zip dosyası, 73.43 MB, Yayımlanma günü: 2015-08-26

    Bu sürüm varmış bunu nasıl yükleriz, bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Selamlar..

    Arkadaşlar bugün Philips servisine gittim. Yeni sürümü Flash Diske yükleyip verdi. Yalnız bana bunu yüklerken eğer elektrik kesilirse kart yanar ona göre yükle dedi. Evdede kesintisiz güç kaynağı yok. Olaki elektrik kesildi o zaman ne olacak. Ne dersiniz. Selamlar..
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.