Şimdi Ara

İnternet Download Manager / Youtube video indirme sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
43.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar youtube'dan dosya indirmek istediğimde sürekli 1.69 Mb lık bir dosyayı indirmek istiyor. Bu bütün videolarda sabit aynı. Bunun bir çözümü varmıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ànkébùt -- 2 Mayıs 2012; 2:10:59 >



  • Buradan son sürümü indirdikten sonra sisteminizde öncden kurulu programı kaldırın ve bu programı kurun sonra görev yöneticisinden programı kpatıp programın dosya klasörüne indirdğiniz rar dosyasının içindeki crack dosyasını atarak kayıt edin artık sorunsuz bir IDM niz var hayırlı olsun.
  • Youtube Mp3 tavsiye ederim Youtube'den dinlediğin müzikleri rahatlıkta yüksek kalitede indirebilirsin
  • bende de aynı sorun vardı.ccleaner ile tarama yaptıktan sonra IDM'deki videoyu indir seçeneğinde videoların hepsi değil sadece benim açtılarım listeleniyordu.
    http://i47.tinypic.com/295tgk8.jpg <----- resimdeki gibiydi yani.yeni sürüm yükledim ama o sorunumu çözmedi.biraz kurcaladım,
    http://i50.tinypic.com/34g9ieq.jpg <----- resimdeki gibi (internet explorer için ) eklenti ayarlarından IDM'i devre dışı bırakmışım onu aktif edince benim sorunum çözüldü.resimdeki gibi videoyu indere tıkladığım zaman bütün çözünürlükler karşıma çıkıyor.şu anda yüklü olan IDM sürümüm ise 6.12 build 15.güncel olmasında fayda var diye saklıyorum yoksa 6.11 6.09 da sorunsuz çalışıyor bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.