Şimdi Ara

Hattımda taahhüt var mı, varsa ne kadar ceza gelir nereden öğrenebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
23.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Avea'da "HerYöne Kamu Ekstra" tarifesindeyim, taahhüt verip vermediğimi online işlemlerden öğrenebilir miyim? Yoksa illa 444 mü aramam lazım, 444 ü arasam taahhüt verip vermediğimi ve ne kadar ceza yansicağını bilebilir mi? Ve söyleyeceği ceza rakamına güvenebilir miyim, yoksa son ekstrada daha başka bir rakam ile karşılaşabilir miyim? 19 TL'ye 1000+1000 dakikaya geçmeyi düşünüyorumda...



  • Avea da kaldığın için ceza yansımaz eğerki cihaz aldıysan ceza yansır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nino4u

    Avea da kaldığın için ceza yansımaz eğerki cihaz aldıysan ceza yansır

    Cihaz almadımda ,aveaanın "cepte bayram" tarifesine geçmeyi düşünüyorum ve şu maddeleri kafamı karıştırdı, onun için sordum;

    "Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerden geçiş yaparak kampanyadan yararlanmaya başlayan müşterilerimizin önceden faydalanmakta oldukları taahhütlü ya da taahhütsüz kampanyalar kapsamındaki indirim, SMS, dakika vb. kullanım hakları ve promosyonlar tarifelere geçiş yaptıkları fatura dönemi sonunda sonlanır. Avea'nın faturalı tarifelerinden geçerek Kampanyadan yararlanaran müşterilerin, eğer varsa bir önceki taahhüt süresi dolmadan hattını deaktif etmesi, Avea faturasız tarifelere geçmesi ya da diğer operatöre numarasını taşıması durumunda, önceki taahhütü kapsamında yararlandığı indirim bedeli ya da dakika,SMS vb. kullanım hakları bedeli toplamları cayma bedeli olarak son faturasına yansıtılacaktır."




  • Örneğin sen 12 ay bağlılık verdin ve bu tarifeye geçtin sana ceza yansımaz ama o verdigin 12 aylık bağımlılık bitmeden hatTını taşırsan , kapatırsan ve faturasıza geçersen ceza yansır. Tarife değiştirdiğinde yine avea da kalmış oluyosun yani ceza yansıcak hiç bişe yapmıyosun. (cihaz konusuna gelince eğerki avea dan cihaz aldıysan gruplar var grup içindeki tarifelerde ceza yansımaz ama grup dışı tarifeye geçersen ceza yansır.)
  • En garanti sonucu müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.Ya da forumdaki Avea destek ekibinden de yardım alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gefe16

    En garanti sonucu müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.Ya da forumdaki Avea destek ekibinden de yardım alabilirsiniz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: nino4u

    Örneğin sen 12 ay bağlılık verdin ve bu tarifeye geçtin sana ceza yansımaz ama o verdigin 12 aylık bağımlılık bitmeden hatTını taşırsan , kapatırsan ve faturasıza geçersen ceza yansır. Tarife değiştirdiğinde yine avea da kalmış oluyosun yani ceza yansıcak hiç bişe yapmıyosun. (cihaz konusuna gelince eğerki avea dan cihaz aldıysan gruplar var grup içindeki tarifelerde ceza yansımaz ama grup dışı tarifeye geçersen ceza yansır.)


    cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, nino4u mesajından sonra 444 ü aradım ve aynen dediklerini söyledi




  • Merhaba,

    Konuyla ilgili numaranızıhttp://bit.ly/FDH_Avea link aracılığı ile iletmeniz durumunda size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

    Bilginize
  • Merhaba arkadaşlar,

    Avea yeni bir servis geliştirmiş ve bu servis ile artık sesli yanıt sistemi üzerinden (444 1 500) taahhüt bilgilerini ve cezai bedel bilgisini veriyor. Ben test ettim, gayet güzel çalışıyor ve ardından da bilgilendirme SMS i bile yolluyor. İsterseniz siz de hemen hattınızdan 500 ü arayarak 2 - 2 - 2 tuşlaması yapıp bilgi alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Self Service Kanallar -- 20 Eylül 2013; 15:43:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.