Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
20
Favori
148.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2. oyunla ilgili konspet çizimleri;


     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]


     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]


     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]



    Daha fazlası aşağıdaki linkte;

    http://www.allgamesbeta.com/2012/12/dark-souls-ii-concept-art.html




  • Tomb of Giantsı iki ekranda anlatmak istersek :)

     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]


  • Dark Souls
    o kaçma hissini anlıyorum.

  • Allahtan bu oyunu herkes sevmiyor. Yoksa bunu da dragon age 2 gibi bir seye benzetebilirlerdi `herkese yonelik` adi altinda.
    Dark Souls bence sadece belli bir kesime hitap etsin, etmeyenler de ilk bolumden birakmaya devam etsin
  • Gece gece iyi güldürdün.. Gerçek hayatta adalet çok var da oyunda olmadığından şikayet ediyorsun ne diyeyim
  • Newgame+ a geçmeden önce yapılması gereken şeyler var onları yapmayı ihmal etmeyin.

    Quelaag's Sister ı ile Anor Londo daki bonfire ın yanındaki kadını öldürün. İkisindende firekeeper soul düşüyor.
    Bütün bonfirelarda kindle ı maxlayın 20 flask olsun hep.
    Weaponları armorları ayarlayın hep çünkü ng+ da emberlar gidiyor basamazsınız.
    NPC ler ile işiniz bittimi öldürün bazılarından güzel şeyler düşüyor ng+ da tekrardan spawn oluyorlar nasılsa.

    Birde deneme buildleri yapmak için şu siteyi kullanabilirsiniz
    https://mugenmonkey.com/darksouls/


    Benim yaptığım kullandığım buildler. SL 120 İçin (Arenaya girmeyi planlamadığım için bu buildleri kullanıyorum)

    https://mugenmonkey.com/darksouls/?c=441057549479073286
    Int ağırlıklı şuan kullandığım buildim. 315 estoc crystal weapon sürünce atak 750 leri geçiyor. Spell damage ringi yerine havel takıp armoru giant armor ile değiştirip biraz poise yapabilir. Bu buildle crystal soul spear ile damage 1.2k yı geçiyor. Kullandığım silahlar. +15 Estoc, +15 Scythe, +15 Uchigatana, +15 Iaito, +15 Rapier (Pvp de eagle shield kullanacaksam takıyorum), +15 Balder Side Sword, +15 Schimitar, +15 Falchion, +15 Shotel. Bu buildte baya bi silah alternatifim oluyor.

    https://mugenmonkey.com/darksouls/?c=149949702534783151
    Absürd bir atağa sahip bu build :). Crystal Weapon ile Demon Great Axe totalde 1009 attack. Poise 77. Hp baya yüksek. 2h buildleri sevenler için süper. +15 Demon Great Axe yerine +5 Dragon Tooth, +15 Large Club, +15 Heavy Club, +15 Demon Great Machete, +15 Demon's Great Hammer kullanabilirsiniz. Hepsinde attack 950+ oluyor. İsterseniz 32 inti de 30 Faith ile değiştirip artan 2 puanıda endurance a verin. Crystal Weapon yerine Darkmoon Blade yada Sunlight Blade kullanın. Ama ben inti sevdiğim için bu şekilde yaptım +homing crystal falanda kullanırsınız.

    SL 100 için yaptığım buildler Arenaya girmeyi planlayanlar için
    https://mugenmonkey.com/darksouls/?c=137071169896260983 Yüksek Dex, Hp, Stamina silaha da pine sürülünce baya sağlam oluyor.
    https://mugenmonkey.com/darksouls/?c=304072097348372837 Dex/Int buildi.
    https://mugenmonkey.com/darksouls/?c=306262391175580846 Str/Int buildi Hp düşük Attack abartı yüksek.
    https://mugenmonkey.com/darksouls/?c=338358024516285617 Int/Dex buildi. Hp düşük sorcery ile çok yüksek damage vuruluyor.




  • Oyunun nasıl olduğunu birilerinin anlatmasına ihtiyaç duyacağına aç youtube'u, yaz oyun ismini ve izle. Zor mu bunu yapmak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalcin

    kalamet in kuyruğunu bir türlü kesemedim deli oldum.

    kalamete doğru dümdüz ilerle. genelde bu şekilde ayağa kalkar ve ateş püskürtür. doğruca koşmaya devam et. bacaklarının arasından geç. kuyruğu kes.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalcin

    kalamet in kuyruğunu bir türlü kesemedim deli oldum.

    üstüne doğru ilerleyince değil ,kalametle kapıştığınız yerde güneş ışığı düşen yerler var oraya çıktığınız zaman kalamet yükselir ve yukardan aşağı ateş püskürterek dikey şekilde uçar. o dalgayı atlattıktan sonra ileri konar kalameet. arkasından yaklaşın hızlıca. bu seferde arkası size dönük vaziyette kuyruğunu kaldırıp yere vurur. sizi ezmek için. bu darbeyide atlattıktan sonra kuyruğuna 1-2 hamle yapın. bi kaç denemedek koparırsınız kuyruğunu.
  • Uzun süredir oynadığın oyun, 4 kere de bitirmişsin. İllâ ki daha da uzun süre oynamak için mi orijinal alman gerekiyor? Bu oyunu beğendiysen ve durumun da müsade ediyorsa bu oyunu alman vicdanen daha doğru değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalcin
    3 ay sonra 2. si çıkacak onu alacağım bunu artık almaya değmez 3 ay bekleyin boss ları beraber keseriz :)
    Kesinlikle orjinal alınması gereken bir oyun , korsan olarak nasıl keyif alıyorsunuz anlam veremiyorum. PvP olayı olmadan , başkalarının dünyasını basmadan veya olmadık yerde basılmanın heyecanı olmadan nasıl oynuyorsunuz (:.

    Ek olarak Dark Souls II'nin çıkış tarihi hâlâ belirsiz, en son ocak ayında oyunun %25'ini tamamladıklarını söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. En erken tarih olarak 2013'ün sonlarına doğru. 2014'e sarkma durumuda var oyunun, yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
  • Dört kere hunharca bitirdiğin oyun için bunu artık almaya değmez demene takıldım ben, bu durumunuza rağmen sisteminizi imzanızdan eksik etmemenizi de takdir ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalcin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Dört kere hunharca bitirdiğin oyun için bunu artık almaya değmez demene takıldım ben, bu durumunuza rağmen sisteminizi imzanızdan eksik etmemenizi de takdir ettim.


    4 kere bitirdiğim oyunu almaya değmez demek ile bonusu (parayı) 2 için kullanmalıyım düşüncesi ile yazdım param çok bol olmadığı için tabi bu benim düşüncem, doğru olan ise herşeyin orijinali nin kullanılıp emeğe saygı gösterilmeli fakat buna benim gibi imkanı olmayanlarda var. Bu doğru olanı herkes uygularsa o zaman dünya zenginler için kurulmuş bir yer olur , ne gibi ; misal bir şahsın parası var oyun oynasın, sevdiği sanatçıların konserine gitsin , albümünü alsın istediğini giysin , yesin, altında araba kolunda manita , yani dünya onun yesin içsin gezssin çalışmasada olur şirketlerinde çalışanlar var arada sırada gider, her gün ona tatil, özel liselerde , özel ünüversitelerde , Birde parasız bir genç düşünün (bazı bölümlerde kendimden bahsetmiyorum ) Devlet okulunda ilk önce sıra dayağı ile tanışmış , maddi sebebler dolayısı ile liseyi dışardan bitirmiş ,A.Ö.F 2.sınıfdan sonrada 450 TL lik harcı yatıramadığı için devam edememiş , eğlenecelerinede gelirsek ;parası yok oyun alamıyor (indirse vicdana sığmaz , doğru değil) istediği yere gidemiyor , giyemiyor , canının istediği şeyleri ayda 1 yada 2 kere yeme şansı var kız arkadaşını pastahaneye postanaeye götürecek parası olmadığı için böyle şeylere teşebbüs etmemiş , , her gün 8-12 saat karın tokluğuna çalışmak zorunda tıpkı programlanmış bir robot gibi sabah işe akşam eve hobisi yok , geleceği yok sadece bu dünyada 20-30 sene karın tokluğuna el kahrı çekip ölecek ! Hiç mutlu olmadı , hiç rahat etmedi , başkalarını emeği ile rahat ettirdi , hiç eğlenmedi çünkü vicdanen doğru olan buydu !

    Tek servetim sistemim ,imzam eski geçen hafta AMD FX 8350 ve Asus crosshair V formüla Z aldım maddi (BORÇLA HARÇLA ) maddi sebelerden dolayı HD 7970 ve 24'' 3D 120 HZ oyun monitörünüde hala alamadım !

    bir sürü duygu sömürüsü yaptın peşine de hd7970 dedin ya benim orda film koptu işte
    git 5870 al üstüne de dark souls al yok ben 7970 alıcam ama dark soulsu korsan indireceğim diyorsan gelip burada saçma sapan konuşma insanın ashabını bozma




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalcin

    Yav orijinal alırım almam sanane ! Ben sadece düşüncelerimi söyledim hd 7970 i hala alabilmiş değilim durumum olursa alacağım 2 ay 3 ay sonra olabilir , duygu sömürüsü yapmadım gerçekleri yazdım , bu ülkede herkes 2 günde bir çıkan oyunlara 100 - 150 TL verip alabilecek kapasiteye sahip değil ayrıca korsana para vermiyorum netten indiriyorum **** a oyunun adını yazdınızmı oyun iniyor Ayrıca kimse benim gibi düşünmek zorunda değil lakin her oyun sever şimdiye kadar oyun indirmişdir , asıl senin bu kadar tepki göstermen saçma !

    Sen bana ben hayatım boyunca hep orijinal aldım bir kere bile korsan almadım yada netten oyun indirmedim diyebilirmisin ?????


    yav he he hepde aynı laflar
    dark soulsu 30 tl ye alabilirsin piyasaki tüm oyunları oynamak zorunda da değilsin değil mi.
    sonuç olarak burda önemli olan zihniyet yoksa sistemiyle hava atan adam ın korsan oyunu savunması kadar saçma bişey olamaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemx1

    Ben pek sevmedim oyunu Skyrim'i geçemez bence.

    Skyrim ile ne alakası var oyunun, sırf mesaj yazmak için mesaj yazıyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ungalath

    beyler multiyi crackle oynayabiliyormuyuz ? alıntılayıp cevaplarsanız sevinirim

    hayır oynayamazsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 31 Mayıs 2013; 13:21:35 >
  • Ooo bunları öğrenmeniz çok iyi aslında bende anlatıcaktım size ama biraz karışık olduğu için kolaya kaçtım sayılır. Sanırım oyunu hem oynayıp hem ince şeyleri araştırıyorsunuz çok iyi bir şey bu arada kertenkele dediğiniz gaping dragon bossu'mu yoksa curse'leyen kertenkeleler mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lungar

    quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Oyunu bitirdim arkadaşlar tekrar başlayınca oyun zor olur dedim ama bosslara 2 tane vurunca şevkim kaçtı . 2014 Mart ayında yeni bir souls la tekrar başlarız umarım bu oyun bu kadarmış

    Bu oyun bitmez Dostum:) pvp bitmedikce :)).Heyecan yapmadan keyfi olmaz zaten ama fazla heyecanlanma en nihayetinde pc de kesiyolar gercek hayatta deil ya:).Bir msjini alintilamistim orjinal olayiyla ilgili ama o msj o sekilde olsaydi öyle yazmazdim:) düzenledinmi sonradan ne yaptin yoksa benim kafami gidikti:) yanlis anlama seni yermek maksadi ile söylememistim keyif almani istedigim icin öyle yazmistim.

    Yok beni tanıyanlar bilir ben orjinal kullanırım , insanları da buna yönlendiririm . Anlayarak oynasınlar zevk alsınlar bunun yanında orjinalde kullansınlar diye bioshockun TR yamasını yaptık beraber her türlü orjinal kullansınlar diyen birisiyim ben . Hırsızlık bana göre korsan kullanmak demek bana göre tolere edilecek bir yanı yok . Ülkemiz açısından da iyi oluyor bazılarında şöyle bir kafa var ben TÜRKÜM bana türkçe satacak yoksa almam Vallahi gülüyorum buna sen adamın ürününü almazsan adam niye eklesin sana TR desteğini babasının oğluna yapmaz ...




  • ds 2 konsolda sürünedursun
     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    Dün sen's fortress tepesinde iron golemi dövüp kisayoldan döneyim dedim öldüm sonra tekrar gidip soullari alayim dedim yine öldüm. Tam 48000 soul kaybettim sinirden gamepadi yere çalıp parçaladım bir kaç gün oynamam sanırım, belki de hiç oynamam evladım ölmüş gibi üzdü bu olay beni

    Tam bekleneni yapmışsın reis.

     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.