Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
20
Favori
148.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dark Souls Remastered duyuruldu. PC, PS4, XboxOne ve Nintendo Switch için gelecek. 25 Mayıs 2018

     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 12 Ocak 2018; 0:29:23 >




  • Dark Souls Remastered duyuruldu. PC, PS4, XboxOne ve Nintendo Switch için gelecek. 25 Mayıs 2018

  • Yayını sırasında ünlü youtuber Epicnamebro'yu istila etmiştim. Bir garip istila videosu:https://clips.twitch.tv/epicnamebro/OddWormDBstyle

  • İlk oyuna sahip olan steam kullanıcılarına %50 indirim yapacaklarmış.https://i.imgur.com/e8PEx3T.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoleonfd -- 12 Ocak 2018; 2:31:51 >
  • Oyuna geç başladım 24 yıldır oyun oynarım bu kadar değişik, karışık , zor bir oyun oynamadım. Oyun çok güzel kanser ede ede kendine alıştırdı:)
  • Dark Soul 1 bileğimin hakkıyla bitirerek hacılar kervanına katıldım :)

    Artık daha sakin biriyim.
  • Bence bu oyun oyun dünyasının klasiklerinden biri. Hiçbir zaman eskimeyecek.
  • Başlamadan söylemiş olayım bu arada, oyun cidden acayip sabır istiyor. Yapımcıları oyunu alışılmamış bir şekilde yapmışlar. Başta kontrolleri söylüyor sadece - ki sıradan bir oyundan farklı şekilde ayarlanmışlar-, sonrası tamamen sana kalmış. Nereye gidilir, nasıl daha etkili savaşılır hiçbir ipucu yok. Başta her şey anlamsız ve zor geliyor. Ama oyuna alıştığında oyundaki hikayenin eşyaların bile içine kadar girdiğini ve atmosferin oyun içindeki karakter ve mekanlara ne kadar doğru şekilde yansıtıldığını görünce bağımlısı yapıyor insanı. Oyun ayrıntılı ve yoruma açık hikayesinin ve zamanla kendini kaptıracağın melankolik atmosferinin yanında oldukça hoş bir dövüş mekaniğine de sahip, ama bence en hoş yanı oyundaki karakterlerin hikayeleri ve davranışlarının oyunun hikayesiyle oldukça uyumlu olması. Oyunun -bence çok önemli olmasa da- tek eksiği ise çıkalı biraz zaman olduğu için grafiklerinin o kadar iyi olmaması. Alacaksan şimdiden kolay gelsin, tadını çıkara çıkara oyna. Bir de tavsiye: Don't get yourself killed, neither of us wants to see you go Hollow.




  • Hocam multiplayer oynamak için belirli itemlere sahip olmanız gerekiyor, kullandığınız iteme göre farklı multiplayer deneyimleri yaşayabilirsiniz.
    En başta elde edilen ve co-op oynamak için gereken White sign soapstone: Bu itemi ,hollow veya human farketmez, kullanarak bir işaret bırakıyorsunuz. Oyun ip'nizi ip havuzuna ekliyor ve seviyenizin +/-%10'undaki oyunculardan henüz area bossunu yenmemiş kişiler işaretinizi sizin bıraktığınız yerde görmeye başlıyor. Sizi bir dost phantom olarak çağırıyor ve bossu yenmesinde, invadelerle başa çıkmasında yardım ediyorsunuz. Dost çağırabildiğiniz tek item bu
    Red Sign Soapstone beyazın işgal etmek için kullanılan versiyonu ama yalnız human formunda kullanılıyor. İşaret bırakıyorsun seni işgalci olarak çağırıyorlar, yenen humanity kazanıyor.
    Cracked Red Eye orb her çeşit oyuncunun humanity kazanmak için kullandığı bir item. İtemi insan formunda kullanarak işgal ettiğin kişilerden humanity çalmaya çalışıyorsun.

    Bu anlattıklarım oyundaki herkesin kullanabildiği itemler. Bir de covenantlara girerek invade olayı var ama orası biraz uzun olduğundan ayrıntılı şekilde anlatılan bir link atayım, oradan bakarsınız.
    http://darksouls.wikidot.com/multiplayer-items

    @civan062
    Hocam Zweihanderı tek elle kullanabilmek için 24 strength 10 dexterity lazım. Çift elli kullanarak strength ihtiyacını azaltabilirsin yalnız.




  • Oyun orantısız değil sadece farklı bir stili var. Oynamaya alışınca her şey daha dengeli gözükür.
  • hitman kullanıcısına yanıt
    533 saat çevrimiçi
  • Reddit'te takılırken fan yapımı bir çizgi roman gördüm, hoşuma gitti benim. Ejderhalara karşı açılan savaşı ve devamında Gwyn'in 4 Kings ve Havel ile tanışmasını falan anlatmış kendi bakış açısıyla. Savaş alanında Ornstein, Ciaran, Gough ve Artorias'ı görmek hoşuma gitti.
    https://www.reddit.com/r/darksouls3/comments/673y83/i_am_making_a_dark_souls_comic_with_the_end_goal/
  • İlk mesaja eklenmeyi hak ediyor gerçekten;

  • JackTim kullanıcısına yanıt
    Topluluk yöneticilerinden Izmar indirim konusunda henüz bir karar verilmedi demiş. Yani henüz olup olmayacağı kesin değil sanırım. Ama olursa çok güzel olur. Olmazsa da artık eski versiyonda 20 fpsyle bligttownda gezmeye devam

    https://www.reddit.com/r/darksouls/comments/7px4t5/there_is_no_discount_for_the_dark_souls_remaster/dskwz6t/
  • Ne ortamları ya , Dark Souls offline oynamak trajedi olur.

    ------------------------

    Remastered sürümünü Dark Souls 3 ten daha hoş duruyor , Dark Souls 1 sahipseniz %50 indirim yapıyor.
  • Blighttown a gittim en aşağıda bataklıkta 60 fps hatasız gözlerim yaşardı yemin ederim, zamanında çöp xbox 360 ta 10 fps ye düşüyordu
  • Merhaba goodorevil,

    Alttaki yorumum Remastered vs PtD arasinda kalanlara rehber olabilecek bir gorus olarak nitelendirilebilir.

    Orjinal surum remastera gore daha hantal degil. 'Remastered' adina aldanma orjinal oyuna gore duzelttikleri bir sey yok, tam tersi daha beter yaptiklari unsurlar var, gorsel ve oyun ici olarak... Bugune dek gordugum 'remastered' adi altinda yapilmis en buyuk soygun olmustur benim gozumde ve Bandai Namco'ya hak etmedigi parayi kazandirmis olursun remastered satin alirsan.

    Remastered, DSFix'in sunamadigi bir sey saglamiyor. 60 FPS kilidi ve (tercihen) XBoX kolu ile sorunsuz ve rahat oyun keyfi surebilirsin.
    Remastered'in tek artisi Player to Player'dan özelleştirilmiş sunucuya gecmis olmalari, eh zaten server sisteminde hilebazlara karsi kati onlem alinmadigi icin ve hile yapacak adam birsekilde o karakterle oyuna girip baskalarinin oyunlarini (kalici) mahvedebiliyor ve Bandai Namco'nun buna karsi aldigi adam akilli bir durusu yok, oyuncularini umursamiyor.
    Meshur hilecilerden birine ornek, spoil icerir:



    Bu hilenin karsisina serinin diger oyunlarinda da gecilemiyor, en fazla soft ban yiyor ve sonra tekrar hesap acabiliyor o zat. Online ozellik kisa surede olumsuza donusup seni oyundan uzaklastirabilir, bunu goz onunde bulundurmalisin. Ha bu demek degildir ki her online oynanista hilecilerle karsilacaksin, zira remastered serinin en son cikan oyunu oldugu icin ve zaten buyuk bir cogunlukla serinin en iyi oyunu olarak nitelendirildigi icin populerligi bir hayli yuksek ve dolayisiyla revacta.

    Not: Boyle hilebazlar ilk basta ne kadar itici ve nefret edilseler de bence tam tersi, oyunun ve yapimcilarin aciklarini ifsa ettigi icin sonunda bu tarz hacklere karsi onlem almadiklarinda oyuncularini esasinda ne kadar umursamadiklarini gozler onune sermis oluyorlar ve bundan dolayi da isin asli oldukca kullanisli oluyorlar.

    Ben suan baslayacak olsam herhalde korsanlayacagim nadir oyunlardan biri olurdu.

    DS:PtD'yi SP'si icin; DS2:Sotfs'yi MP'si icin oynamani oneririm.

    Remastered edinmeyerek kacirdigin 2 unsur;
    1. Remastered destekli modlari oynayamaman ki bu bir eksi olarak gorulmemeli. Modlarin cogu online destegi sunmamakta, sunan oldugunu iddia edenlerden de uzak durmak en sagliklisi, ayrica yeni baslayacak herkes mutlaka oyunu yalin haliyle en azindan bir defa oynamali en basta.
    2. DS3 ile gelen sifreli co-op destegi. Yukaridaki gibi, yeni baslayacak kisinin oyunun ozunu anlamasi ve deneyimlemesi icin tek basina bitirmen esastir diyebilirim.

    Yapabilecegin sey oyunu sevdiysen, oyun en azindan %50 indirime girdiginde alman ki tahminim sene sonu indiriminde gorulebilir en erken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 2 Mayıs 2019; 11:21:33 >




  • Steam Linki:http://store.steampowered.com/app/211420/

     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]

    http://shop.computec.de/pc-action/heftbestellung/monatsausgaben/pc-action-dvd-05-2012.html

    son zamanla pc'lere geliyor ha geldi ha yapın gadalarınızı alayım oh god yes muhabbetleri çokça dönüyordu.. yoğun istek nedeniyle 2011 yılının en iyi oyunlarından biri (skyrim diyeni eşşekler govalasın) büyük ihtimalle pc master race konuğu olacak
    hayırlı uğurlu olsun, ben de çok istemiştim namıssızı oynamayı ama ps3 olmadığı için oynayamıyordum.. ayrıca 2011'in en iyi wrpg'sinin japonlar tarafından yapılmış olması ne kadar ironik değil mi (skyrim diyene ayakkabının ökçesi geliyor bak) ayrıca oyunun çıkışının ağustos 2012'de olacağı söyleniyor..

    şu da haberin ilk yayıldığı neogaf linki
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=469409

    bi de trailer koyalım adettendir



    edit: bu arada yaklaşık 8 yıldır bu forumdayım ve sanırım bir oyun için ilk defa başlık açıyorum düşünün artık ne derece beni heyecanlandıran, haşin ve hardcore bir oyun geliyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

    quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    quote:

    Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

    quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    quote:

    Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

    quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    quote:

    Orijinalden alıntı: BanKoliK_ÜyE

    Bu kadar ovdunuz girdim baktim bir kac video'suna da bu oyun eger direk port olarak gelecekse Skyrim'in degil killer'i fart'i bile olamaz.


    casual gamer'lar için öyle tabi..

    hardcore oyuncular dark souls oynayacak, skyrim gibi 50 saatlik ömrü olan bir oyunu değil..

    deal with it..

    Enjoy it ...

    hope you can enjoy it too

    Valla artik oyuna kalmis. Eger Pc'ye adam gibi grafikleri olan adam gibi modelleme yapimis bir oyun olarak cikarirlarsa bende tadini cikartirim yani.

    adam gibi grafikleri olan adam gibi modelleme yapılmış olması mı oyunların iyi olduğunu gösteren?
    adam gibi grafikleri olan adam gibi modelleme yapılmış oyun mu skyrim?

    Adam gibi grafikli oyun olup bes para etmez oyunlar var. Olcu tabiki grafik degil ama son bir kac yildir aldigim makinaya okadar para sayip ucuz konsol portu adam gibi grafigi olmayan tabut bacakli karakter modellemesi bir oyuna para verip birde okadar para saydigim makinada oynamak, o makinaya hakaret etmis gibi oluyor. Yoksa bende zamaninda senin gibiydim. Grafige hic onem vermez oyun konu olarak seni derinlere goturuyorsa yeterdi. Ama iste zaman degisti. Bu zamanda bu tarz bir oyunu isterse padisahin sol tassagi olsun almam yuklemem makinama hakaret etmem.

    Ha skyrim'e gelecek olursak, Tamam grafikler uber super degildi ama hicte yabana atilacak turden degil. Hikayesi desen oda uber super birsey degil ama iyiydi. Anliyacagin orta kararin biraz uzerinde bir oyundu.

    Videolardan, camur gibi grafik. 2000'li yillarin modellemesi. Merdiven cikan karekterin gotunun degirmen tasi edasi ile bir o yana bir buyana sallanmasi yani kisacasi berbat bir konsol portu bir oyun gordum. Isterse gelmis gecmis en uber super hikayeye, oynanisa zarta zurta sahip olsun. Benim makinama hakaret bu oyunu almam'da oynamamda.

    Ha ne yaparlar. Oyunu bastan assagi pc'ye yakisir hale getirirler alirim oynarim hic sorun degil.

    biz eşşeğiz o zaman, bilgisayarımda fallout, doom 2 felan kurulu resmen ağlıyordur benim pc yediği hakaretlerden. adam gibi grafik felan benim umrumda değil. umrunda olmayanlar için dark souls, wasteland 2, shadowrun returns gibi harika oyunlar geliyor, o oyunlar senin adam gibi görünen oyunlarından gömlek gömlek üstün olacak.. hakaretmiş, crysis'te görsellik var da ne oluyor, ömrümde oynadığım en dandik fps serilerinden biri. adam gibi görsellik istiyorsan witcher 2 oynayabilirsin, görsellik ve diğer elementleri harika harmanlayan nadir oyunlardan ama yok witcher 2 yerine ilgiyi illa crysis görecek ne bileyim single player grind mmorpg skyrim görecek bıdı bıdı..

    grafik oynamıyoruz burada, oyun oynuyoruz, hele ki rpg'lerde oynadığımız oyunun karakterine bürünüyoruz.. zaten skyrim oyuncuları koşarak uzaklaşacak buradan, oyunun ilk 1 saatinde 50 defa ölmeyi göze alamaz onlar..




  • Dark Souls konusu daha iyi baltalanamazdı, emeği geçenlere buradan selamlarımı sunarım. Benden başka birinin tepki vermemiş olması da ayrıca abes bir durum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 12 Ağustos 2012; 23:52:42 >
  • Bi' rehber yapayım ben bu oyuna. Hakettiği yeri bulmalı Türk oyuncuları arasında bu oyun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.