Şimdi Ara

KAPADOKYA BALON FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
46.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kapadokyaya gidecezde balon fiyatları nette 100.USD 100.EURO filan yazıyo kişi başı bi arkadaşım toplam balon 200 liraya kalkıyo beş kişi binerse fiyat beşe bölünüyo filan demişti hangisi doğru bunların bilen varmı?



  • Arkadaşlar fiyatlar 300TL lira (düşük sezon) ile 450 lira (yoğun sezon) arasında değişkenlik göstermektedir. Kışın fazla müşteri olmadığı için özellikle 1 Kasım ile 31 Mart arası tarihlerde fiyatlar düşmektedir. Kışın en büyük avantajı düşük fiyata daha konforlu ve rahat bir şekilde turunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Yoğun sezon 1 Nisan dan başlayıp 31 Ekime kadar devam eden dönemdir bu dönemde özellikle yabancılar balonla uçmak istediğinden balon firmalarında yer bulmak zordur. O yüzden de firmalar fiyatlarını yukarıya çekmektedir. Bu yüzden de fiyatlar 450TL kadar yükselmektedir. Bir balon turunda genellikle sabah 4.30 yada 5 gibi Kapadokya bölgesindeki bir otelde konaklıyorsanız alınırsınız. Çay kahve poça simit gibi atıştırmalıklarınızı yedikten sonra Sivil Havacılığın izin vermesi durumunda hemen uçuş bölgesine götürülür. 1 saatlik ucunuzu gerçekleştirirsiniz. Uçuş sonrası da şampanya ve meyve suyu ikramı ile birlikte uçuş sertifikanız verilir ve daha sonra otelinize geri bırakılırsınız. Genel işleyip bu şekildedir. Kapadokya bölgesindeki balon operatörleri bir çok acenta ile çalıştığı için fiyatları sabittir. O yüzden online rezervasyon yapan sizin için uygun fiyata iyi operatörlerde yer ayırabilecek güvenirli firmalarla yerinizi ayırtmanızı tavsiye ederim. www.kapadokyabalonturufiyati.com bunların içinde en iyi hizmeti en uygun fiyata veren online acentadır. Sorunsuz ve tecrübeli pilotlar eşliğinde sevdiklerimizle mutlu bir Kapadokya balon turu gerçekleştirmek hayatınızdaki en güzel anılardan birisi olacaktır. İyi uçuşlar.
     KAPADOKYA BALON FİYATLARI




  • Herkese merhabalar,

    Konuyu hortlatmak istemem ama sezon açılmadan önce araştırma yapan ve bu sayfaya denk gelen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla bir kaç bilgi paylaşmak istiyorum.

    Kapadokya balon turuna katılmadan önce kesinlikle fiyat araştırması yapmalısınız. Bir çok firma farklı fiyatlar sunabiliyor. Ayrıca sadece internet üzerinden değil çevredeki otellerin özel kampanyalarından da faydalanabilirsiniz.
    Ben bu noktada çeşitli tatil aktivitesi platformlarını öneriyorum. Uygun fiyatlara anında ulaşmanızı sağlayan bu platformlarda hem bir çok fiyatı karşılaştırabilir hem de aktivitenin içeriğini inceleyebilirsiniz.

    Kapadokya balon fiyatı hakkında yazılmış bir içeriği bilgi amacıyla sizinle paylaşmak istiyorum :
    Kapadokya Balon Fiyatı

    Burada güncel olarak fiyatlar paylaşılmaktadır. Kontrol etmenizi öneriyorum :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.