Şimdi Ara

TAVUK DÖNERCİ İÇİN FİKİRE VE MALZEME TEMİNİ İÇİN YER BİLGİSİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
38.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu

    quote:

    Orijinalden alıntı: s.tayfun

    hatay usulu yap bana sorarsan donas diyorlar sanirim ankarada rihtim isimli bir mekan var yemek icin birde sira bekliyorsun yarim saat

    Orada çok yedim yalnız dois değil miydi adı onun

    bilgim yok oyle diyorsaniz oyledir zaten ankarada ogrenci olup oraya gitmeyen cok nadir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: equando

    quote:

    Orijinalden alıntı: photo_canon1

    quote:

    Orijinalden alıntı: equando

    http://www.chickydoner.com/

    yani hocam? buna benzer bir yer mi olmalı sence?

    Bu adamlar işi biliyor,ayrıca ucuz.Tavuk döner işine gireceksen en iyisi böylesi sanıyorum.

    Hocam Chicky'nin konsepti güzel ama tad olarak bence diğer dönerlerden bir farkı yok.İzmir'de tavuk döner tadı olarak ben Üçyol'daki Sevgen Büfe'yi tavsiye ederim herkese , adam ben kendimi bildim bileli orada ve dönerinin tadı çok farklı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: laprace

    Herkese farklı olsun.Yani sadece pideye yapmayın isteyene lavaşa yapın seçeneklerin fazla olması sizin için avantaj olabilir.

    seçeneğin çok olması iyi birşey elbette ama çok da açılmayı düşünmüyorum..

    quote:

    Orijinalden alıntı: ShadowFiend

    et döner de yapacaksan yanında iskender yapabilirsin hatta kasap köfte bulundurursan mekanda pideli köfte yapabilirsin. bursa lezzetleri eminim iş yapar.


    ilk aşama, tavuk döner ve farklı şeyler.. şuan kafamda tasarlamaya çalışıyorum bunları..


    quote:

    Orijinalden alıntı: Santiago Munez

    bizimde ankarada dükkanımız var o yüzden elimden geldiğince yardımcı oluyum gerçi babam ve abim kadar anlamam ama nese
    öncelikle dükkan ışıklandırman iyi olcak döner ocağına koyacagın projektör döneri parlak gösterir müşteri çeker
    hazır döner tavsiye etmem,zaten işten anlamadıgın belli yanına usta alcaksın döner açmayı takmayı bilen bi usta alrsın 3-5 lira daha fazla maaş verirsin ama genele baktıgında senin için daha tasarruflu olur
    zaten çevren varsa ayran kola ve etini 1-2 ay indirimli fiyattan alırsn,ayrıca dükkan tabelasını,içcek dolaplarınıda bnlara yaptrrsın,mesela bzm dkkann tabelasını çamlıca ayran yptı,dolapta getirdiler ayran için,aısıan byük afişleri pepsi yaptı onlarda içcekleri için dolap getirdi
    fiyatları önceden ayarlaman lazım 5 ay sonrsının planını ypman lazım sana tavsiyem ilk 3-4 ay çvreden daha ucuza sat düşük kar yap ama müşterinin ayağı alışsın sonra zaten çekersin fiyatları normale
    nasıl burgerda felan menüler varsa o şekilde 10-15 tane menü hazırla,menü kağıtları basıtr işe aldıgın komilere dağıttır o kağıtları,çevredeki konutların haberi olsun dükkan açtıgından baktın paket işi iyi motorcu alırsınipaketlerin düzene girer
    döner iskender köfte felan her dükkanda olan şeyler sen çevrede az olan şeyleri koy dükkanına farklılık olarak müşteri aaa burda bu varmış desin gelsin,msela bzm dkkanın çvresinde kumru ayvalık tostu satan yer yoktu biz dönerin yanına bunları koyduk şuan o çevrede bütün kumru ayvalık işi bizde diğer dükkanlarda yavaş yavaş koymaya çalışıyo,
    dükkanı açtın işin bittimi bitmedi sana ayranı ekmeği getiren adamlar çevredeki dükkanlarda veriyodur büyük ihtimalle onlara sorcaksın şu dkkan kaç ekmek aldı bu dükkan kaç ayran aldı die takip etceksin rakiplerini
    ilk aklıma gelenleri yazdım,ayrıca ilk 3-5 ay eline para geçmez fazla bunada hazırlıklı ol



    hocam bu bilgiler gerçekten iyi oldu.. teşekkür ederim..


    quote:

    Orijinalden alıntı: just4techno

    Bizim Antalya'da barış cafe vardır çok deli dürüm yapar adam bir sos yapmış böyle birşey yok.3.50 tl ye dürüm ayran.Antalyada olan herkezin yemesini tavsiye ediyorum photo_canon1 arkadaşım bi gün işin düşerse yemelisin.Hatta açmadan önce git bi tat o lezzeti tuttur adamlar.5 yılda 2. dükkanı açtı full yenilediler.çok fena ciro yapıyorlar.saygılar


    hocam sırf dürüm için antalyya gidecek kadar zengin değilim.. ama ola ki işim düşer, gider denerim.. sağol

    quote:

    Orijinalden alıntı: coder61

    Eğer farklılık yaratmak istiyorsan sos/salata olayına açılım getirebilirsin.

    Ben de Almanya'da görmüştüm döner için bir sürü farklı yoğurtlu/salatalı vb. soslar yapmışlar, istediğinden ekletebiliyorsun. Döner yemeye değil sos yemeye gidiyorsun neredeyse. Böyle bir şey denenebilir ama tutar mı orasını bilemem.


    elbette bende sos/salata yapacağım ama deneyerek daha çok.. bakalım ne gibi farklılıklar yapabileceğiz

    quote:

    Orijinalden alıntı: eysidi

    Döneri safranlı yap


    sanmam ki bu tür birşey gitsin..

    quote:

    Orijinalden alıntı: Captan_Price

    bence lüleburgaza bu kadar dönerci yeter her taraf dönerci oldu.buraya mı açmayı düşünüyorsun ?


    çok dönerci var ama doğrudürüst yapan 1 tek yer benim bildiğim.. onun haricindekiler berbat ötesi.. hepsi yanık koyuyor bildiğin kanserojen madde yani.. sağlıksız, hijyen desen yerlerde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 31 Mart 2012; 23:01:42 >




  • fikirlere açığız hala
  • yok mu farklı öneri/tavsiyede bulacaklar?
  • Self servis sistemi yap.

    Müşteri fiş alsın

    Fişi döner kesen elemana versin.

    Eleman döneri kesip ekmeğe koysun içine bir şey koymadan tabak veya küçük bir tepsiye koysun versin

    Sonra müşteri yan yana olan ve önceden yıkanıp doğranmış gerekirse soslanmış olan marulların,soğanların,baharatların,salataların,domateslerin,turşuların olduğu yerden dürümünün içine neyi ne miktarda koymak istiyorsa koysun yesin.

    Çünkü herkesin ağız tadı farklı müşteri kendi ağız tadına göre ayarlasın dürümünü ayrıca işçilikden de kâra geçersin.

    Birde döner dürüm de ekmek çok önemli kayış gibi lavaşlar yerine özel ekmekler yaptır örneğin;

     TAVUK DÖNERCİ İÇİN FİKİRE VE MALZEME TEMİNİ İÇİN YER BİLGİSİ?

    bu ekmek gaziantepte kullanılan ekmek tırnaklı pide diye geçer sıcacık olan bu pidenin içine ne koysan süper gider




  • quote:

    Dostum "özel" bir sos falan lazım millet sırf o sosun dönere kattığı lezzet için senin tükana gelir

    bu sosun tarifini bilen varmı?evde makarnaya koymak için,sorduğumda salça,zeytin yağı,kekik,sarımsak,baharatlar katıyorum bu kadarı yeter sırrı veremem dedi
  • Sana hayatının tavsiyesini vereyim.

    Hatay usulü tavuk dönerci aç. Donas demiş arkadaşlar ama bayilik vermiyor demişsin.

    http://bugala.com.tr/

    hemen gir buraya bayilik menüsü var.ordan irtibata geç.

    Ben bir kere İstanbul-Avcılar şubesinde yedim.Gerçekten çok beğenmiştim.Kendi özel sosları var acılı muhteşem , turşuları var harika , dönerin tadı da baya iyiydi , lavaşı da iyiydi sosla beraber biraz ıslanıyor o yüzden geviş getirmek zorunda kalmıyorsun , istersen 2 katlı lavaşa da sarıyorlar.

    Eğer tutturursan köşeyi dönersin

    edit: son olarak bir restorantda en önemli şey dükkanın çekiciliğidir. Ben kıyıda köşede kalmış renksiz , cansız yere giripte döner yemem.bana güven vermeli.verdiğim linkte galeriye gir ilk dükkanın fotoğraflarına bakınca anlarsın beni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 1 Nisan 2012; 11:58:47 >




  • Yanda küçük paketler halinde pul biber vermeyi de sakın unutma, site de açın bence, yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerasuslu

    Sana hayatının tavsiyesini vereyim.

    Hatay usulü tavuk dönerci aç. Donas demiş arkadaşlar ama bayilik vermiyor demişsin.

    http://bugala.com.tr/

    hemen gir buraya bayilik menüsü var.ordan irtibata geç.

    Ben bir kere İstanbul-Avcılar şubesinde yedim.Gerçekten çok beğenmiştim.Kendi özel sosları var acılı muhteşem , turşuları var harika , dönerin tadı da baya iyiydi , lavaşı da iyiydi sosla beraber biraz ıslanıyor o yüzden geviş getirmek zorunda kalmıyorsun , istersen 2 katlı lavaşa da sarıyorlar.

    Eğer tutturursan köşeyi dönersin

    edit: son olarak bir restorantda en önemli şey dükkanın çekiciliğidir. Ben kıyıda köşede kalmış renksiz , cansız yere giripte döner yemem.bana güven vermeli.verdiğim linkte galeriye gir ilk dükkanın fotoğraflarına bakınca anlarsın beni.

    eyv hocam.. dikkate değer gibi.. yalnız henüz 2 dükkanları var adamların.. pek de çekici değil.. ne olacağı meçhul.. birde bir dünya para isterse, ona vereceğimi büyük markalara verir açarım.. adı sanı duyulmamış bir marka.. en azından şuan için.. neyse.. gene de kısmet.. gönülden teşekkür ederim

    quote:

    Orijinalden alıntı: erdy232

    Yanda küçük paketler halinde pul biber vermeyi de sakın unutma, site de açın bence, yardımcı olmaya çalışırım


    öyle birşey yapmayı düşünmüyorum.. gereksiz bence.. dükkan yok ortada henüz, siteye napalım hocam.. eğer açarsak dükkanı selametle birde tutturursak nasip olursa siteyi de açarız..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

    Self servis sistemi yap.

    Müşteri fiş alsın

    Fişi döner kesen elemana versin.

    Eleman döneri kesip ekmeğe koysun içine bir şey koymadan tabak veya küçük bir tepsiye koysun versin

    Sonra müşteri yan yana olan ve önceden yıkanıp doğranmış gerekirse soslanmış olan marulların,soğanların,baharatların,salataların,domateslerin,turşuların olduğu yerden dürümünün içine neyi ne miktarda koymak istiyorsa koysun yesin.

    Çünkü herkesin ağız tadı farklı müşteri kendi ağız tadına göre ayarlasın dürümünü ayrıca işçilikden de kâra geçersin.

    Birde döner dürüm de ekmek çok önemli kayış gibi lavaşlar yerine özel ekmekler yaptır örneğin;

     TAVUK DÖNERCİ İÇİN FİKİRE VE MALZEME TEMİNİ İÇİN YER BİLGİSİ?

    bu ekmek gaziantepte kullanılan ekmek tırnaklı pide diye geçer sıcacık olan bu pidenin içine ne koysan süper gider


    bu sistem daha çok alışveriş merkezlerinde kullanılıyor.. az eleman, çok iş hesabı.. bilmiyorum belki denenebilir ama insanların pek de hoşuna gitmez.. malum gıda sektörü=hizmet demektir

    o senin dediğin gbii herşeyi müşteri koyarsa batarız, gideriz.. ama elbette sorulacxak bu tür şeyler.. özellikle "patatesi bol" diyen olursa ona bol konulur mesela.. am müşteri kendisi koysun istemem.. beleş mal baldan talıdır hesbaı adam koyarda koyar valla

    2-3 çeşit ekmek/pide türünde sunum yapmayı planlıyorum..

    o pideyi bilirim.. bende aslen midyatlıyım.. bizim orada da birço kpide yapılır ve çok da lezizdir.. ama burada yapan yok.. ben yapmaya kalksam onun için fırın lazım.. kısaca ilk zamanlar düşünmüyorum bunu.. belki ilerleyen zamanlarda duruma, kazanca göre olabilir elbette..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: photo_canon1

    quote:

    Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

    Self servis sistemi yap.

    Müşteri fiş alsın

    Fişi döner kesen elemana versin.

    Eleman döneri kesip ekmeğe koysun içine bir şey koymadan tabak veya küçük bir tepsiye koysun versin

    Sonra müşteri yan yana olan ve önceden yıkanıp doğranmış gerekirse soslanmış olan marulların,soğanların,baharatların,salataların,domateslerin,turşuların olduğu yerden dürümünün içine neyi ne miktarda koymak istiyorsa koysun yesin.

    Çünkü herkesin ağız tadı farklı müşteri kendi ağız tadına göre ayarlasın dürümünü ayrıca işçilikden de kâra geçersin.

    Birde döner dürüm de ekmek çok önemli kayış gibi lavaşlar yerine özel ekmekler yaptır örneğin;

     TAVUK DÖNERCİ İÇİN FİKİRE VE MALZEME TEMİNİ İÇİN YER BİLGİSİ?

    bu ekmek gaziantepte kullanılan ekmek tırnaklı pide diye geçer sıcacık olan bu pidenin içine ne koysan süper gider


    bu sistem daha çok alışveriş merkezlerinde kullanılıyor.. az eleman, çok iş hesabı.. bilmiyorum belki denenebilir ama insanların pek de hoşuna gitmez.. malum gıda sektörü=hizmet demektir

    o senin dediğin gbii herşeyi müşteri koyarsa batarız, gideriz.. ama elbette sorulacxak bu tür şeyler.. özellikle "patatesi bol" diyen olursa ona bol konulur mesela.. am müşteri kendisi koysun istemem.. beleş mal baldan talıdır hesbaı adam koyarda koyar valla

    2-3 çeşit ekmek/pide türünde sunum yapmayı planlıyorum..

    o pideyi bilirim.. bende aslen midyatlıyım.. bizim orada da birço kpide yapılır ve çok da lezizdir.. ama burada yapan yok.. ben yapmaya kalksam onun için fırın lazım.. kısaca ilk zamanlar düşünmüyorum bunu.. belki ilerleyen zamanlarda duruma, kazanca göre olabilir elbette..

    Benim dediğim satış yönteminde batma şansın daha düşük çünkü bu sistemde en kötü 1 elemana ihtiyacın kalmıyor.Bu kişininde normalde 700 lira aldığını var sayarsak sen ora 700 liralık malzeme zaten koyamazsın koyarsan ki zaten işlerin baya iyidir . Birde patatesi tabi müşterinin önüne koymayacaksın benim dediğim şeyler sadece salata,turşu,domates,soğan vs.




  • hocam şu ayran işini ayarla küçük ayran verip 1 liraya çakma millete çayını ver 50 kuruştan kazıkçıların arasında illa yolunu bulursun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

    quote:

    Orijinalden alıntı: photo_canon1

    quote:

    Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

    Self servis sistemi yap.

    Müşteri fiş alsın

    Fişi döner kesen elemana versin.

    Eleman döneri kesip ekmeğe koysun içine bir şey koymadan tabak veya küçük bir tepsiye koysun versin

    Sonra müşteri yan yana olan ve önceden yıkanıp doğranmış gerekirse soslanmış olan marulların,soğanların,baharatların,salataların,domateslerin,turşuların olduğu yerden dürümünün içine neyi ne miktarda koymak istiyorsa koysun yesin.

    Çünkü herkesin ağız tadı farklı müşteri kendi ağız tadına göre ayarlasın dürümünü ayrıca işçilikden de kâra geçersin.

    Birde döner dürüm de ekmek çok önemli kayış gibi lavaşlar yerine özel ekmekler yaptır örneğin;

     TAVUK DÖNERCİ İÇİN FİKİRE VE MALZEME TEMİNİ İÇİN YER BİLGİSİ?

    bu ekmek gaziantepte kullanılan ekmek tırnaklı pide diye geçer sıcacık olan bu pidenin içine ne koysan süper gider


    bu sistem daha çok alışveriş merkezlerinde kullanılıyor.. az eleman, çok iş hesabı.. bilmiyorum belki denenebilir ama insanların pek de hoşuna gitmez.. malum gıda sektörü=hizmet demektir

    o senin dediğin gbii herşeyi müşteri koyarsa batarız, gideriz.. ama elbette sorulacxak bu tür şeyler.. özellikle "patatesi bol" diyen olursa ona bol konulur mesela.. am müşteri kendisi koysun istemem.. beleş mal baldan talıdır hesbaı adam koyarda koyar valla

    2-3 çeşit ekmek/pide türünde sunum yapmayı planlıyorum..

    o pideyi bilirim.. bende aslen midyatlıyım.. bizim orada da birço kpide yapılır ve çok da lezizdir.. ama burada yapan yok.. ben yapmaya kalksam onun için fırın lazım.. kısaca ilk zamanlar düşünmüyorum bunu.. belki ilerleyen zamanlarda duruma, kazanca göre olabilir elbette..

    Benim dediğim satış yönteminde batma şansın daha düşük çünkü bu sistemde en kötü 1 elemana ihtiyacın kalmıyor.Bu kişininde normalde 700 lira aldığını var sayarsak sen ora 700 liralık malzeme zaten koyamazsın koyarsan ki zaten işlerin baya iyidir . Birde patatesi tabi müşterinin önüne koymayacaksın benim dediğim şeyler sadece salata,turşu,domates,soğan vs.

    işin eleman yönün düşünmemiştim ama bilemiyorum doğrusu.. belki bu yöntemi uygulayabilirim.. yalnız pek cezbeciliği olmaz.. dediğim gibi, millet hizmet ister..

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cyaßß

    hocam şu ayran işini ayarla küçük ayran verip 1 liraya çakma millete çayını ver 50 kuruştan kazıkçıların arasında illa yolunu bulursun


    ayranı şuanki koşullarla 60-75 kuruş arası versem yeter sanırım.. çayı da 50-75 arası yine.. aşırı da ucuza vermek niyetinde değilim yalnız..




  • Döner diyorsan İSKENDERUN Döneri 1 numaradır.

    Türkiye'de birçok yer gezdim ama hiçbiryerde böyle Döner yemedim.

    İskenderun'un en iyi dönercilerinden biri incele istersen.


    http://www.kirmizidoner.com/oku.php?id=32
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Real Madrid

    Döner diyorsan İSKENDERUN Döneri 1 numaradır.

    Türkiye'de birçok yer gezdim ama hiçbiryerde böyle Döner yemedim.

    İskenderun'un en iyi dönercilerinden biri incele istersen.


    http://www.kirmizidoner.com/oku.php?id=32

    zevk ve renk meselesi gibi.. ama genel kaide iskenderun döneri sanırım da, bilmem nasıl yaparız

    valla yiyemediğim için birşey diyemiyorum.. tadı filan illaki güzeldir ama teşekkürler önerilerin için hocam..




  • Başka yerde nasıl valla bilemem ama konya da formda bizim meyhane mi ne vardı onun karşısında doğulu bir abi var. Daha 10 küsür yıldır buralarda. İnanılmaz bir şavarma döneri var. Yanında verdiği acı ve yoğurt sosu ise inanılmaz gerçekten. Gittiğimde fotoğraf çekerim. Büyük tombul ekmekeğe yapıyor ve çok bol koyuyor tadı ise konyada rakip yok bence.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.