Şimdi Ara

Digiturk IQ Hakkında Herşey (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
10
Favori
105.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Digitürk iq plus sagemcom uydu alıcım var. Kutudan memnunum fakat 15 lira vermek istemiyorum İQ ye geçmek istiyorum ama bazı uydu alıcılar felaket kötü tavsiye edebileceğiniz iq kutu varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frux

    Receiver'ı ethernet kablosu ile internet'e bağlıyorsunuz ve ağ kurulumunu yapıyorsunuz o kadar..
    Film paketi açıksa tüm filmleri izlersiniz.. Ücret yok..

    Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Benim IQ özelliğimi aktif etmemişler yani ücretsiz olarak vermeleri gerekirken, bunu vermemişler arayıp bağlamak istediklerini söylediler, internetim olup olmadığını falan sordular da. Benim anlamadığım bir şey var, benim modemimde hiç yer yokki zaten 1 tane ethernet bağlı da o da bilgisayara bağlı, bunlar şimdi bana modem vermeyecek mi ben etherneti nereye bağlayacağım açıkçası modemimle de televizyon arasında da mesafe var kablo falan da istemiyorum şahsen. Eğer böyle olacaksa iptal ettireceğim. Tam olarak prosedürler neler?
  • Fazla ethernet girişi olan bir modem gerekir diye biliyorum, tek ethernet girişi çoğaltılabilirse, olabilir. IQ istemiyorsanız bağlatmayın, tabletten ve pc'den de seyrediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frux

    Fazla ethernet girişi olan bir modem gerekir diye biliyorum, tek ethernet girişi çoğaltılabilirse, olabilir. IQ istemiyorsanız bağlatmayın, tabletten ve pc'den de seyrediliyor.

    Hocam biraz saçma olacak ama digiturk merkezden modem istesem verirler mi? Sanmıyorum ama bir sorayım bilginiz varsa diye dedim. Hocam ben de Wi-Fi var bu IQ bağlantı olmadan wi'fi'yi kullanamaz mıyım kumandayla falan televizyondan?
  • Digitürk teknik servisine sorun, digitürk interneti kullanıyorsanız, belki yeni modem verirler.
    Wifi konusunu anlamadım, teknik konulsrda çok bilgim yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu Digitürk IQ dediğiniz şey Digitürk Portal'mı bilemedim ama , benim şu Digitürk Portal'da Youtube ile bir sıkıntım var.

    Youtube'ta bir video açtığımda videonun uzunluğu ne olursa olsun bana max. 3 dakikasını izletiyor ve donuyor. Öyle bir donup bir ilerleme şeklinde de değil. Kitlenip kalıyor o şekilde hiç ilerlemiyor. Diğer dilediğin yerde ve lig tv gibi sekmelerde tüm videoları maçları filmleri izleyebiliyorum sadece Youtube'ta yapıyor bunu. İnternet hızını test ettiğimde A çıkıyor. Sizce sorunum nedir ?
  • Digiturk'u kullanma sebebim IQ, fakat zaman zaman kitleniyor, açılmıyor. Arayüz çok eskiden daha iyiydi, hızlıydı, sonradan değişti, yenilendi fakat arayüz yavaşladı. Benzer sorunları olanlar var mı? Makina değişimi çözer mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerospace

    Digiturk'u kullanma sebebim IQ, fakat zaman zaman kitleniyor, açılmıyor. Arayüz çok eskiden daha iyiydi, hızlıydı, sonradan değişti, yenilendi fakat arayüz yavaşladı. Benzer sorunları olanlar var mı? Makina değişimi çözer mi ?

    Bende IQ hizmetinin en hızlı kullanılması gerek cihaz Sagemcom HY6101 var. Fakat bu cihazda bile arayüzde menülerde vs.. yavaşlama mevcut. Ancak yeni yazılımla çözülebileceğini düşünüyorum. Arge birimine mail attım bakalım.
  • Artık kutuda takılmalar, donmalar iyice artmıştı, telefonda kavga dövüş teknik servisi çağırmayı başardı, adam ısrar etti servis göndermemek için.

    * Servis geldi sıkıntıları bizzat gördü. Zaten ben kutunun yavaş kaldığını yada cortladığını biliyordum. Serviste istemeden kabul etti.

    * Bana iq plus'a geçmemi tavsiye etti. Daha yeni makina harddisk içinde her ay ek 18 TL !!!! dedim oha, yok artık. Yok 9 TL 'ye olur falan filan.

    * Baktı olacak gibi değil, gitti yeni model ufak kutudan getirdi, HM-9505HD eski kutunun yarısı kadar.

    * Arada 90TL akım koruyucu eaton priz ve 130 TL HDMI 4K kablo satmak istedi. Dedim pahalı araştırmadan alamam.

    * Sadece 9505HD makinayı taktı, canavar gibi, problemsiz çalıştı. IQ portal falan gayet iyi.

    * 35 TL servis parasını aldı ve gitti. Açıkçası bu parayı vermek dahi zoruma gitti, sorun benle ilgili değil hizmetlerini düzgün vermek zorundalar, ama sıkıldım artık kavga etmekten.

    * Şimdilik tüm sorunlarım çözülmüş görünmekte.

    * Olay eski kutunun artık yeni teknolojiyi kaldırmakta zorlanması, belki de güncellemelerle şişmesi.

    *** Bu digitürk'e has bir olay değil. Çoğu firmamızda hizmet kalitesi sıfır, paranızla maymun oluyorsunuz. Aslında bu firmalardan değil tamamen kendi genel insan kalitemizden kaynaklanıyor, yapacak birşey yok.

    *** Benzer sıkınıtlar yaşıyanlara bu yeni kutuya geçmelerini tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.