Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.938
Cevap
24
Favori
172.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sensetion XE bile 1600 den satılıyor.Bence 1600-1700 arasında gelir.
  • 1600-1700 den gelirse s3 gibi muaazzam bir telle arasindaki 200-300 fark icin mi tercih edecegiz, bence 1.500 alti olmali.
  • Keşke öyle olsa ama HTC nin fiyat politikası ve malum Türkiye şartları (vergi vb.) fiyatı 1500 altına getirmez bence.
  • umarım dediğiniz gibi olur 1300-1400 tl :)
  • fiyat konusunda sanırım piyasada ki muadili-rakibi sayılabilecek tek yeni telefon olan sony xperia s ile aynı fiyatlardan satılır gibi geliyor bana.sanırım forumdaki SXS alanlarda 1500tl gibi bir fiyattan aldılar telefonlarını taksitli olarak.

    not:şimdi bazılarınız bana SXS in şusu daha iyi,HOS in busu daha iyi diye segment tartışması açacak cevaplar vermesin.genel tüketici algısı birbirinden farklı özellikleri olmasına karşın bu iki telefonun rakip olduğu yönünde.benim kanaatimde aşşağı yukarı anı fiyatlardan piyasada olacağı HOS un SXS ile.
  • kullanıcısı olarak 1600 den aşşagı geleceğini hiç sanmıyorum. cihaz hakkında ön yargıları olanlar; telefonu elinize aldığınızda aşık olacaksını bu kadar iddalı konuşuyorum :) cünkü telefon yeryüzündeki en ice akıllı telefonlardan birisi ve çok hafif kaliteli aliminyum kasa ve tasarımı çok iyi her sabah telefonuma tekrar aşık oluyorum ince telefon sevenler çok beğenecekler. gerçekten karizmatik bir telefon :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicoooo

    quote:

    Orijinalden alıntı: ercan b

    Sensetion XE bile 1600 den satılıyor.Bence 1600-1700 arasında gelir.

    XE orta seviye değil üst seviye telefon olarak cıktı.o kendi zamanında üst seviyeydi zaman gecti diye one s de yeni olduğu için ondan yüksek fiyatla olması sacma keza var olan var zaten(one x).one s orta seviye olucaktır.

    peki rhyme hangi seviye? o da 1500 liradan girdi ve hala o seviyede satılıyor.
  • Dostlar selamlar acaba bu telefonu nereden temin edebiliriz ? Alan arkadaşlar güvenilir bir yer varsa reklam olmayacaksa buraya veya pm olarak yazarsanız çok sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cityofmanchester

    Dostlar selamlar acaba bu telefonu nereden temin edebiliriz ? Alan arkadaşlar güvenilir bir yer varsa reklam olmayacaksa buraya veya pm olarak yazarsanız çok sevinirim

    dostum ya yurt dışından kendin birisine getirttiriceksin

    yada

    yurt dışından getirttirmiş telefoncular var onlardan alıcaksın, kadıköydeki telefoncuları bir gezmeni tavsiye ederim. keza bu ikinci seçenek sana biraz daha pahalıya mal olucaktır. ben de biraz pahalıya gittim telefoncudan aldım şuan sorunsuz kullanıyorum. yada türkiyede resmi olarak satışa çıkmasını bekleyip garantili bir şekilde alıcaksın. ben biraz tez canlıyım o yüzden gittim hemen aldım birazda şansıma denk geldi kolayca buldum :)
  • yurtdışında 950-1000 tl ye satılırken burda 1600-1700 olması çok saçma olacaktır, vergisi algısı maksimum 1.400 e rahat satarlar, satarlar mı orası ayrı tabi...
    bu arada kullanan arkadaşlar pil konusunda son durum nedir acaba...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuRaN.z

    yurtdışında 950-1000 tl ye satılırken burda 1600-1700 olması çok saçma olacaktır, vergisi algısı maksimum 1.400 e rahat satarlar, satarlar mı orası ayrı tabi...
    bu arada kullanan arkadaşlar pil konusunda son durum nedir acaba...

    wifi ve 3g de dahil geri bildirim tuş titreşimleri, klavye tuş titreşimleri dahil herşey full açık sabah 8 sarjdan aldım şuan %52 pil durumundan baktım 18 saat olmuş. ama gerçekten HARDCORE kullanıyorum cihazı yani gün içerisinde mp3 internet mail mesaj whatsapp konuşma fotograf herşeyi ile full kullanıyorum. ben iphone4 ü bu şekilde kullanamıyordum 12 saat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This is it -- 10 Mayıs 2012; 1:34:49 >




  • hocam bilgi için teşekkürler, yani cihazın pili gerçek anlamda oldukça başarılı gözüküyor, normal kullanımda 2 günü çıkarması kesin gibi bir şey, yoğun kullanımda bile verdiğin oran bence mükemmel, telin hala çıkmaması ve s3 faktörü alıp almama konusunda kafamı karıştırıyor yoksa bu cihaz gerçekten 10 üzeinden 9 luk bir cihaz gibi, hatta s3 testlerinde ona kafa tutan tek cihaz bu olmuş, ekran küçüktü pentileydi takıntısı olmayanlar için bence en iyi alternatiflerden biri bu gibime geliyor daha doğrusu en iyisi...
    hız
    sağlamlık
    stabilite
    ergonomi
    iyi pil ömrü
    iyi foto ve video kalitesi(özellikle foto çok başarılı bence)
    çok iyi müzik ses kalitesi
    başarılı browser ve bağlantılar
    genel olarak en az sorunlu cihazlardan biri diye düşünüyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 10 Mayıs 2012; 1:42:09 >
  • hocam s3 4.8'' olmasaydı alacağım tek telefondu ama ekranı gerçekten çok büyük ben onu cebimde taşıyabileceğimi sanmıyorum. belki ileride inceleyince fikrim değişir ama şu an için 4.3'' benim için gayet yeterli bir büyüklük. ben teknoloji manyağı bir insanım 2 ay içerisinde 5 tane akıllı telefon değiştirdim iphone dan tut sony sine samsunguna ve şimdi bir karar verdim en az yıl sonuna kadar bu telefonu kullanacağım. abi telefonla hiçbişey yapma eline al izle telefonu. eğer telefonu almayı düşünen varsa mutlaka eline alıp bir kere kurcalasın ve ondan sonra gitsin başka telefon alsın diyorum... elimden gelen her türlü destegide vermeye hazırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This is it -- 10 Mayıs 2012; 2:00:38 >
  • Bencede 4.8'' çok fazla s2 nin kalıbını büyütmeden 4.8'' olsaydı olabilirdi ama s3 te tuşların ve samsung yazısının olduğu kısma bayağı yer verilmiş.Benim görüşüme göre şu an için en ideal ekran 4.3''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan b -- 10 Mayıs 2012; 2:25:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: This is it

    quote:

    Orijinalden alıntı: cityofmanchester

    Dostlar selamlar acaba bu telefonu nereden temin edebiliriz ? Alan arkadaşlar güvenilir bir yer varsa reklam olmayacaksa buraya veya pm olarak yazarsanız çok sevinirim

    dostum ya yurt dışından kendin birisine getirttiriceksin

    yada

    yurt dışından getirttirmiş telefoncular var onlardan alıcaksın, kadıköydeki telefoncuları bir gezmeni tavsiye ederim. keza bu ikinci seçenek sana biraz daha pahalıya mal olucaktır. ben de biraz pahalıya gittim telefoncudan aldım şuan sorunsuz kullanıyorum. yada türkiyede resmi olarak satışa çıkmasını bekleyip garantili bir şekilde alıcaksın. ben biraz tez canlıyım o yüzden gittim hemen aldım birazda şansıma denk geldi kolayca buldum :)

    Hocam sağol cevabın için.Açık artırma sitelerindeki ilanlardan birine giricem sanırım ne yazıkki İstanbulda olamamamdan ötürü telefoncuları dolaşmam zor.O nedenle ben bu açık artırma sitelerindeki ilanlardan alan vardır diyerekten güvenilir sağlam bir dükkan tavsiyesi istedim.Birde bu kaplama olayı çok kafama takılıyor onca para ver sonra bu tür sorunlar insanın canını sıkar gönlüm gerçekten siyahta ama kafa karışıyor ister istemez




  • Veeee yeni bir One S sahibi de gelir ;)
  • kullanan arkadaslar sorum olacak?
    1-batarya dayanikliligi nasil,samsung galaxys2 ve iphone4 ile karsilastirma yapibilecek olan var mi?
    2-touch wiz cok ram kullaniyor mu?kasma var mi?
    3-16 gb bellekt yeterli mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercan b

    Vallaha öyle HTC sabrımı zorluyo.Dayanamayıp One X almadan gelseydi şu telefon.Telefonsuzluk ne kötü şeymiş ya :)

    Bekleyemeden one x modelini aldın demek. hergün çıktımi diye sitelere bakıyorum bende hanım herseferinde yine mi HTC diyor paranoyak oldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: This is it

    hocam s3 4.8'' olmasaydı alacağım tek telefondu ama ekranı gerçekten çok büyük ben onu cebimde taşıyabileceğimi sanmıyorum. belki ileride inceleyince fikrim değişir ama şu an için 4.3'' benim için gayet yeterli bir büyüklük. ben teknoloji manyağı bir insanım 2 ay içerisinde 5 tane akıllı telefon değiştirdim iphone dan tut sony sine samsunguna ve şimdi bir karar verdim en az yıl sonuna kadar bu telefonu kullanacağım. abi telefonla hiçbişey yapma eline al izle telefonu. eğer telefonu almayı düşünen varsa mutlaka eline alıp bir kere kurcalasın ve ondan sonra gitsin başka telefon alsın diyorum... elimden gelen her türlü destegide vermeye hazırım.

    Kısmetse bu gün almanyadan alıyorum ( tanıdık almaya da da sipariş verdim) bi kaç güne Allah nasip ederse elime ulaşır. senin bu yazdıklarını görünce bi farklı heyecanlanıyorum =) tek sıkıntım korkum kaplama sorunu yaşayıp yaşamayacağım... bide pasaport bulma derdine düştüm :=)




  • ekran boyutunun büyüklüğü ile ilgili kendimden bir olay anlatayım. ocak ayı gibi yeni telefon almayı kafama koymuştum. aklımdaki model de sensation xe'ydi. gidip tekno marketlerde inceliyordum. amacım yurtdışı telefon almaktı. burda ve yabancı forumlarda + ve - ne var onu okuyor ve marketlerde ekran menü geçişi kasa nasıl diye bakıyordum. yine böyle incelerken yanımda nişanlım da vardı ve o renginden dolayı sensation xl'ye vuruldu. ben bu ne ya koskocaman kullanılmaz dedim ama o beğenmişti bir kere ve ona xl'yi aldık. benim de yakınım yurtdışına çıkacağı için beklemedeydim. yaklaşık 2 hafta nişanlımdaki telefonu da kurcaladım. sonra xe'yi gördüğümde gözüme inanılmaz küçük geldi ama öyle böyle değil. o yüzden anında vazgeçtim. peki ne mi aldım. one x . şu an bu boyuttan daha küçük bir telefon kullanacağımı hiç sanmıyorum. siz nasıl iphone çok küçük ya diyebiliyorsanız ben de 4.7"ten küçük telefonlar için aynısını düşünüyorum. bu arada standart büyüklükte ellerim var ne büyük ne de küçük ve kullanım zorluğu yaşamıyorum. bunu sadece boyut konusunu belirtmek için yazdım yoksa gidin one x ya da s3 alın gibi bir amacım yok.




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.