Şimdi Ara

Punto Forumlarında Helak Oldum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Uzun süredir araba araştırması içindeyim,önce megane coupe sonra fiat bravo derken istediğim aracı bir türlü bulamadım.Malum sarı renkli değişeni olan coupeye 14.000 tl yazdıkları için vazgeçtim.Biraz daha bütceyi artırıp Punto almaya karar verdim ki vermez olaydım o ne kadar model o ne kadar donanım motor farklılığı beynim döndü sayıları ters görüyorum artık.Tabi bu acemiliğimde ilk arabamı alacak olmamında etkisi var.Bu yüzden gerçekten yardımlarınızı bekliyorum forum forum gezmekten helak oldum bir yardımı cok görmeyin şu hakire

Aradığım araç benzin&lpg li
    95bg
    bütcem ise 20.000 tl civarı

Bu bütceye hangi modeli alınır yada hangisi tercih edilmelidir.Şimdiden teşekkürler

Not:Lütfen Punto bölümüne bak diye cevap yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 9 Mart 2012; 22:21:57 >

• Aradığın araç bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-67000-km-de-grande-punto-emotion-63405351/detay

95 HP 6 ileri Starjet benzinli versiyonu
    Active:Baz model
    Dynamic:Full Model
    Emotion:Tam emin değilim ama Full+Full model olabilir yada Dynamicte olup Emotionda olan Emotionda olup Dynamicte olmayan şeylerde olabilir.

Sadece Dynamic ve Emotion farkını öğren yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 9 Mart 2012; 22:30:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Aradığın araç bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-67000-km-de-grande-punto-emotion-63405351/detay

aynı şeyi söyleyecektimki arkadaş hızlı davrandı aynen katılıyorum
  • 1.4 starjet motorda active donanım yoktur sadece dinamik ve emotion vardır. emotion en ful modelidir. bu modelde esp bile vardır.
  • quote:

Aradığın araç bu

Emotion:Tam emin değilim ama Full+Full model olabilir yada Dynamicte olup Emotionda olan Emotionda olup Dynamicte olmayan şeylerde olabilir.

peki bu grande evo starjet tjet multijet emotion ne bilim bi dünya motor seçeneği var.Hangisi daha iyidir.Ayrıca yakıt tüketimleri hakkında bilgin var sa paylaşır mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

1.4 starjet motorda active donanım yoktur sadece dinamik ve emotion vardır. emotion en ful modelidir. bu modelde esp bile vardır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cengizhan-da-2011-fiat-grande-punto-1-4-start-stop-active-75572463/detay

Analog klima falan var bu Active modeli olmalı yada yanlış kategorilendirilmişim

• quote:

1.4 starjet motorda active donanım yoktur sadece dinamik ve emotion vardır. emotion en ful modelidir. bu modelde esp bile vardır.

motor farklıları nelerdir.Yada en tutulanı sorunsuz olanı.Yada şöyle söyleyim çok fazla performans düşkü bir adam değilim daha çok yol yaparımen makul tüketim hangisinde vardır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cengizhan-da-2011-fiat-grande-punto-1-4-start-stop-active-75572463/detay

Analog klima falan var bu Active modeli olmalı yada yanlış kategorilendirilmişim

sayıcı galerici daha o arabanın donanım versiyonunu bile bilmiyordur telefon açıp sorabilirsin. 2011 modelde sadece active var zaten.

• Mitsubishi Colt a da bakın derim.1.3 95 hp motoruyla , Amt şanzımanıyla ,şaşırtan iç mekan genişliğiyle o fiyat civarında kesinlikle listeye eklenmesi gereken bir araçtır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ilk-sahibinden-orjinal-sorunsuz-2008-mitsubishi-colt-76330430/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Aradığın araç bu

peki bu grande evo starjet tjet multijet emotion ne bilim bi dünya motor seçeneği var.Hangisi daha iyidir.Ayrıca yakıt tüketimleri hakkında bilgin var sa paylaşır mısın ?

Fire Motor:1.4 8Valf 77 beygir 5 ileri vites.Performansı düşük sakin kullanımda yakıtı 7 litre/Şehiriçi
    T-Jet Motor:Benzinli turbo motor.120 beygir 5 ileri vites yakıt tüketimini 10 lt/Şehiriçi(LPG ile benzin tüketimini bilmiyorum).
    Starjet Motor:Benzinli turbo motor.95 beygir 6 ileri vites.Yakıt tüketimini bilmiyorum.
    Multijet Motor:1.3 Dizel 75 beygir.Yakıtı bilmiyorum

Dynamic:Full model
    Emotion:Full+Full model

• quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Mitsubishi Colt a da bakın derim.1.3 95 hp motoruyla , Amt şanzımanıyla ,şaşırtan iç mekan genişliğiyle o fiyat civarında kesinlikle listeye eklenmesi gereken bir araçtır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ilk-sahibinden-orjinal-sorunsuz-2008-mitsubishi-colt-76330430/detay

İç mekanı bomboş,arka camları kıvırttırmalı Colt ile Grande Punto

• quote:

quote:

motor farklıları nelerdir.Yada en tutulanı sorunsuz olanı.Yada şöyle söyleyim çok fazla performans düşkü bir adam değilim daha çok yol yaparımen makul tüketim hangisinde vardır ?

1.4 starjet 95likrin yakıt tüketimide donanımıda iyidir o paraya 2006-2007 model g.punto 1.4starjet dinamik yada emotion bulabilirsiniz. 1.4 77lik olanlar active(boş) donanım oluyor. bu starjetler ayrıca 6 ileri vitestir uzun yolda yakıt tüketimide sağlar esp standarttır. tam bilmiyorum ama sanırım hız sabitleyicide olması lazım.

• quote:

quote:

quote:

Aradığın araç bu

Fire Motor:1.4 8Valf 77 beygir 5 ileri vites.Performansı düşük sakin kullanımda yakıtı 7 litre/Şehiriçi
    T-Jet Motor:Benzinli turbo motor.120 beygir 5 ileri vites yakıt tüketimini 10 lt/Şehiriçi(LPG ile benzin tüketimini bilmiyorum).
    Starjet Motor:Benzinli turbo motor.95 beygir 6 ileri vites.Yakıt tüketimini bilmiyorum.
    Multijet Motor:1.3 Dizel 75 beygir.Yakıtı bilmiyorum

Dynamic:Full model
    Emotion:Full+Full model

peki bu seçenekler içinde 20,000 bütceyle alınacak olan hangisidir ?

• quote:

Puntonun bütün motorları LPG'ye uyumluymuş.Aşşağıda yazacağım kriterlerden hangileri sana uyuyorsa parana göre bulduğun en temizi hangisiyse onu al.
    Performansı çok önemli değil zaten genelde şehiriçinde kullanılacak diyorsan Fire Dynamic alabilirsin.
    Performansıda yakıtıda çok önemli şehirler arasıda kullanırım diyorsan Starjet Dynamic yada Emotion al.
    Zaten LPG takılıyormuş yakıta ilgili sıkıntı olmaz en çok performansı veren olsun diyorsun T-Jet Dynamic yada Emotion al.
    Madem güçlüsünü alıyorum tek kapıda olsa sorun olmaz diyorsanda T-Jet Sport al.

Ama ben olsam Starjet yada T-jet alırdım
  • yükarda arkadaş starjet için benzin + turbo yazmış , ben atmosferik biliyordum bunu yanılıyormuyum yoksa?
  • quote:

quote:

Puntonun bütün motorları LPG'ye uyumluymuş.Aşşağıda yazacağım kriterlerden hangileri sana uyuyorsa parana göre bulduğun en temizi hangisiyse onu al.
    Performansı çok önemli değil zaten genelde şehiriçinde kullanılacak diyorsan Fire Dynamic alabilirsin.
    Performansıda yakıtıda çok önemli şehirler arasıda kullanırım diyorsan Starjet Dynamic yada Emotion al.
    Zaten LPG takılıyormuş yakıta ilgili sıkıntı olmaz en çok performansı veren olsun diyorsun T-Jet Dynamic yada Emotion al.
    Madem güçlüsünü alıyorum tek kapıda olsa sorun olmaz diyorsanda T-Jet Sport al.

Ama ben olsam Starjet yada T-jet alırdım

teşekkürler ilgin için çok yardımcı oldu

• Grande Punto için 20 bin iyi bir rakam gibi gözüksede, genelde satanlar 22 den başlıyor sorunsuz gözüken araçlar için

bende 20 bine kadar bakıyorum, dinamik donanımlı olanlardan başlamanızı tavsiye ediyorum

istanbul-izmir-bursa gibi şehirlerdeyseniz daha rahat bulursunuz aracı
  • starjet yerine bence T-Jet bak.
    bir puntocu olarakta gptr sana her konuda yardımcı olacaktır.
    Pardon sonradan gördüm LPG li istiyormuşsunuz. T-Jet lpg de tam uyumlu değil sorun çıkartıyor falan diye duymuştum
    ama fire almayın ya t-jet yada starjet alın mutlaka.

Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-Fe -- 10 Mart 2012; 12:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muptela

Grande Punto için 20 bin iyi bir rakam gibi gözüksede, genelde satanlar 22 den başlıyor sorunsuz gözüken araçlar için

bende 20 bine kadar bakıyorum, dinamik donanımlı olanlardan başlamanızı tavsiye ediyorum

istanbul-izmir-bursa gibi şehirlerdeyseniz daha rahat bulursunuz aracı

bakalım yavaştan şekillenmeye başladı kafamda.Bu arada evet İzmir'den alacağım aracı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: iznik16

starjet yerine bence T-Jet bak.
    bir puntocu olarakta gptr sana her konuda yardımcı olacaktır.
    Pardon sonradan gördüm LPG li istiyormuşsunuz. T-Jet lpg de tam uyumlu değil sorun çıkartıyor falan diye duymuştum
    ama fire almayın ya t-jet yada starjet alın mutlaka.

Edit:ekleme

Peki star-jet neyi eksik tjetten farkı nedir ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.