Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.727
Cevap
118
Favori
1.227.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: reverie75

    Xiamen,

    Sanyo SV-SX70 model traş makinesini geçenlerde Bimeks'ten aldım. Çok güzel traş ediyor ve gayet memnunum. İthalatçı firma ile görüştüm, yedek parça sıkıntısı yok. Elek ve bıçakların stoklarında olduğunu söylediler. İki devirli olması ve kalitesine göre kaçırılmaması gerekir diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.


    Arkadaşım makineyi internetten biraz araştırdım ve özellikleri bence gayet iyi. Makine hakkındaki kişisel deneyimlerini biraz daha açık paylaşabilir misin? Ben de almayı düşünüyorum da. Bir de Bimeks'ten aldım demişsin ama ben hem netten baktım hem de Eskişehir'deki Bimeks mağazasına sordum böyle bir cihaz stoklarında yok...




  • arkadaslar elimde bir adet panasonic 8077 var.isteyen birine verebilirim uygun ucretli..
    http://forum.donanimhaber.com/m_24822026/tm.htm
  • @reveire75 ne kadara aldın bu ürünü ?
  • arkadaşlar braun 8985 modeli 277 ytl buldum.fiyatı ve kullanışı nasıl.ilk defa kullanıcam.acaba kullanabilirmiyim.yardım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nodex

    @reveire75 ne kadara aldın bu ürünü ?

  • Bu ürün İstanbul mağazalarında bulunuyordu. Bursa Teknoport'u da eklemişler. Bimeks Garaj günleri kampanyası kapsamında internette olmayan birçok üründe %30-50 indirim yapmışlar. Yeşilköy Teknoport mağazasından 85 YTL (KDV dahil) ye aldım.

    Web de arattığımda www.birtepe.com vehttp://shop.infronic.com kişisel bakım-sağlık reyonlarında bu ürünü buldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverie75 -- 21 Temmuz 2008; 10:11:36 >
  • Merhaba uzun araştırma süresi sonunda aşağıdaki ürünü sipariş verdim.Doğum günü için eşime hediye edicem.Philipsin İzmir Bornova yetkili servisinden bir bayanla görüştüm.Bana seçim ve ürün konusunda çok bilgi verdi.Ürünün günlük kullanıma uygun olduğunu, düzenli kullanıldığında sinekkaydı traş konusunda sorun yaşanmayacağını söledi.Umarım eşimde memnun olur ve sorun yaşamaz.



    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=336723&productid=sgphhq7782




  • Sanyo SV-SX70 aldım Bimeksten. 83 Ytl uygun bir fiyat. Pili 1 saatte doluyor. Beğendim makinayı. Tabi sert ve sık sakalı olanlar sorun yaşayabilir. Almayı düşünen varsa normal sakallar için iş görür.
  • Panasonic in yeni bir modelini gördüm: ES4033. Dün Electroworld / Bakırköyden baktık. 100 ytl civarında satılıyor.
    Makine full yıkanabilir ve diğer modellerden farklı olarak elektrikli yada şarjlı olarak her iki türlü de çalışıyor.
    Çok şık bir ürün. Ucuz makine almak isteyenlere tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: üyelerdenbiri

    Merhabalar konunun genelinde panasonıc üzerinde durulduğundan dolayı ben de panasonıc'i tercih ediyorum. ES 7027yi almayı düşünüyorum. Kullananların yorumunu bekliyorum.
    Ürünü alışveriş sitelerinden sipariş etmeyi düşünüyorum hepsipariş.com da 218 ytl
    http://www.hepsiparis.com/panasonic-es7027-tras-makinesi,pid4139

    Yok mu bu ürünü bilen, ürün hakkında yorum yapcak
    Bu arada Adanada Teknosa, Çetinkaya ve Gizerler gibi alışveriş merkezlerine girdim ve hiçbir panasonıc modeline rastlayamadım. Madem panasonıcler bu kadar kaliteli ürünler, neden satışı çok az yerde var?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: üyelerdenbiri


    quote:

    Orjinalden alıntı: üyelerdenbiri

    Merhabalar konunun genelinde panasonıc üzerinde durulduğundan dolayı ben de panasonıc'i tercih ediyorum. ES 7027yi almayı düşünüyorum. Kullananların yorumunu bekliyorum.
    Ürünü alışveriş sitelerinden sipariş etmeyi düşünüyorum hepsipariş.com da 218 ytl
    http://www.hepsiparis.com/panasonic-es7027-tras-makinesi,pid4139

    Yok mu bu ürünü bilen, ürün hakkında yorum yapcak
    Bu arada Adanada Teknosa, Çetinkaya ve Gizerler gibi alışveriş merkezlerine girdim ve hiçbir panasonıc modeline rastlayamadım. Madem panasonıcler bu kadar kaliteli ürünler, neden satışı çok az yerde var?



    Kardeş bende bulamamıştım Panasonic i dediğin mağazalarda.Panasonic markasının yaygın olmaması seni yanıltmasın.Tamamen pazarlama stratejisi bu.Piyasaya hakim markalar Braun ve Philips sanırım bunlar yüksek kar marjıyla ürün pazarladıklarından tüm mağazalar bunları tercih ediyor.Ben panasonic ES8807 yi internetten sipariş ettim.Şu an memnunum.Adanada bulamazsın eğer niyetin varsa netten sipariş ver.İyi günler







  • Kardeş bende bulamamıştım Panasonic i dediğin mağazalarda.Panasonic markasının yaygın olmaması seni yanıltmasın.Tamamen pazarlama stratejisi bu.Piyasaya hakim markalar Braun ve Philips sanırım bunlar yüksek kar marjıyla ürün pazarladıklarından tüm mağazalar bunları tercih ediyor.Ben panasonic ES8807 yi internetten sipariş ettim.Şu an memnunum.Adanada bulamazsın eğer niyetin varsa netten sipariş ver.İyi günler


    vermiş oluduğun bilgiler için teşekkürler
  • yaw Braun 8995 için elek nerden alınır kaçliradır bilen varmı
    nereye sorsam o ne diyor
  • Mediamarkt beklikdüzünde vardı Braun elek ve bıçaklar. istediğin modelmidir bilemem.
  • 3-5 makine kullanıp atatn ve en son panasonıc alıp çok memnun olduğunu söyleyen bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum.
    hemen hemen hergün traş oluyorum ve sakallarım çok sert. aynı makineden kullanan var mı fiyata nasıl sizce. bilgisi olan arkadaş var ve bizimle paylaşırsa memnun olurum..


    http://www.ngstores.com/k/kisiselbakim-saglik/tras-makinesi/m/panasonic/u/panasonic-es8813-islak-kuru-tiras-makinesi/n/id-20021052/i/urun-ozellikleri/




  • tavsiye etmem bu modelin 8807'si var onu alın aradaki fark 8813 çin malı 8807 japon malı bu durumda 8807>8813 oluyor. 8807 tabiki daha pahalı japon olduğu için.
  • merhaba; yaklaşık iki hafta önce hepsiburadadan PHILIPS HQ 7782 Traş makinesi aldım.eşim çok memnun, hergün düzenli olarak kullanıyor ve sinekkaydı traşını olabiliyor.burada okuduğum yorumlardan sonra tereddütte kalmıştım.ama eşim memnun, ilk kullandığı günden itibaren hiç tahrişte etmedi.Ben hepsiburadadan 249 YTL ye almıştım.şu anki fiyatı 352YTL ,indirimden almış olduğum içinde ayrıca çok memnun oldum.
  • Hiçbir traş makinası jilet kadar mükemmel bir traş sağlayamaz çünkü mantıken bu imkansızdır.Jilet yüze tam temas eder oysaki tüm makinalarda sakal elekten geçtikten sonra kesilir.Elek ne kadar ince olursa olsun jilet gibi sıfır temas sağlayamayacağı için sonuç jilete göre başarısız olacaktır.Birde boyun veya çene gibi kıvrımlı yerleride hesaba katarsak başarı oranı dahada azalacaktır.

    Tavsiyem kaliteli traş bıçağı kullanmanız yönünde olacaktır.

    Saygılar.
  • arkadaşlar panasonic marka bir traş makinesi almayı düşünüyorum ama ES8243 ve ES8228 arasında kararsız kaldım. bu ürünler hakkında bilgisi olan özellikle de ES8243 kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini bekliyorum. forumu biraz karıştırdığımda ES8228 kullananların yorumlarını gördüm ama diğer ürün hakkında bilgi bulamadım.
    şimdiden herkese teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rheme

    Hiçbir traş makinası jilet kadar mükemmel bir traş sağlayamaz çünkü mantıken bu imkansızdır.Jilet yüze tam temas eder oysaki tüm makinalarda sakal elekten geçtikten sonra kesilir.Elek ne kadar ince olursa olsun jilet gibi sıfır temas sağlayamayacağı için sonuç jilete göre başarısız olacaktır.Birde boyun veya çene gibi kıvrımlı yerleride hesaba katarsak başarı oranı dahada azalacaktır.

    Tavsiyem kaliteli traş bıçağı kullanmanız yönünde olacaktır.

    Saygılar.


    sevgili kardeşim!
    söylediklerinin doğruluk payı var. en sinekkaydı traş jiletle mümkün. fakat traş sadece "sinekkaydı" olgusunu yakalamak değildir. bence traştan beklentiler şunlar olmalıdir:
    1-sinekkaydı traş: evet bunu en iyi sağlayan jilettir. ikinci sırsda ise panasonic 8163 gelir. diğer makinalar kopararak kesim yaptıkları için "sinekkaydı" kalitesine uzak kalıyorlar. klasik jilet ve panasonic ise kılı keserek traş ediyor.
    2-çabukluk ve pratiklik: kuru traş imkanı, bir ayna dışında malzeme gerektirmemesi, hatta sıkışırsan araba sürerken bile traş olabilme kolaylığı elektrikli makinaların bariz üstünlükleridir. birçok defa aynasız bile traş olmuşluğum var.
    3-kesik-kanama:elektrikli aletlerle bunlar binde bir oranında azalıyor. jiletle traş olupta ayda bir surat doğramamak imkansız gibi.
    4-yanma-kabarma: traş becerisi edindikten sonra ve eğer makina da panasonic ise böyle bir sorun hiç yaşanmıyor.
    5-haftalık traş: uzun sakalda jilet bile zorlanıyor. benim panasonicle daha dün tatil sonrası on günlük sakalımı kestim, emin olun bu kadar mükemmel traşı ben bile beklemiyordum.

    sonuç: 45 yaşındayım ve 25 yıldır traş oluyorum. klasik demir makinalı değiştirmeli jilet, kullan-at'ların her türlüsü, berber traşı, elektriklilerin en az 6 çeşidi vs yani her türlü traş yöntemini kullandım. panasonic 8163 veya üstü modelleri kullanmayan mükemmel traşı bilemez. ben senin tavsiyeni biraz değiştirerek diyorum ki: "8163 veya kaliteli traş bıçağı"
    saygılarımla.




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.