Şimdi Ara

Kurutmalı Çamaşır makinesi tavsiye..? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
707
Cevap
38
Favori
520.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eyvallah
    model hangisi..
  • 9146 yk. Kuzenimde ayni makinenin bekosunu kullaniyor o da memnun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Hoover WDYN 9646 PG modelini yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. 7 aylık izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.

    TÜKETİM:
    Elektrik faturamda bir değişiklik olmadı. Eski makinem (Arçelik E2200) sıcak suyu da dışarıdan almasına ramen hoover ile yıkama+kurutma için harcadığı elektrik aynı.

    Su tüketimim kayde değer bir artış olmadı. +2 TL yada +3 TL den fazla değil.

    KONFOR;
    Alet sessiz. Sadece su alırken ve boşaltırken ses duyuyorsunuz. Sıkması sesli ama kapı kapalıyken duymazsınız.
    Tortu yapmaması için özellikle sıvı deterjan kullanıyoruz. Cihaz la beraber sıvı deterjan kabı da geliyor. Bazı makinelerde bu yok.

    YIKAMA PERFORMANS:
    Yıkaması başarılı. Gündelik çamaşırı olması gerektiği gibi yıkıyor.
    Perde ve yorgan gibi deneyimlerimiz de oldu. Perde OK ama yorgan tamburun içine tıkılı birşey ne kadar yıkanırsa o kadar yıkandı.
    Temiz koktu sadece. Ter lekeleri tamamen çıkmadı.

    KURUTMA PERFORMANSI:
    Kilosunu tam olarak tartamadığınız için göz kararı neyi ne kadar nasıl kurutur zaman içinde öğreniyorsunuz. Öğrenme aşamasında aşırı buruşmasını istemediğiniz kıyafetlerle deneme yapmayın. Ayrıca kıyafetlerinizin etiketlerinde bulunan uyarılara dikkat edin. Bazı kıyafetler kurutmaya elverişli olup ama düşük ısıda kurutlması gerekebiliyor.

    Kurutma için önerim.
    Kalın dokulu ve ince dokulu kıyafetleri aynı zamanda kurutmayın. Kurutacaksanız da az doldurun.

    Kıyafetler kazan içinde ne kadar çok hareket ederse o kadar çabuk ve kırışıksız kurur.

    Kurutma sonrasu çamaşırı sıkışık vaziyette içeride bırakırsanız inanılmaz kırışır. Ütüyle dahi açılmıyor. Kat izi gibi kırıştırır. Tecrübe ile sabit!

    Kurutma bittikten sonra çamaşırları hemen çıkartın ve gerekirse ve mümkünse biraz serin.

    Büyük ebatlı nevresim kuruturken makinenin daha az dolu olmasına özen gösterin. Hatta mümkünse nevresimleri ayrı kurutun.
    Nevresim kazan içinde kendi içine buruşacağından iç kısmının kuruması zor olabiliyor. Bu da kırışmaya neden oluyor.

    Kurutmada çamaşırlarınızdan hav alır. Bu nedenle çamaşırlarınızın mümkün olanlarını ters olarak makineye atarsanız daha az yıpranırlar.
    Kurutmadan sonra makinenizi boşaltmadan önce lastikte biriken havı ıslak bir mendil ile kolayca toplayabilirsiniz.
    Hav olayını tüm kurutma makineleri yapıyor olduğunu unutmayın.

    Özellikle evcil hayvan sabitlerinde hav ile beraber kıl da bu bölgede birikiyor.
    Yine hayvan sahipleri için önerim tazan içinde hav ve kıl kaldığını hissederseniz hiç uğraşmayıp 14 dakikalıl yıkama programını seçin ve makineyi boş çalıştırın. Sorun çözülecektir.

    Atladığım konular muhakkak vardır. Sorularınız olursa cevaplamak isterim.

    Özellikle düşük bütçeli ve 7 sene garantisi olduğu için bu makineyi tercih ettim. Şık bir tasarımı var ama çok kaliteli olduğunu hissettirmiyor bence.
    Kardeşim de WDYN 9646 PG kullanıyor. Tavsiye de ederim ama bütçeniz varsa AEG öneririm. Aileme bu gün AEG L87695WD aldırdım :)

    Fırsatım olduğunda aynı miktar ve cinste çamaşırı aynı koşullarda AEG ve Hoover ile yıkayıp kıyaslamaya çalışacağım.




  • kardeşim merhaba konuya rastgele dahil oldum ve kullanıcı deneyimi vermek amaçlı söylüyorum...Bizim sülalede bu kurutmalılardan çok var ona dayanarak söylüyorumki kesinlikle lg veya b/s/h alma...lg almamanın sebebi servisi çok kötü parça temini gerektiğinde yurtdışından(kore) geliyor ve pahalı geliyor benim kuzende var temin etme ücreti 620tl gibi bişey çıktı basit bi lcd panel değişimi için...b/s/h'ında sorunu kurutması 4 kg hiç bir şeye yetmiyor..Benim evimde 9'a 6 var ve acayip sessiz çalıştığı gibi kurutması ve yıkamasıda yeterince iyi...buna dayanarak gidip 11'e 7 aldım oda gayet iyi çıktı ve bir yanlışını düzeltiyim hooverilerin kurutması B değil A sınıfıdır...

    İyi Forumlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diver74

    quote:

    Orijinalden alıntı: jakalon

    quote:

    Orijinalden alıntı: diver74

    Merhaba arkadaşlar,

    LG F14A8RDS5 kurutması A sınıfı olarak üretilmiş F1480RDS ile aynı sanırım tek farkı F1480RDS B sınıfı kurutma yapıyordu. 9+6 kg ve
    Electrolux eww1697mdw ise 9+7 yünlülerde kırışmayı önleyen ödüllü bir teknolojisi varmış. Sağlam bir makine.

    Lütfen bana yardım edin. Sizce hangisini almalıyım. İkisinin de fiyatı aynı, 2500 tl nakit, ikisininde enerji sınıfı A.
    Her iki ürünün de satıldığı mağazalara girdim. Satıcıların bir kısmı en iyisi Electrolux'tür 1 numaradır diyor. Bir kısmı Electrolux'de aynı sıkma verimliliğini alamazsınız diyorlar. Hatta bir mağazada bir yetkili ben olsam Lg alırdım derken diğer yetkili Electrolux alırdım dedi.
    Combo çamaşır makinesi almam lazım. Kararsızlıktan ve araştırmaktan bu güne kadar bekledim. Ama Pazartesiye kadar gidip almam lazım. Bir ev kadınına yakışmayacak kadar çok çamaşırlarımız birikti:)

    Siz olsanız hangisini alırdınız? Su ve elektrik tüketimleri arasında uçurumlar var mı? Dolaba yerleştirme modunda kurutması, bir de temiz yıkıyor olması çok önemli. Önceki makinem berbattı beyazları 3 kez yıkamak zorunda kalıyordum yine de lekeli çıkarıyordu.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


    Airport LG'de yanlış hatırlamıyorsam indirim vardı. 1400 küsür ve 1700 küsür idi kurutmalı modeller. en üst seviye değil yalnız, o daha pahalıydı.
    Bakın belki dua edersiniz :)

    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

    sajen keşke biraz daha sabredip senin mesajını okuyup öyle alsaydım kısmet. Yazdıkların çok mantıklı.

    jakalon sadece bu iki model arasında karar vermeye çalışıyordum. Onların da piyasası en ucuz bulduğum 2500 tl idi.

    Ayrı ayrı makine almam için yerimin olması lazımdı. Bir de bizim evde çok çamaşır çıkıyor süslü ama dağınık bir kızım var temizler kirliler karışınca hepsi makineye gidiyor. 4 kg kurutmalı modeller bana göre değildi. Olsaydı sanırım Siemens alırdım.
    Neyse soruma cevap gelmesini bekleyemedim. Dayanamadım sabah erkenden gidip makinemi aldım. Karar vermek çok zordu her iki makine de çok güzel ancak ikisinin de kullandığı teknoloji farklıydı. Üç yetkili vardı üçü de başka bir model önerdi.
    Aslına bakarsanız satan kişiler de combo makineler hakkında pek fazla geri dönüş yaşamadıklarından gerçekçi öneriler yapmaya çalışıyorlar ancak onlar da önerdikleri modellerden pek emin değiller. Forumlarda LG 9+6 yorumlarını okumuştum. Electrolux ün 9+7 modeli için bir yorumla karşılaşmadığım için çekindim. Karşılaşsaydım kesinlikle Electrolux alacaktım. İç sesim Electrolux dedi. Ancak ikinci favori modelim LG için 150 tl fazladan indirimi kapınca otomatikman 2350'ye LG aldım. Yeni çıkan F14A8RDS5 modelinin kurutmasının da A olması güzel. 5-6 yıkama yaptım ama hala denemem gereken çok özellik var. Örneğin yünlüleri yıkarken kurutma yapma konusunda tereddüte düştüm ve hafif nemliyken çıkarttım. Anlayacağınız kırış kırış küçülmüş kıyafetler ile karşılaşmaktan korktum.
    Pamuklularda yıkama + kurutma yanlış hatırlamıyorsam 4,5 saat gösterdi ancak ben 3,5 saatin sonunda kontrol ettiğimde neredeyse hepsi kurumuştu. 3-4 çamaşır hariç hepsini dolaplara yerleştirebildim. Buharlı yıkama modlarına bayıldım. Çamaşırlar fırından yeni çıkmış gibi sıcak sıcak oluyorlar. Daha önce hiç kurutma makinesi kullanmadım. Benim eski çamaşır makinem ile kıyaslayınca mükemmel bir makine. Örneğin eski makinemin deterjan çekmecesi oyuncak plastik malzemesi gibi bir şeydi, bunu Electrolux ün deterjan çekmecesinin kalitesine bakarak farkedebildim. Sanki kalite benim adım diyordu. LG nin de deterjan çekmecesi kaliteli görünüyordu.

    LG nin görünüşü de çok şıktı. Sağlam bir yapısı vardı. Teknik bilgim olmadığından iki markayı da aynı kulvarda gördüm kıyaslama yapamadım. Sadece 150 tl ekstra indirim ve görünüşe bakarak karar verdiğimi üzülerek söylemeliyim. Eşim makineyi görünce bayıldı. "İyi bir makine seçmişsin" dedi. Sanırım bizi üzmeyecek. Sajen 'in önerisi ve önerme nedenleri çok mantıklı alacaklar bu nedenleri de göz ardı etmesinler.
    Bence de toplu alım indirimi çok mantıklı bir de burada reklamları yapılacak kesinlikle toplu alıma gidin derim.

    Hepinize iyi geceler.



    merhaba sayın diver,
    Ben de kurutmalı çamaşır makinası arıyorum, özellikle LG dikkatimi çekiyor.
    Mesajınızı yazdıgınız Nisan 2013 tarihinden bu yana izlenimlerinizi alabilir miyim?? Hiç sıkıntı yaşadınız mı?? Ayrıca kurutma programının alt seçimi mevcut mu ? Örneğin; nemli bırakma / tam kurutma vs. gibi..
    Bir de kurutma sırasında devir seçimi yapılabiliyor mu?? Ben yüksek devirde sıksın ama düşük devirde kurutsun diyebiliyor muyum mesela??
    Çok mu şey istedim, bilemedim :)
    Teşekkürler




  • 6 ay kadar önce lg aldım 2200 10 taksit 8kampanya var idi eski makinayı veriyorsun) almadan önce çok araştırdım beni etkileyen en büyük olayda arçelik servisi olan kuzenimin kendi kızına bu makinayı alması ve bana önermesi oldu makina ile ilgili olarak sorduklarınıza sadece eşim makinadan çok memnun diyerek cevap verebileceğim
  • En iyi markalar dahil olmak üzere tüm markaların kurutmalı çamaşır makinalarında, kurutma sonrası çamaşırlara plastik kokusu sindiğine dair çok sayıda şikayet okuyorum. Kokunun şiddeti modelden modele değişiyor. Bazıları rahatsız olmuyor kokudan. Kendim kullanmadığım için ahkam kesmek istemiyorum ama sırf internetteki yorumardan dolayı kombo makina almaktan vazgeçtim. Yorumlarda genellikle kokunun zamanla azaldığı ama tamamen kaybolmadığından bahsedilmiş.

    Özellikle kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Yazılanlar doğrumudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efiksis kullanıcısına yanıt
    Bende arçelik kombo makine var o koku geliyor ama aşırı değil. Ben sorun etmiyorum. Amerikada kurutucular için güzel koku vermesi için mendiller var onlardan alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojana

    Ben arceligin kurutmalisini aldim 9 kg yikama 6 kg kurutma 1400 devir. Gayet memnunum. Bize 1665 tl ye maloldu.

    memnun olduğuna sevindim trojana. :))
  • Bize de Hoover 9646 önermişlerdi. Daha önce markayı hiç kullanmadığımız için almadık ve Ariston AQD1070F aldık. Açıkçası memnunuz kurutma kapasitesi 7 kilo ve yıkama süresi de oldukça kısa.
    Ayrıca kesinlikle kurutmalı çamaşır makinesi öneririm, çok büyük rahatlık.

    Uygun fiyat içinhttp://www.jojumon.com/hotpoint-ariston-aqd1070f-49-tk_7278-20.htm öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -OD-

    quote:

    Orijinalden alıntı: ramazanotogaz

    lg kurutmalı çamaşır makinası alanlara dikkat arkadaşlar LG F1480ADP 3 HAFTA OLDU KULLANIYORUM MEMNUN DEYİLİM KURUTMADA ÇOK SES ÇIKARIYOR MAKİNA KURUTMADAYKEN ÇOK KOKU YAPIYOR ELBİSEYE ZARAR VERİYOR KURUTMADAYKEN YOK MUTOYONMUŞ YOK SESSİZMİŞ YALAN YIKAMASI GÜZEL AMA ÇOK SÜRÜYOR 30 DK SI GÜZEL YIKAMIYOR KURUTMADA MAKİNANIN DIŞI ÇOK ISINIYOR KURUTMADAYKEN KAPAK TİTREŞİM SESİ ÇOK YAPIYOR KİMSEYE TAFSİYE ETMİYORUM BEN DENEDİM AMA DİYORSANIZ SES VE ZAMAN ÖNEMLİ DEYİL O ZAMAN ALIN DERİM BEN VE EŞİM HİÇ MEMNUN DEYİLİZ

    işte bir lg zede daha

    en azından bazı insanlar gibi yapmacık hareketlerle memnunum naraları atmamışsın seni tebrik ediyorum ve yaşadığın sorundan dolayı geçmiş olsun diyorum

    servis çağırdınızmı hiç

    bir üründen herkes memnun olucak diye bir şey yok.! tüm insanları aynı anda memnun edemezsin zaten örnek verim; benim memnun olmadığım
    bi ev sinema sisteminden bir başka arkadaşım çok memnundu. elektronik işi şans işidir. yanlış yaklaşımlarla kimseyi zan altında bırakmamanı tavsiye ederim sana!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BERSUM

    quote:

    Orijinalden alıntı: mavsar

    Aynısından 3 hafta önce ben de aldım. Hemen sorularınız ile ilgili cevap vereyim. Kombo makina genel olarak başarılı. Hiç bir sıkıntım yok. 6 kilo yıkama + kurutma programını kullanıyorum. Fakat 6 kg koymuyorum. Eğer 6 kg koyarsam hem süre 6 saati buluyor hem de çamaşırlar buruşuk çıkıyor. 4 kg kadar koyuyorum deviri 1000 de tutuyorum. Yıkamada buharlı temizleme yapıyorum. Az nemli olarak ta kurutma yapıyorum. Süre olarak 3 saat 15 dk olarak toplamda gayet başarılı bir şekilde çıkıyor. Makina ile ilgili her türlü soru sorabilirsiniz. Artık kullana kullana bayağı uzmanı oldum diyebilirim...

    6 saat 3 saat çok uzun süreler değilmi? vestelin yeni makinasında süre çok az ben bu nedenle vetel düşünüyorum uzakdoğu yerine manisa imalatınıda ayrıca tercih ederim

    Vestel 'in ''V'' sini sokmam evime.. bence tekrar düşün




  • arkadaşlar bu konuyu başından sonuna kadar okudum.
    okuduklarımdan yola çıkarak LG satış noktasını aradım. LG1480rds5 modelini sordum ve 2011 in ürünü olduğunu ,üst modelinin F14A8rds5 olduğunu
    ve kesinlikle tavisye ettiklerini sölediler taksitli fiyatı 2250TL.
    birde bikaç arkadaş Arçelik 9146 modelini tavsiye ediyor.ikisinin arasında kaldım.siz olsanız hangisini alırsınız?
  • Vestel kullanisli makinede su tuketiyor kurutmalilarin cogu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Bir süredir anneme makine bakıyordum bende, 8-9kg bakıyorduk. Özellikle annem eski 2xxx serisi arçeliklerden(siemens üretimi olanlar) kullandığı için bütün makinaların kazanları ufak geliyordu.
    madem alıyoruz hem yerden hemde buharlı yıkama vs gibi özelliklerden yararlanamak adına kombo alalım dedik. İşte işler burda karıştı.

    Samsung alacaktım ki wd0804 sonradan acaba deyip vazgeçtik, son dönemde en çok satan firma samsung galiba ama olumsuz yorumda çok olumlu yorumda.
    LGye yöneldik ama orda da kararsız kaldık.
    Sağı solu okudukça kafamız iyice karıştı.

    Üst limit olarak 1600TL civarı bi limit koyduk. Hepsiburada Hotpoint-ariston aqualtis 9+7 nin yorumlarını okudum ve 1 tane olumsuz yorum göremedim.

    Makinayı İzmirde kullanıcaz, yani ağır yağmurlu günler dışında kurutması aslında çok kullanılmayacak. Bu durumda aslında yıkama bizim için daha önemli siz ne önerirsiniz arkadaşlar ?

    Tek marka almam o da VESTEL... Çamaşır makinası bölümünde çalışan arkadaşım bile ben burdan almam dedi gitti samsung aldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 2 Aralık 2013; 14:40:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrc_demir

    quote:

    Orijinalden alıntı: -OD-

    quote:

    Orijinalden alıntı: ramazanotogaz

    lg kurutmalı çamaşır makinası alanlara dikkat arkadaşlar LG F1480ADP 3 HAFTA OLDU KULLANIYORUM MEMNUN DEYİLİM KURUTMADA ÇOK SES ÇIKARIYOR MAKİNA KURUTMADAYKEN ÇOK KOKU YAPIYOR ELBİSEYE ZARAR VERİYOR KURUTMADAYKEN YOK MUTOYONMUŞ YOK SESSİZMİŞ YALAN YIKAMASI GÜZEL AMA ÇOK SÜRÜYOR 30 DK SI GÜZEL YIKAMIYOR KURUTMADA MAKİNANIN DIŞI ÇOK ISINIYOR KURUTMADAYKEN KAPAK TİTREŞİM SESİ ÇOK YAPIYOR KİMSEYE TAFSİYE ETMİYORUM BEN DENEDİM AMA DİYORSANIZ SES VE ZAMAN ÖNEMLİ DEYİL O ZAMAN ALIN DERİM BEN VE EŞİM HİÇ MEMNUN DEYİLİZ

    işte bir lg zede daha

    en azından bazı insanlar gibi yapmacık hareketlerle memnunum naraları atmamışsın seni tebrik ediyorum ve yaşadığın sorundan dolayı geçmiş olsun diyorum

    servis çağırdınızmı hiç

    bir üründen herkes memnun olucak diye bir şey yok.! tüm insanları aynı anda memnun edemezsin zaten örnek verim; benim memnun olmadığım
    bi ev sinema sisteminden bir başka arkadaşım çok memnundu. elektronik işi şans işidir. yanlış yaklaşımlarla kimseyi zan altında bırakmamanı tavsiye ederim sana!

    Yav he he ne içtiysen banada ver.

    Yurdum İnsanı kullanmayı beceremesin ondan sonrada şans işi o işler en son numara elbette ger üründen herkes memnun olmayabilir fakat beş para etmez ürünü bana elmas gibi anlatirsan ben değil bilmeyen kişi mağdur olur insanları yanlış değil doğru olanı yönlendiriyorum.

    Ama ben enayiyim birsey olmaz dersin kabul ederim hadi düşün şimdi biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekkkooo

    Arkadaşlar merhabalar,
    Bir süredir anneme makine bakıyordum bende, 8-9kg bakıyorduk. Özellikle annem eski 2xxx serisi arçeliklerden(siemens üretimi olanlar) kullandığı için bütün makinaların kazanları ufak geliyordu.
    madem alıyoruz hem yerden hemde buharlı yıkama vs gibi özelliklerden yararlanamak adına kombo alalım dedik. İşte işler burda karıştı.

    Samsung alacaktım ki wd0804 sonradan acaba deyip vazgeçtik, son dönemde en çok satan firma samsung galiba ama olumsuz yorumda çok olumlu yorumda.
    LGye yöneldik ama orda da kararsız kaldık.
    Sağı solu okudukça kafamız iyice karıştı.

    Üst limit olarak 1600TL civarı bi limit koyduk. Hepsiburada Hotpoint-ariston aqualtis 9+7 nin yorumlarını okudum ve 1 tane olumsuz yorum göremedim.

    Makinayı İzmirde kullanıcaz, yani ağır yağmurlu günler dışında kurutması aslında çok kullanılmayacak. Bu durumda aslında yıkama bizim için daha önemli siz ne önerirsiniz arkadaşlar ?

    Tek marka almam o da VESTEL... Çamaşır makinası bölümünde çalışan arkadaşım bile ben burdan almam dedi gitti samsung aldı.

    Arçeliğe bakın derim bazı parçaları kalitesiz olsada kurutmada su kullanmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -OD-


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrc_demir

    quote:

    Orijinalden alıntı: -OD-

    quote:

    Orijinalden alıntı: ramazanotogaz

    lg kurutmalı çamaşır makinası alanlara dikkat arkadaşlar LG F1480ADP 3 HAFTA OLDU KULLANIYORUM MEMNUN DEYİLİM KURUTMADA ÇOK SES ÇIKARIYOR MAKİNA KURUTMADAYKEN ÇOK KOKU YAPIYOR ELBİSEYE ZARAR VERİYOR KURUTMADAYKEN YOK MUTOYONMUŞ YOK SESSİZMİŞ YALAN YIKAMASI GÜZEL AMA ÇOK SÜRÜYOR 30 DK SI GÜZEL YIKAMIYOR KURUTMADA MAKİNANIN DIŞI ÇOK ISINIYOR KURUTMADAYKEN KAPAK TİTREŞİM SESİ ÇOK YAPIYOR KİMSEYE TAFSİYE ETMİYORUM BEN DENEDİM AMA DİYORSANIZ SES VE ZAMAN ÖNEMLİ DEYİL O ZAMAN ALIN DERİM BEN VE EŞİM HİÇ MEMNUN DEYİLİZ

    işte bir lg zede daha

    en azından bazı insanlar gibi yapmacık hareketlerle memnunum naraları atmamışsın seni tebrik ediyorum ve yaşadığın sorundan dolayı geçmiş olsun diyorum

    servis çağırdınızmı hiç

    bir üründen herkes memnun olucak diye bir şey yok.! tüm insanları aynı anda memnun edemezsin zaten örnek verim; benim memnun olmadığım
    bi ev sinema sisteminden bir başka arkadaşım çok memnundu. elektronik işi şans işidir. yanlış yaklaşımlarla kimseyi zan altında bırakmamanı tavsiye ederim sana!

    Yav he he ne içtiysen banada ver.

    Yurdum İnsanı kullanmayı beceremesin ondan sonrada şans işi o işler en son numara elbette ger üründen herkes memnun olmayabilir fakat beş para etmez ürünü bana elmas gibi anlatirsan ben değil bilmeyen kişi mağdur olur insanları yanlış değil doğru olanı yönlendiriyorum.

    Ama ben enayiyim birsey olmaz dersin kabul ederim hadi düşün şimdi biraz

    Aslan parcasi ,biz senin gibi havaya sıkmıyoruz..ben elektronik teknikeriyim ve bu piyasada senin gibi ezik user dedigimiz klasmanda cok fazla insanin arizasini cozdum.piyasada 1000 tane satilan bi urun saysan 10 defa servise gelmemistir.gel gor ki sanssiz dedigimiz sinifta olan bi musterimize ayni urunun 3 defa sifirini vermek zorunda kaldik.
    Simdi sen ne iciosan bana solede bende iceyim!kuru gurultu yapipta milletin migdesini bulandirma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BERSUM

    quote:

    Orijinalden alıntı: mavsar

    Aynısından 3 hafta önce ben de aldım. Hemen sorularınız ile ilgili cevap vereyim. Kombo makina genel olarak başarılı. Hiç bir sıkıntım yok. 6 kilo yıkama + kurutma programını kullanıyorum. Fakat 6 kg koymuyorum. Eğer 6 kg koyarsam hem süre 6 saati buluyor hem de çamaşırlar buruşuk çıkıyor. 4 kg kadar koyuyorum deviri 1000 de tutuyorum. Yıkamada buharlı temizleme yapıyorum. Az nemli olarak ta kurutma yapıyorum. Süre olarak 3 saat 15 dk olarak toplamda gayet başarılı bir şekilde çıkıyor. Makina ile ilgili her türlü soru sorabilirsiniz. Artık kullana kullana bayağı uzmanı oldum diyebilirim...

    6 saat 3 saat çok uzun süreler değilmi? vestelin yeni makinasında süre çok az ben bu nedenle vetel düşünüyorum uzakdoğu yerine manisa imalatınıda ayrıca tercih ederim

    Sanırım 35dk yıka+kurut programından bahsediyorsunuz. O programın kapasitesi 0,5kg, bir gömlek yıkayıp kurutacağım diyorsanız buyrun :)))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrc_demir


    quote:

    Orijinalden alıntı: -OD-


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrc_demir

    quote:

    Orijinalden alıntı: -OD-

    quote:

    Orijinalden alıntı: ramazanotogaz

    lg kurutmalı çamaşır makinası alanlara dikkat arkadaşlar LG F1480ADP 3 HAFTA OLDU KULLANIYORUM MEMNUN DEYİLİM KURUTMADA ÇOK SES ÇIKARIYOR MAKİNA KURUTMADAYKEN ÇOK KOKU YAPIYOR ELBİSEYE ZARAR VERİYOR KURUTMADAYKEN YOK MUTOYONMUŞ YOK SESSİZMİŞ YALAN YIKAMASI GÜZEL AMA ÇOK SÜRÜYOR 30 DK SI GÜZEL YIKAMIYOR KURUTMADA MAKİNANIN DIŞI ÇOK ISINIYOR KURUTMADAYKEN KAPAK TİTREŞİM SESİ ÇOK YAPIYOR KİMSEYE TAFSİYE ETMİYORUM BEN DENEDİM AMA DİYORSANIZ SES VE ZAMAN ÖNEMLİ DEYİL O ZAMAN ALIN DERİM BEN VE EŞİM HİÇ MEMNUN DEYİLİZ

    işte bir lg zede daha

    en azından bazı insanlar gibi yapmacık hareketlerle memnunum naraları atmamışsın seni tebrik ediyorum ve yaşadığın sorundan dolayı geçmiş olsun diyorum

    servis çağırdınızmı hiç

    bir üründen herkes memnun olucak diye bir şey yok.! tüm insanları aynı anda memnun edemezsin zaten örnek verim; benim memnun olmadığım
    bi ev sinema sisteminden bir başka arkadaşım çok memnundu. elektronik işi şans işidir. yanlış yaklaşımlarla kimseyi zan altında bırakmamanı tavsiye ederim sana!

    Yav he he ne içtiysen banada ver.

    Yurdum İnsanı kullanmayı beceremesin ondan sonrada şans işi o işler en son numara elbette ger üründen herkes memnun olmayabilir fakat beş para etmez ürünü bana elmas gibi anlatirsan ben değil bilmeyen kişi mağdur olur insanları yanlış değil doğru olanı yönlendiriyorum.

    Ama ben enayiyim birsey olmaz dersin kabul ederim hadi düşün şimdi biraz

    Aslan parcasi ,biz senin gibi havaya sıkmıyoruz..ben elektronik teknikeriyim ve bu piyasada senin gibi ezik user dedigimiz klasmanda cok fazla insanin arizasini cozdum.piyasada 1000 tane satilan bi urun saysan 10 defa servise gelmemistir.gel gor ki sanssiz dedigimiz sinifta olan bi musterimize ayni urunun 3 defa sifirini vermek zorunda kaldik.
    Simdi sen ne iciosan bana solede bende iceyim!kuru gurultu yapipta milletin migdesini bulandirma

    Ürün bandında kalite kontrolden geçerken en ufak ayrıntı atlanir ve bu facia dolu esya sana gelirse mağdur olursun senin sansizlik dedigin olay buna yorulur yorumu yazan üye fake heryerinden belli istediğim gibi konuşurum burda burda dürüst olamayan insan yaşamasın

    Buraya uye oluyorlar iyi kötü yorum yapılıyor al sana bir örnek

    Eve gelen ariston çamaşır makinam her yerinden bela ve kalitesizlik akıyor ben ürünün bütün kötü özelliklerini belirttim ve hemen Ariston çalışanları uzerime saldırdı ben diyemezmiydim ürün mükemmel herkes alsın Hayır insanları ben bilinçlendirmezsem iki yüzlü olarak davranirsam benim vicdanım rahat etmez adam 10 yıl önce bosch marka beyaz eşya alıyor bu günün teknolojisiyle kiyasliyor ve kıyaslandığı marka indesit sen banamı inanirdin onaı her konuda kiytirik makinasınin videolarıni yükleyip ben burdayım diyen tiplerle dolu gelmişsin bana sarıyorsun vakit kaybı yapma baska satıcılarin mesajlarını takip et canın sıkılmaz

    Bende inşaat teknikeriyim ama burda gelio bas bas bagirmiyorum üyenin yaşadığı sorunları ben arçelikte yaşadım burda ben insanlara arçelik al ariston al bocsh lg tukaka demiyorum teshirde inceleyen insan kaliteyi uzaktan bile anlar ben kafamda kurarak cevap vermiyorum bilmediğim konuda susuyorum buzdolabı konularına pek girmem mesela fazla bir bilgim yok çünkü can gibi mesela insanları yanlış yönlendirmek istemem şimdi okuyunuz bunu eğer hala maganda kurşunu gibi lafları havaya uçuracaksan hiç cevap bile verme bunun üzerine cevap verirsen hala anlamamis olacaksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.