Şimdi Ara

Fiat Marea (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
6
Favori
72.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fiat Marea alacaklar için bu bölüme de yazma gereği hissettim..Bu arada ; Araç 2004 Füme ve diğer Marealara göre biraz daha yere yakın (Viraj hakimiyetinin süper olması bel kide bu yüzdendir.) Ben de 1.5 yıldır kullanmaktayım.Önceki aracım Vectra A kasa idi.Bu aracı hiç içime sinmeden kullanıyordum.Geçen Artvin'e bu araçla gittim.Ankara-Artvin 1000 km. bu arada...Yaklaşık 11 saate gittim toplamda 2300 km yol yaptım.Aracı çok ta zorlamama rağmen tık demedi!!Eğer uzun yolda kullanacaksanız, kesinlikle bu paralara alabileceğiniz en lüks ve rahat araç.. Ayrıca; 0.20 kuruş ile de 110-180 km. hızlarda yakıtı da hesaplı..Muhtemelen uzunca bi süre araca bineceğim.Ağustos da bi 3000 km daha yapacağım :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PLARE KALOS

    merhaba arkadaşlar,

    uzun zamandır bir marea alsammı almasammı diye düşünüp konu ile ilgili yakalayabildiğim tüm forumları takip etmeye çalıştım.
    arabaların satışlarını takip ettim ve bir gün 2000 model bir mareanın yanında galeride gördüm kendimi. çevremdeki herkes aman alma pişman olursun dediler ama ben ısrarla takip ettim. aldım ekpertize götürdüm. komple boyalı, ön kaput ve sol çamurluk değişmiş, ön takım komple yapılmış, motor değeri % 75 civarında airbag işlem görmiş dediler. tavanda ve iç kısımlarda boya yok dediler. arabayı alıp geri götürdüm ve 8.000 tl ye kadar indirdim fiyatını. bir taraftanda düşünüyorum tabi bu arabayı alsam ne olur, almasammı daha iyi olur diye. dedimki kendi kendime bu arabaya 1.000 - 1.500 lira masraf yapsam araba ok gibi olur dedim. neyse arabayı aldım. araba 2000 MODEL 1,6 marea sx (klima, patlakda olsa airbag li olanlarından)
    iki gündür kullanıyorum arabayı ne duruşunda ne gidişinde hiçbir sıkıntısını görmedim. motoru defransiyeli kaportası iyi durumda ağır bir masraf olarak sadece değiştirirsem airbag var o da keyfe keder tabi...
    hani bu arabayı sağda solda kötüleyenler varya, Allah onları bildiği gibi yapsın. bu hali ile yere göğe sığdıramadıkları kuş serisi ve renault 9 serisinden iki üç arabayı arka arkaya bağlayın alır götürür.... hele de gaza yüklendiğinizde motordan çıkan o ses varya olayı kopartıyor hemen. ne civic kalıyor yanımda ne de renault gurubu.
    2.000 tl daha masrafı keyfime göre yaparım varsın ikinci eli olmasın 5 sene sonra arabayı parçalasam satsam gene her türlü 10.000 ederi var :)

    ÇEŞKE HERKESİN BİR MAREASI OLSA

    kalın sağlıcakla.



    lpgli sanırım aracınız kilometrede şehir içi kaç litre yakıyor?




  • O yanda, lambanın altında ne yazıyo? Ve hangilerinde yazıo???
  • merhaba arkadaslar bende marea aldim yeni 2003 model excluseve aracım tamamem orjinal fakat kilo mertesi 230 binde expertis yaptirttim alirlen motor gayat iyi cıktı performansi felan her seyi iyi dediler yani motor iyi cıktı,benim sorum şu 230 bin km sizce km fazla mı 2003 modele göre? ve motor expertis de % 93 cıktı araba boyasiz kazasiz sizce km 230 bin fazlamı 2003 modele göre?
  • Motorda sorun yoksa problem yapma bence km normal 11 yıllık araba devir problemi klima problemi kronik sorunları bunlar yoksa sıkıntı yok ayrıca hayırlı olsun bende 3 ay önce sattım pişman oldum bu fiyat aralığında en doğru seçimi yapmışssın tebrik ederim iyi günler
  • ARKADAŞLAR 2000 MODEL MAREA'M VAR.ARACIM ISININCA BENZİNDE VE LPG'DE GAZ YEMİYOR.ISI SENSÖRÜ LAMBDA SENSÖRÜ DEĞİŞTİRDİM YİNEDE SORUN ÇÖZÜLMEDİ.AYRICA 1LT BENZİNLE 3-4 KM YOL GİDİYOR.BU İKİNCİ MAREA'M DAHA ÖNCE HİÇ SORUN YAŞAMAMIŞTIM AMA BU BENİ ÇOK YORDU.
    ABS ARA ARA YANIYOR,GAZ YEMİYOR,ÇOK AŞIRI BENZİN TÜKETİYOR.
    KOCA MERSİN'DE BİLGİSAYARA BAĞLAYACAK YER YOK.
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.