Şimdi Ara

DC İLE GEÇMEK NASIL OLUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
36.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben 1.sınıf öğrencisiyim .genel not ortalamam 2.10 ve 3 tane DC ile kaldığım dersim var .bunlar ortalamayla geçiyormuş nasıl oluyor .sisteme baktgmda 2 gündür hala başarısız diyor bu 3 ders. böyle birşey var mı gerçekten ?



  • 2,00 ın üstündeyse dd ve dc ler geçer sayılıyor. ha yok ortalaman 2 nin altındaysa büte girmek zorundasın. öğrenci işlerine sormanda fayda var. her okulun sistemi farklı.
  • Öncelikle hangi üniversiteye gidiyorsun, her üniversitede geçme kalma durumu farklıdır.

    Gazi Üniversitesi için açıklayayım; eğer ortalaman 2,00 ın üzerindeyse DC notu geçer sayılır, 2,00 ın altındaysa kalır.
  • ben niğde üniversitesinde okuyorum üst sınıftan arkadaşlar dc ve dd ler ortalaman 2 ve üzerinde olursa geçersin dediler ama bütün sınavlarım açıklandı ortalamam 2.10 .ve 4 gündür hala o derslerin karşısında hala başarısız yazıyor değişir diyorlar ama hala bir değişiklik yok ben de şüphe ediyoru ne olucak diye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dnzrdmfb

    ben niğde üniversitesinde okuyorum üst sınıftan arkadaşlar dc ve dd ler ortalaman 2 ve üzerinde olursa geçersin dediler ama bütün sınavlarım açıklandı ortalamam 2.10 .ve 4 gündür hala o derslerin karşısında hala başarısız yazıyor değişir diyorlar ama hala bir değişiklik yok ben de şüphe ediyoru ne olucak diye

    bütünleme sınavı varsa şayet, evet öyle yazar (başarısız.)

    BÜTÜNLEME SINAVLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

    Final sınavları sonunda aldıkları derslerden başarısız olan öğrencilerimizin bütünleme sınavlarına girmemeleri durumunda final sınavında aldıkları not geçerli olacaktır.

    Örnek 1: Final sınavından “DD” alan bir öğrencinin, bütünleme sınavına girmemesi durumunda bu dersteki başarı notu “DD” olarak kalacaktır.

    Örnek 2: Final sınavından “DC-“ notu alan öğrenci, bütünleme sınavına girmemesi durumunda bu dersteki başarı notu, bütünleme sınavları sonunda dönem ortalaması 2.00’ın üzerine çıksa bile “DC-“ olarak kalacaktır.



    Bizim okulda da böyle bir sistem var sizin sisteminizi bilmiyorum ama bütünleme sınavı varsa şayet, büyük ihtimal böyledir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___GS___Lee -- 27 Ocak 2012; 14:50:21 >




  • verdiğin bilgiler için sağol ama bütünleme yok bizde yaz okulu var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.