Şimdi Ara

TTnet Port Hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ttnete geçen hafta internet baş vurusu yaptım. Bağlantı yapıldı ama bu kez de internet sayfalarıni açtığımda 'ADSL PORT HATASI SAYFASI' açılıyor. Müşteri hizmetlerini 3. Kez aradım kayıt aldık bakacaz diyorlar. Bu sorunla karşılasan var mı? Çözümü nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: g.eryigit

    Merhaba arkadaşlar, ttnete geçen hafta internet baş vurusu yaptım. Bağlantı yapıldı ama bu kez de internet sayfalarıni açtığımda 'ADSL PORT HATASI SAYFASI' açılıyor. Müşteri hizmetlerini 3. Kez aradım kayıt aldık bakacaz diyorlar. Bu sorunla karşılasan var mı? Çözümü nedir?

    Atlak port denen hata sizin aldığınız. Eğer modeminize kullanıcı adı, şifre ayarını yaptıysanız müş.hiz belki atlak port hatasını düzeltebilir. Aksi halde fiziksel olarak telekom tarafından müdahale gerekir, buda arıza kaydınızın ıslah edilmesini beklemeniz anlamına gelir.
  • hiz dusuklugunden sikayetci olunca atlak port sorunu var dediler sisteminiz de bakalim cozebilecekler mi . normalde adsl2+ 24mbit 3-4 arasini zar zor aliyoruz 16mbit olmasi gereken baglanti da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.