Şimdi Ara

Soğutma suyuna motor yağı karışması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
6
Favori
271.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: staidmcgun

    Aynısı benim başıma geldi,

    Aracı yeni almıştım, benzincide suyunu kontrol ederken benzincide çalışan biri abi yağ var dedi suda. Karşı dükkanda da oto servis vardı. çağırdı yağ var dedi ustada. bana kafayı sıyırttı o an.

    Çok araştırdım, eğer suda yağ varsa yağdada suyun olması gerekiyor. Yağ çubuğunu çektiğinde patır patır su akması lazım.

    Güvendiğim ustama gittim, Suda yağ mağ yok. Zamanla borulardan geçen su, pas ve kiri ata ata balçık kıvamına gelmiş. Yeni Genleşme kavanozu aldım, yeni antifirizide koymadan önce bütün hattı temizledi. sonra 1 hafta kontrol ettim. birşey çıkmadı. direk conta yakmış dememek lazım :)

    doğrudur hocam. 7 yıllık antifiriz değişeceğinde rengi çamur gibiydi, pas çıktı içinden resmen. iki üç kere suyu değiştirtmeye gitti babam daha sonra eklediler antifirizi.




  • Aynı sıkıntı bendede var suya yağ karıştırıyor suyu tazeliyorum bir bir kaç km gittikten sonra su tahin gibi oluyor bembeyaz ustaya söktürdum silindir kapak çatlak dediler conta takımı değişimi yapılmış daha önce zaten sorun yine aynı olunca satmış arabayı onuda ben aldım işte :((

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ soğutucu Hakkın Rahmetine kavuşmuş infernaltr
  • Arkadaşlar araç conta yakarsa suya yağ karışmaz yağa su karışır, suya yağ karışıyorsa bu yağ radyatörü/ soğutucusu ölmüş demektir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: han41

    Arkadaşlar araç conta yakarsa suya yağ karışmaz yağa su karışır, suya yağ karışıyorsa bu yağ radyatörü/ soğutucusu ölmüş demektir..
    madem bilmiyorsunuz, bilmediğiniz konularda yorum yapmayın bari. contanın hasar durumuna göre, her iki sıvı da birbirine karışır. üstelik söyledğinizin tam tersine önce suya yağ karışır, sonra yağa su...

    yağ soğutucusu olmayan motorlarda da suya yağ karışıyor, onu ne yapacağız?
  • S.a arkadaslar 1999 model reno megan scanıc motor suyuna yag karısıyor 5 kez sokulup bakılmakta her seferınde conta degıstı saplamalar degıstı blokta catlak varmıs yapıldı ama hala suya yag karısoyor baska neden olabılır....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.