Şimdi Ara

Scooter'dan %50 İndirim Avantajı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
12.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kendime ve eşime aldığım ayakkabılar geldi.Ürünler 1.kalite

    konuyu açan arkadaşa teşekkür ederiz.
  • Benimde ürünüm bugün geldi. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

     Scooter'dan %50 İndirim Avantajı


    Bugün pabbuc.com dan mailime gelmiş. Duyunca sevinmek gerekir ama beni biraz üzdü . Daha 2 hafta olmadı 1463 model botunu almıştım . Heryede baktım 120 TL den aşağı değildi . Ben de oturduğum şehirdeki bayisinden 115 TL ye almıştım . Şu an aldığım botun fiyatını 62.5 TL olarak görünce gerçekten çok koydu bana . Böyle kampanyaları neden yakalayamam anlamış değilim .

    Neyse . parasını hakeden bir ürün bu konuda pişmanlık duymam . Belki yakında doğum günü olan sevdiğim bir abime alırım bu botlardan.
    İhtiyacınız varsa asla kaçırmayın derim

    http://www.pabbuc.com/scooter-urunleri?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=06-01-2012_mail

    Sol!D SnAk3 teşekkürler
    2 adet aldım ayakkabılar kaliteli
  • Benimde geldi gerçekten kaliteli ve tank gibi botlar . Ucuza kapattığım mont'tan sonra botlarıda ucuza kapatmanın sevinci içerisindeyim. Tabanları yolu veya araziyi kavrayacak ve ayağı yormayacak cinsten yumuşak bir madde. Ayrıca içerisindeki tekstil sıcak tutacak şekilde ayağınızı sarıyor. Denemedim ama kutusunun üzerinde kesinlikle su geçirmez ibaresi var ve botu elinize alıp iyice incelediğinizde bunu kanıtlar nitelikle bir üretim yapısı var. Alan arkadaşlara hayırlı olsun çabuk eskiyecek bir bot değil kesinlikle. Konuyu açan arkadaşa bende teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 10 Ocak 2012; 20:51:13 >
  • Siparişim elime geçti. Tam beklediğim gibi sorunsuz. Aslında uyanıklık yapıp sipariş vermeden önce ürünü mağazadan kontrol etmiştim kalitesini falan. O yüzden ne ürünün kendisinde nede numarasında sorun yaşamadım.
    Haber veren arkadaşa ayrıca teşekkürler.
  • http://www.pabbuc.com/scooter_zenit_0562_crazy_koyu_kahve

    Benımde ayakkabı geldı çok hoşuma gitti model olarak 43 numara krem rengını ısteyen varsa eger sepette 12 ye kadar duruyor benım ıptal olmadan alalbılırım Istanbulda olanlar için pm ile ulaşırsanız bana.
  • Valla siteden bi adet scooter ayakkabı aldım ilk defa netten görmeden bir ayakkabı alıyorum normalde 43 veya çok nadir 44 giyiyorum yinede garanti olsun dedim 44 sipariş verdim ayakkabı geldi ve bana hiç orjinal hissi vermedi bende beş altı yıllık bir scooter botum var hala taş gibi sağlam ama bu geldi içindeki scooter yazısı silinmiş gibi kenarları çok basit ve giydim ayakkabı ayağımı sıktı 44 numara olmasına rağmen..
    Orjinal olduğunu düşünmüyorum ama şimdi geri göndersem kargo parası şu bu filan hiç yoktan 10 15 lira para gidecek neyse sağlık olsun ama izlenimim bu yönde
  • herkese doğru sipariş gelmiş bir tek bana mı yanlış ürün gönderdiler yani
  • 43 giyeni 44 sıktıysa biz ayvayı yedik
  • bende 43 giyiyorum daha önceki scooter ım da 43. 2 ayakkabı aldım biri oldu diğeri büyük geldi 1 numara ayağımdan çııkacak neredeyse. geri göndereceğim şimdi kargo paralarını öde işin yoksa...
  • 44 vermiştim büyük geldi, benzer bir model 43 olan varsa değiştirebilirim arkadaşlar.
     Scooter'dan %50 İndirim Avantajı
  • Trendyol'dan aldığım New Vision botlar feci halde su alıyor. Trendyol şikayet yönetiminden aradılar, "'su geçirmez' veya 'waterproof' yazmıyor ki ayakkabıda" diyor kadın. Bu yüzden şikayetimi olumlu sonuçlandıramıyorlarmış ya ben onu iade etmesini bilirim bir şekilde.
    Yalnız, şimdi bu Scooter'da da bazı modellerde Watertight logosu var ama benim aldığım Zenit modelinde öyle bir logo veya su geçirmez yazısı yok. Bu da su geçirebilir anlamına gelmiyordur umarım.
    Daha önce Scooter kullanan arkadaşlar su alma gibi bir problemle karşılaştı mı?
  • Bizim pabuçlar geldi. 41, 42 giyiyorum 42 aldım hafif büyük bile geldi. Eşimin çizmesini de ayağından büyük aldık o da biraz büyük geldi. Yani kalıp çok farklı değil.

    Derileri çok kaliteli ayakkabılar da çok güzel ne bir patlak, yamuk dikiş, ne yapıştırıcı izi hiç bir şey yok. Konuyu paylaşan arkadaşa teşekkür ederiz.
  • Bir birinden farklı 2 model aldım ,açıkçası ürünler geldiğinde beklediğimden daha iyi bir alış veriş yaptığımı fark ettim.Bir üstte yazan arkadaşın dediği gibi numaralarda çok hafif bir büyüklük söz konusu ama kullanımı engellemiyor.
  • geç olsada haber veren arkadaşa bir teşekkürde benden markayı daha öncede kullanmışlığım vardı o yüzden hemen kaptım bir kendime bir tanede eşim için aldım numaralar tam oldu kalıp sorunu yok kalite zaten 1 numara çok iyi bir fırsat oldu herkese iyi forumlar seviyorum dh forum yardımlaşmasını
  • Konuyu açan arkdaşa teşekkürler , quantum modelinden aldım bende . 44 , çok nadirde 45 numara giyiyorum 44 numara sipariş verdim tam oldu ayrıca kalite konusunda tek bir tereddütüm yok , şüphelerim yersiz çıktı :)
  • Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.
    Bende 1 çift bot aldım. Gerçekten ucuza kapattım. Site kesinlikle güvenilir.
    Ben sadece Yurtiçi kargonun hezimetine uğradım. Botlar son derece kaliteli ve kesinlikle orjinaller.
  • Almış olup da iade etmekle uğraşmak istemeyen varsa numara uyumsuzluğundan ötürü, 44 numara aramaktayım bot.

    Bilginize.
  • Benim ayakabıda geldi. Yurtiçi kargo yine saçmaladı, onun haricinde sorun yok

    Konuyu açan arkadaşa tşk.
  • vay arkadaş bitmiş kampanya ):
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.