Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.757
Cevap
38
Favori
324.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dangerous

    Bir kişi Allah rızası için direkt olarak buzdolabinin yerden tavan yüksekliğini ölçebilir mi acaba?

    arkadaşım biraz önce mesajını gördüm elime metreyi aldım senin için ölçtüm kapı üst menteşesi en yüksek olan yer 1,91,5 geldi zeminde fayans var hata olasılığı yok temiz bir ölçü ona göre karar ver
  • @Perfect Blue, @jacktheblack, @aragonReddevils, yardımlarınız için teşekkür ederim. Anladımki bu ürün benim buzdolabi yerine sığmayacak. Ama şöyle bir şey var. Buzdolabi için yapılan yerin boy kısmının en üstünde süpürgelik gibi bir parça var. Onu sökebilirsem rahat rahat sığar diye düşünüyorum. Olaki onu sökemedim, bana lowfrost, kombi tip, geniş iç hacimli başka nasıl bir ürün önerebilirsiniz?

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 1 Temmuz 2012; 9:46:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dangerous

    @Perfect Blue, @jacktheblack, @aragonReddevils, yardımlarınız için teşekkür ederim. Anladımki bu ürün benim buzdolabi yerine sığmayacak. Ama şöyle bir şey var. Buzdolabi için yapılan yerin boy kısmının en üstünde süpürgelik gibi bir parça var. Onu sökebilirsem rahat rahat sığar diye düşünüyorum. Olaki onu sökemedim, bana lowfrost, kombi tip, geniş iç hacimli başka nasıl bir ürün önerebilirsiniz?

     BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi

    orayı kesme durumun olabilir dekupaj diye elektrikli testere var 5 dk içinde kesebilirsin bir dene istersen birde mobilyacılara bir danış istersen ne yapılabilir diye




  • Kesmekle uğraşamam derseniz buzdolabının girdiği kabini vidayla duvardan söküp biraz daha yukarıya takabiirsiniz. Ya da dediğiniz gibi çıtayı söktürün. O zaman sığacaktır.

    Bosch neden 190 dolap yapmak yerine 191,5cm yapmış ona da anlam veremiyorum zaten :)))
  • 17 yıllık profilo no-frost buzdolabımız var.bana elektrik parası çok geliyor,başlıkta anlatılan buzdolabını alsam tahminen elektrik tasarrufum ayda kaç lira olur.eğer karlı birşey olmayacaksa eski buzdolabımızın lastiklerini değiştirip kullanmaya devam edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel68 -- 1 Temmuz 2012; 14:01:21 >
  • @aragonReddevils, @candogan62, fikirleriniz için teşekkür ederim. O parçayı şöyle sallayınca yerinden oynuyor. Çok sağlam takılmamış. Biraz asılsam gelir sanırım. :)

    Ama eğer duvara vida ile monteliyse, vidaları söküp altına daha yüksek ayaklık koyup yüksekliğini biraz daha arttırabilirim. Gerçekten güzel bir fikir bu. Teşekkür ederim.

    Bu dolabı almak istiyorum çünkü. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pavel68

    17 yıllık profilo no-frost buzdolabımız var.bana elektrik parası çok geliyor,başlıkta anlatılan buzdolabını alsam tahminen elektrik tasarrufum ayda kaç lira olur.eğer karlı birşey olmayacaksa eski buzdolabımızın lastiklerini değiştirip kullanmaya devam edeceğim.

    bu buzdolabı yıllık 280 kw harcıyor sizinki ne harcıyor bilemem ana tahmini 700 ile 800 kw harcasa takmini yıllık 500 kw lik fark olur 330 şçarpı 500 olsa yıllık 150 tl lik fark olur ona göre alıp almamak sizin hesabınızda olur.bunlar ortalama değerlerdir.
  • merhabalar 3000 tl bütçeyi 1 adet buzdolabı ve 1 adet çamaşır makinası için ayırdım sizden isteğim siemens veya bosh marka olsun yeter başka kriterim yok kriterleri siz daha iyi bilirsiniz tavsiyelerini bekliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğim o parçayı söktüm. Artık dolap yuvamın boyu 194 cm oldu. Şimdi sıra buzdolabının siparişini vermeye geldi. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recepbo

    merhabalar 3000 tl bütçeyi 1 adet buzdolabı ve 1 adet çamaşır makinası için ayırdım sizden isteğim siemens veya bosh marka olsun yeter başka kriterim yok kriterleri siz daha iyi bilirsiniz tavsiyelerini bekliyorum

    http://www.teknosa.com/kategori/beyaz_esya/buzdolabi/1476/119989322/hotpoint_ariston_nmtm_1912_f_tk_ha_439_lt_buzdolabi_hotpoint_ariston_wmf_702b_tk_7_kg_1000_devir_camasir_makinesihot
    buna bak bir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dangerous

    Bahsettiğim o parçayı söktüm. Artık dolap yuvamın boyu 194 cm oldu. Şimdi sıra buzdolabının siparişini vermeye geldi. :)
    inş hayırlısı olur baya mücadele ettin
  • Arkadaslar aynı soruyu 40n başlığınada yazmıştım. Adres olarak candogan beyi dolayısıyla bu başlık öneriliyor. Neticede daha yogun takipedliyor. Bosch bayisi (Antalya da) nemden dolayı dahafazla dolayisiyla kısa sürede buzlanma olabileceğini söyledi. Okuduğum kadarıyla pek ihtimal verilmiyor ancak ben genede en azından yüksek nemli bölgelerde kullananlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum. Ne de olsa kağıt üzerinde yazılanlar nedense bizim ülkemiz İcin geçerli olmuyor;) Şimdiden teşekkürler .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır kullanıyorm, çok memnunum...Ama dün akşam yürüyüşe çıkarken buzluk bölümünün kapagı açık kalmış, hemen çıktığım için de alarm çalaya başlamamıştı...eve döndüğümde alarm sesiyle olayın farkına vardım ama 2 saat açık kaldı sonuçta..bu sabah baktım tavanındaki ızgara baya buzlanmış...candoğan hoca daha önce yazmıştı nasıl çözüleceğini, onu yapacam yakın bi zamanda...zaten buzlukta dondurma harici bişey yok..
  • Sayın Fenercan Antalyada mı yasıyorsunuz
  • Selam Arkadaşlar,

    Bugün Siemens KG58EAL30N inox görünümlü lowfrost buzdolabının siparişini 1464 TL den verdim. Yarın teslim edilecek.
    Bayağı araştırdım okudum, Aldığım yerden bosch inox görünümlü elllerinde olmadığı için aynı olan bu ürünü önerdiler ve aldım. Hayırlısı olur umarım.
    Ama LG-gnm602ysx modeli de aklımın bir köşesinde kaldı. Ama iç hacim ve düşük kwh ten dolayı bu ürünü tercih ettim.
    Kurulumdan sonra detay kısmını da paylaşırım.
  • candogan bey,
    sanırım büyük ihtimalle bu dolabı alacağız..
    acaba dolabın içinde her yere eşit soğutma sağlıyor mu böyle bir özelliği var mı?
    ve koku oluyor mu dolapta, bilgi verirseniz sevinirim,
    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dangerous

    Bahsettiğim o parçayı söktüm. Artık dolap yuvamın boyu 194 cm oldu. Şimdi sıra buzdolabının siparişini vermeye geldi. :)

    en güzelini yapmışsınız :)

    Yine gezerken arada bakıyorum dolaplara 2bin lira alıp yüksek enerji tüketen az hacimli buzdolapları bulunmakta.

    Bu buzdolabı çok doğru karar. Candoğan beye tekrar teşekkürler buradan. Ciddi anlamda çok geniş bir hacmi bulunmakta ve sessiz çalışmakta ve enerji tüketimi az olmaktadır.

    Şu an derece ayarlarımda üst taraf 6derece alt taraf -20 kesinlikle karlanma veyaz buzlanma yapmıyor. Yer Bodrum Turgutreis.

    Dediğim gibi bu fiyata bu kadar iç geniş hacmi olan ve az tüketen buzdolabı çok zor bulmak. No frostların hep dışı şişik iç hacmi küçücük.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: corsacorona

    Sayın Fenercan Antalyada mı yasıyorsunuz

    hayır istanbul
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seydo

    Merhabalar,Tavsiyelerine çok önem verdiğim Candoğan Beyin incelemeleri sonucunda Bosch 58AL30N modelini aldım.İlk gün ürünü getiren kişilerin konuyu tam bilmemelerinden dolayı ürün sergileme modunda kalmış ve servis çağırmıştık dolap 1 gün sonra çalışmıştı.Yaklaşık 10 gündür ürünü kullanıyoruz genelde memnunuz ürünleri özellikle sebzeleri ve meyveleri bozmadan tutuyor.(Eski No-frost ta sebze ve meyvelerde birkaç gün sonra bozulma oluyordu)Alt kısımdaki derin dondurucu gayet iyi fakat üst kısımda sürekli karlanma yapıyor,kendi kendine karlanma gidiyor fakat Dolapta üst tarafın kapağını açtığımızda fazla soğukluk hissedilmiyor arka tarafa yakın olan yerde kalan ürünlerde terleme ve ıslaklık had safhada oluyor.Konuyla ilgili ürün kullanıcılarından (özellikle Candoğan Bey)tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim,dikkat etmemiz gereken birşeymi var yoksa 1 Aylık değişim ve iade süresi dolmadan bir çözüm üretmemiz gerekiyorsa geç kalmayalım düşüncesindeyim.Şimdiden teşekkür ederim.

    tam almak üzereyken bu yorum soru işaretleri oluşturdu bende... tekrardan kore yapımı dolaplara mı yönelsek acaba?




  • Biz de muadili olan Siemens KG58EAW30N A++ Buzdolabını 1379 tl / 8 taksitle aldık.Dün servis geldi ve kurulum yapıldı.
    İlk gözlemlerimiz;
    --Geniş,Kullanışlı

    --Üst arka kısımda baya bir karlanma var.Bu geçici midir acaba.Kendi temizliyor yazıyor ama akşamdan beri çalışıyor,sabah baktım halen var.
    Ne yapmamız gerek.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.