Şimdi Ara

Assetto Corsa (2014) [ANA KONU] (385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.488
Cevap
75
Favori
315.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akt02

    Teşekkür ederim hocam

    Rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi Canlı yayını kaçırmayın

  • Bir süredir oynamıyordum sürüm 1.7.5 olmuş steamde İstanbulPark pistim ve birçok pist çalışmıyor bir çok modelimide desteklemiyor girince modllerde duruyor sorun ne ne yaptılar oyuna? Bu versiyonda çalışan İstanbulPark var mı??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsaka -- 14 Ağustos 2016; 18:40:34 >
  • bugsaka kullanıcısına yanıt
    Oyunda yapilan degisiklikler modlarin duzgun calismasini engelleyebilir bu cok dogal. Uzun suredir oynamadiysaniz eski surume uyumlu modlarinizi yeni surumlerine guncellemeniz gerekir.

    İstanbulpark hic denemedim racedepartment'a bakmanizi oneririm eger bakmadiysaniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godvater -- 14 Ağustos 2016; 20:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güncellenince eski modlar çalışmayabiliyor. Modlarınızın güncel versiyonlarını indirmenizi öneririm.

    Şu İstanbul Park modu çalışacaktır: Bağlantı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rustoocas -- 14 Ağustos 2016; 20:17:58 >
  • Zaten oradan indirmiştim neyse eski versiyonunu yüklicem sanırım creckli mirekli. Arkadaş update ile var olanı bozan mantıktan nefret ediyorum.
  • bugsaka kullanıcısına yanıt
    Ne bozulmuş ? Bozuk olan oyun mu ? Biraz mantıklı düşünün ya zorla konuşuturacaksınız milleti.
    Mod nedir? Oyuna sonradan eklenen bir yama diyelim. Oyun 1.5v, modun da çalıştıgı sürüm 1.5v dur. Oyuna güncelleme geldi. Dosyalar falan değişti. Eee, eski bir yamanın çalışmasını nasıl hala bekliyorsunuz bunun mantıgı nerede.
    ''Arkadaş update ile var olanı bozan mantıktan nefret ediyorum.'' Bu cümleye sinirlenip yazdım. Kendinizde değilde, oyuna suç buluyorsunuz. Başka bir şeye b.. atmadan önce, biraz düşünün, araştırın.

    Kaliteli modlar var ise, onlar oyunun güncel sürümüne uyarlanır.
  • Arkadaşım sanırım senin canın sıkılıyor aksi taktirde bu kadar kişisel yazdığım bir yoruma genelleyip saldırırcasına cevap vermek nedir anlam veremedim. Ben oyunu sevmişim desteklemişim gitmiş orjinalini almışım oynuyorum oyuna lafta atmıyorum. İstanbul Park pisti oyunda yok birisi modlamış gittim yükledim mis gibi oynuyorum güncellemeden sonra pist açılmıyor zerzenişim bu ve sonuna kadarda haklıyım bunda. Hayatında kaç kez mod yaptın bilmiyorum ama mod dediğin şey zaten oyunun ana dinamiklerine bağlı kalınarak yapılır sırf bu modlar çalışmasın diye güncelleme çıkartan firmalar biliyorum ben. Kaldıki Asetto korsanın yaptığı her modu ek paket olarak parayla sattığınıda düşünürsek gerçekten hakkını vererek güzel modlar yapan arkadaşların modlarını ücretsiz edinebiliyorken pat diye güncellemeyle bunlar perte çıkıyorsa ben o yapımcıda suç ararım.

    Birde b... atmak falan demişsin biraz terbiye arkadaşım senin karşında çocuk yok bu kadar seviyesiz olmaya da gerek yok az kıymetini bilin forumun bana saygın yoksa foruma olsun, o kadar mesaj atmışsın daha bu bilince erişememişsin.




  • bugsaka kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıklarınızdan anladığım bu.
    Fiziğe dayalı mod yapmadım, o kadarda vaktim yok. Skin modu yapmışlıgım var. Tabi bunlar basit işler. Bununla övünecek değilim.
    Kunos oyuna mod yapımını engelleseydi bu kadar mod olmazdı zaten. Assetto corsanın mod sayısı diger simülasyon oyunlarına göre daha çok. Buda özelleştirile bilir anlamına geliyor. Yani firma çıkan modu engellemek için niye yeni srüüm çıakrsın? Fakat Kaliteli, popiler modların dediginiz gibi, ücretli modların yeni versiyona uygun sürümü çıkar. Birde şöyle bir şey var, yapımcıya kalk şu modu yeni sürüme uyarla diyemezsin. Yapımcıya kalmış bir iş tamamen. İster çıkartır ister çıkartmaz. Dedigim gibi popiler olmuş modları güncellerler.
    Modu yapan, modu satan kişi bunu diyor mu bilmiyorum fakat. 10 tlye mod aldım. Bu mod yeni sürümlerde de çalışacak garantisi veriyor mu? Garanti verse bile o kadar uzun ömürlü olmaz. Anca modu sıfırdan yaparlar, diye düşünüyorum. Buda baya zahmetli bir iş olur.

    Bu kadar sinirlenmem, oyunu çek sevidiğimdendir herhalde.
    Hiç bir şey bozulmuyor. Güncelleyip iyileştiriyorlar sadece. Dosyalarda değiştigi için dogal olarak mod çalışmıyor. Araştırıp güncel sürüme uyanı bulacaksınız. Yoksada, bekleyip yapımcının güncellemesini bekleyeceksiniz. Bu kadar basit. Kunos a Assettoy a atar yapmak bence mantıksız. En başta da dediğim gibi, ''Kunos oyuna mod yapımını engelleseydi bu kadar mod olmazdı zaten.''

    Haddimi aştığım içinde ayrıca özür dilerim.




  • Oyunda Her zaman kullandığım Mercedes c32 amg modunu çok beğeniyorum gerçi arabanın aynısı bende varAma bu oyuna Mercedes W211 e55 modu neden hala yapılmıyor acaba yapılsa baya tutalacak bir model aslında
  • 2014'den bu yana ellenmemiş/geliştirilmemiş ve tam çalışmayan mod için Kunos'u sorumlu tutmak... Tebrikler.

    Ben harita modu yapıyorum Assetto Corsa için. Başka bir argümanınız varsa buyrun konuşalım ama altı üstü iki satırlık değişiklik yapmayan adamı suçlamak yerine oyunu iyi hale getirmeye çalışan Kunosu suçlamanız bağcıyı dövmekten farksız.

    Eğer eleştiri yapacaksak mantık çerçevesinde yapalım. İşimize geldiği gibi yapmayalım lütfen.
  • En iyi zamanları görelim arkadaşlar :) Sizce hangisi daha hızlı

    19-21 AĞUSTOS BRANDS HATCH TIME ATTACK
    Merhaba arkadaşlar! Bu hafta Mugello'daki pist canavarlarından sonra biraz daha insancıl yol araçlarına geçiyoruz :) Araçlarımız neredeyse birbiriyle eşit güçte ve eşit ağırlıkta ve aynı zamanda eşit silindir sayısına sahip olan BMW 1M ve Nissan 370Z Nismo. Pistimizi ise...

    http://www.simracerstr.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=314

    Server Name : SimRacersTR.NET Special Event by ozdalcom
    Not : Sunucu şifresizdir
  • Otomobil tutkunluğum başladığından beri her zaman hayallerimimi süsleyen araç Porsche 911 Gt2 Rs olmuştur.Oyunda ise yaklaşık 5 6 aydır mod ile oynadığım aracı sizlerede tavsiye ediyorum.Gücü 620 Ps olmasına rağmen kendine yakın veya kendinden yüksek modellleri 2000mt drag yarışında rahatlıkla geçebilen bir araç oyunda böyle gerçektede buna yakındır (458,Turbo S,Huayra,Mclaren Mp4-12c,Nissan Gtr.)Pist için birebir araçlardan birisi Nordschleife başta olmak üzere çoğu pistte turladım yarış yaptım.Motorun arkada olmuş olmasının zevki ve sürüş dinamikler araca sayiden kendine hayran bırakıyor.Herkese tavsiye ediyorum.
    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]





    Assetto Corsa (2014) [ANA KONU]




  • 911 Gt2 Rs ile Pistlerdeyiz

    https://m.youtube.com/watchv=LWGYBUXPVBI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 911 Gt2 ile pistteyiz

    https://m.youtube.com/watch?v=LWGYBUXPVBI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir trailer daha.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _M-U-E_

    Güzel bir trailer daha.




    488 gtb pc ye gelir mi acaba
  • Konsoldaki her sey pcye, pcdeki her sey de konsola portlaniyor. En azindan oyle demislerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Godvaterinde dediği gibi Her plartform'a gelir. Sadece birine daha önce gelir.
  • Bekliyoruz 488 güzel bir araç
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.