Şimdi Ara

(ANA KONU)SAMSUNG GALAXY S WİFİ 5.0 GINGERBREAD ORJİNAL ROMLAR 2.3.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
3
Favori
25.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SELAM ARKADAŞLAR YP-G70 WİFİ 5.0 FROYO LA GELİYOR NE YAZIKKI BAZI UYGULAMALAR DUZGÜN ÇALIŞMIYOR OYUNLAR VE FLAŞ VİDEOLARDA PROBLEM YAŞANIYOR İŞTE SİZE ÇÖZÜM GINGERBREAD GÜNCELLEMESİ BÜTÜN SORUNLARINIZ ÇÖZÜLECEK TEK SORUN GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKIYOR TÜRKİYE GÜNCELLEMESİ DEĞİL BUNU GÖZE ALIYORSANIZ MUTLAKA YÜKLEĞİN ODİNLE YÜKLEMENİZ GEREKİYO İŞTE LİNK TAMAMEN STABİL DİR ARKADAŞLAR ANDOROİD YAZILIMI ÖNÜ AÇIKTIR İSTER YÜKSELTME İSTER DÜŞÜRME YAPILABİLİR YETERKİ ROM OLSUN BİLGİNİZE!!!!! YP-G70 SAMSUNG GALAXY PLAYER İSİMLENDİRİLİYOR VE GIGERBREAD OLARAK SATILIYOR VERDİĞİM ROM EUROPA ROMLARDIR.TÜM DİLLER MEVCUTTUR BİZDE OLAN MODELİNDE HOM TUŞU NORMAL PLAYERDE TOC ŞEKLİNDE YAPILMIŞ YANİ DOKUNMATİK GERİ KALAN HERŞEY AYNIDIR .SAMSUNG BİZİ 3 ÜNÇÜ DÜNYA ÜLKESİ OLARAK GÖRDÜĞÜ İÇİN FROYO LA GELİYOR NE DİYELİM ARTIK SİZ SÖĞLEYİN ......


    http://hotfile.com/dl/146338644/a3ad2a6/G70XXKPF_G70XXKPF_XEF.zip.html FRANSA 2.3.5 TÜM DİLLER MEVCUT
    http://www.hotfile.com/dl/150298771/b042a2d/G70XXKPH_G70XXKPH_XEF.zip.html fransa 2.3.6 tüm diller mecut


    http://www.hotfile.com/dl/149910431/2c5b13d/G70XXKPH_G70XXKPH_XET.zip.html 2.3.6 ıtalya yeni çıktı 21.03.2012 TÜM DİLLER MEVCUT

    http://www.hotfile.com/dl/149962857/7c7c157/G70XXKPE_G70XXKPE_XEE.zip.html sweden 2.3.6 rom 22.03.2012 TÜM DİLLER MEVCUT


    arkadaşlar nasıl yükleyenceğinizi anlatağım
    verdiğim linkteki rom indirin
    verdiğim linkteki odini indirin
    odini açın ve indirğiniz romu rardan çıkaratın
    odin de pda olan kısmı tıklayın
    rardan çıkardığınız dosyayı gösterin
    çihazı dowland modunda açın nasıl yapacayınızı yazıyorum----- ses-hom güç düğmesine basılı tutun not: cihazı kapatıp titreyne kadar bekleyin sonra bu işlemi yapın !!!
    usb bağlayın ve odinle start yapın hayırlı olsun !!!!! yükleme süresi 3 le 5 dakikadır
    önemli not: kies yüklü olması gerekiyo çihazı tanıması için !!!!!!!!!!!!!





    http://www.youtube.com/watch?v=i-CaqHwCT1w&feature=related
    odin indir

    http://hotfile.com/dl/117474845/5c836c0/Odin3_v1.7.zip.html



    MUTLAKA OKUYUN YÜKLEME YAPMADAN ÖNCE RECOWERY MODUNU AÇIN factore reset data -wipe cash data partition - reboot- YAPIN SİSTEM SAĞLIKLI YÜKLENSİN SONRA YÜKLEDİKTEN SONRA AYNI UYGULAMAYI YAPIN ( COSTUM ROM YÜKLEYEN ARKADAŞLAR YÜKLEME YAPARKEN HATA ALICAKLAR ROOTLU OLDUĞU İÇİN. ONLAR BİRKAÇ KEZ AĞNI İŞLEMİ YAPSINLAR DÜZELENE KADAR DENENMİŞ VE İŞE YARIMIŞTIR ...VERDİĞİM ORJİNAL ROMDUR. ROOT YOKTUR ROOT YAPMAK İSTEYENLER G70XXKPF OLARAK GOOGLE ARASINLAR BULURLAR BEN KOYMUYORUM SİZE KALMIŞ...




    Yeni Samsung Galaxy S WiFi 5.0, 5-inç ekrana sahip bir Mobil İnternet Cihazıdır. Galaxy S WiFi 5.0 müzik, video, oyunlar, Gmail servisleri, Google haritalar, Google sesli arama ve daha fazlası ile zenginleşen bir yaşam tarzını size taşır. Ayrıca Android Market ve Samsung Apps'ta mevcut çok sayıda uygulama ile cihazınızı zenginleştirebilir, Twitter veya Facebook gibi Sosyal ağ servislerinin yanı sıra Android marketten indireceğiniz uygulamalar ile sevdikleriniz ile iletişim kurmanın farklı yollarını bulabilirsiniz.


    Android Platformu

    Galaxy S WiFi 5.0, Android platforma sahiptir. Android Market ve Samsung Apps’da mevcut çok sayıda uygulama ile performansınızı arttırın. Ayrıca Android Market’ten oyun ve uygulamaları indirdiğinizde 5-inç ekranın benzersiz performansını görebilirsiniz.





    Android Market

    Android Market’te mevcut çok sayıda uygulama ile Galaxy S WiFi 5.0’ın keyfini çıkarın. Yaşam tarzınızı geliştirmek için binlerce uygulamadan yararlanın.





    Samsung Apps

    Samsung Apps, Galaxy S WiFi 5.0 için özel olarak geliştirilmiş uygulamaları kolayca indirmenize imkan verir.


    Çok yönlü Google mobil servisleri

    Galaxy S WiFi 5.0, ürünle gelen Google servislerine sahiptir, bu sayede Google sesli aramalar, Google arama, Google Haritalar, Gmail, Google Talk ve çok daha fazlasını kolayca çalıştırabilirsiniz.
    Sesli Google Arama – Google arama kutusunun yanındaki mikrofon düğmesine dokunun, hızlı ve kolay arama için anahtar kelimeleri söyleyin. (Dillere göre farklılık gösterebilir)
    Google Arama – Görselleri, haberleri, videoları ve çok daha fazlasını bulmak için anahtar kelimeleri girin.
    Google Haritalar – Kablosuz bir ağa bağlandığınızda geçerli konumunuzu bulun ve dahili GPS ile haritaları görüntüleyin.
    Gmail – Gmail ile epostalarınız okuyun, yazın ve yanıtlayın.
    Google Talk – Arkadaşlarınız ile mesajlaşın.






    5” Ekran

    5-inç ekranı, tam web sayfalarında ekranı boyutlandırmadan gezinmenize ve küçük metinleri okumanıza imkan verir. Galaxy S WiFi 5.0 farklı video formatlarını destekler (DivX, H.263, Ogg, MPEG4, Flac). Ayrıca büyük ekranda etkileyici bir görüntüleme deneyimi sunar.





    SoundAlive™

    SoundAlive, Samsung Ses Sinyalini İleri İşleme teknolojileri, 3D efekti, güçlendirilmiş düşük tonlar, optimize ton netliği ve daha fazlası ile Samsung mobil cihazlarının performansını maksimize ederek gerçek ses kalitesi sağlar. 2-kanallı ses kaynağını 360 derece, 3D deneyimine dönüştüren Sanallaştırıcı özelliğiyle gerçek bir tiyatroda olduğunuzu hissedeceksiniz.




    Internet aramaları


    Sosyal ağ servisleri üzerinden paylaşılabilen Qik uygulaması görüntülü ve sesli görüşmeler yapmanıza imkan verir. Galaxy S WiFi 5.0, en iyi Internet’ten görüşme deneyimi için optimize edilmiştir.


    Wi-Fi


    Galaxy S WiFi 5.0, Wi-Fi desteği ile Internet’e erişmenizi sağlayan kablosuz bağlantı avantajı sağlar.



    Sosyal ağ servisleri


    Favori sosyal ağ servislerinize Galaxy S wifi 5.0 üzerinden doğruca erişin. Ailenizi ve arkadaşlarınızı nerede olursanız olun takip edin.


    Adobe Flash


    Galaxy S WiFi 5.0, Adobe Flash 10.1’i destekler, bu sayede zengin medya içerikli web sayfalarında bir PC’de olduğu gibi gezinirsiniz.







    Kamera

    Kamera, bir flaşa ve 3.2 MP kaliteli görüntüler kaydeden bir kameraya sahiptir. Anı yakalayın ve sosyal ağ hesaplarınızda paylaşın.






    Mobil ofisiniz - ThinkFree Office

    Galaxy S WiFi 5.0, istediğiniz her yerden çalışmanızı sağlayan 'ThinkFree Office' programına sahiptir. MS Office uyumlu belgeleri PC’de olduğu gibi oluşturun, görüntüleyin ve düzenleyin.







    AllShare ile rahat paylaşım

    Allshare özelliği etkin bir TV veya Hi-Fi cihaz aracılığıyla Galaxy S WiFi 5.0’daki ortam dosyalarınızı yürütün. Galaxy S WiFi 5.0, Allshare özelliğine sahip cihazlarla uyumludur ve Wi-Fi aracılığıyla basit ortam dosyası paylaşımı gerçekleştirebilir. (Video ve fotoğraf gibi)






    Entegre takvim

    Aylık, haftalık ve günlük programlarınızı yönetin, önemli olayları ve yıl dönümlerini Takvime ekleyin. Etkinliklerinizi senkronize etmek ve yönetmek için Google takvimi de kullanabilirsin

    http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/tablet/YP-G70CW/TUR-features



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk-x22 -- 3 Nisan 2012; 23:45:49 >



  • bunun yp-g1 için olanı varmı? benimki galaxy s wifi 4 de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musti123456

    bunun yp-g1 için olanı varmı? benimki galaxy s wifi 4 de


    evet var sizinki buhttp://www.multiupload.com/XKXHTRW2HO
  • Yükledim ama beğenmedim çünkü ana ekranda döndürme yapmıyor. Menülerde sadece yan kullanabiliyorsunuz ben pek sevmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

    Yükledim ama beğenmedim çünkü ana ekranda döndürme yapmıyor. Menülerde sadece yan kullanabiliyorsunuz ben pek sevmedim.

    Sorunsuzdur ana ekran derken neyi dondurmuyo ben kullaniyorum froyoda uygulamar sorun oluyor bu rom orjinaldir gingerbread beyenmemis olabilirsin galaxy s i9000 kullanicisi olarak birebir aynidir ana menude zaten donme olmaz faktori reset yapip oyle yuklemeniz gerek sorunsuz kullanmaniz icin yulleme yaparken odinle pit dosyasini gosterin galaxy s i9000 ayni pit dosyasina sahip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

    Yükledim ama beğenmedim çünkü ana ekranda döndürme yapmıyor. Menülerde sadece yan kullanabiliyorsunuz ben pek sevmedim.

    Sorunsuzdur ana ekran derken neyi dondurmuyo ben kullaniyorum froyoda uygulamar sorun oluyor bu rom orjinaldir gingerbread beyenmemis olabilirsin galaxy s i9000 kullanicisi olarak birebir aynidir ana menude zaten donme olmaz faktori reset yapip oyle yuklemeniz gerek sorunsuz kullanmaniz icin yulleme yaparken odinle pit dosyasini gosterin galaxy s i9000 ayni pit dosyasina sahip
  • yani gözle görülür bir fark alamadım ben. Zaten kurduğum birçok programda hiç sorun yaşamamıştım froya ile. Şimdi sadece görsel olarak biraz fark oldu. biraz kullanıp bakalım ne farklar varmış anlarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

    yani gözle görülür bir fark alamadım ben. Zaten kurduğum birçok programda hiç sorun yaşamamıştım froya ile. Şimdi sadece görsel olarak biraz fark oldu. biraz kullanıp bakalım ne farklar varmış anlarız.

    farakları şöyle donanım haber bir video aç çalışır froyada video duraklamı var oynatılamaz yazar oynatmaz örnek hd filim izle var markette o uygulamayı yüklediğimde froyada aynı sorunu veriyodu ve oyunda hangi oyun dersen fl comando market te var ve gemaloft oyunlarında aspalt 6 ve diğer gameloft üst seviye oyunlarında da açılmıyordu froyoda malesef desdekle azılıyor yeni uygulamarda gıngerbread göre yapılıyor not ben çihazı her türlü uygulamada test ettim sonuç olarak froyo artık çöp olmuş cihazı tam manasıyla kullanmak isteyenler gıgerbread yüklemesi gerekir
  • Peki,Türkiye güncellemesi gelme ihtimali varmıdır?.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SegateMaduru -- 26 Aralık 2011; 22:20:48 >
  • Fark göremedim diyenlere şaşırıyorum, sanırım sadece müzik video ve basit bir iki oyun ve uygulama ile test ediyorlar.. Bir çok uygulama ve oyunda titreyip kapanıyordu froyada, en basitinden talking tom çalışmıyordu yada viberde sesli görüşme geldiğinde ekran cevaplanamıyordu şuan çok şükür sorunsuz oldu...
    Ekranım dönmüyor diyen arkadaşın cihazında sorun olabilir benim cihazda gayet normal hatta ilk o kişinin mesajı görünce telaşla ekran döndürmeyi açtım sorun yok ne ana ekranda nede menülerde....
    Garanti olayı risk göze alan mutlaka yüklesin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SegateMaduru

    Peki,Türkiye güncellemesi gelme ihtimali varmıdır?.

    Turkiye guncellemesi gelicek ne zaman billmiyorum ama yakin zaman olacayina ihtimal vermiyorum
  • Fark demedimn arkadaşlar. Elbet vardır ama ilk bakışta gözle görünür bir fark yok. Ben zaten froyayı da tam manasıyla kullanıp test etmiş değilim. Cihazı alalı 1 ay felan oldu heralde.

    Yanlız şunu merak ettim 1080p mp4 uzantılı youtube den video indirdim. Ses normal görüntü yavaş çekim ilerliyor ve bir süre sonra takılıyor yada siyah ekran çıkıyor. Bu esnada baktım HW grafik hızlandırıcı çalışmıyor. SW kod çözücü çalışıyor. Acaba kullandığm prograqamdan dolayı mı yoksa başka bir nedeni mi var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

    Fark demedimn arkadaşlar. Elbet vardır ama ilk bakışta gözle görünür bir fark yok. Ben zaten froyayı da tam manasıyla kullanıp test etmiş değilim. Cihazı alalı 1 ay felan oldu heralde.

    Yanlız şunu merak ettim 1080p mp4 uzantılı youtube den video indirdim. Ses normal görüntü yavaş çekim ilerliyor ve bir süre sonra takılıyor yada siyah ekran çıkıyor. Bu esnada baktım HW grafik hızlandırıcı çalışmıyor. SW kod çözücü çalışıyor. Acaba kullandığm prograqamdan dolayı mı yoksa başka bir nedeni mi var?

    1080p videolarda sorun yasarsiniz bu cihaz 720p desteklidir
  • 720p olarak indirin sorun cozulmus olur
  • Odin ile nasil yükleyeceğimi anliyamadığım için şimdilik es geçiyorum. Normal güncellemeyi bekleyelim. Teşekkür ederim.
  • Cok basit odin acin pda rardan cikardiyiniz dosyayi gosterin star yapin bu kadar(cihazi dowland moduna alin nasil yapmaniz gerektini anlatayim cihazi kapatin titreyene kadar bekleyin sonra ses - hom tusu ve acma tusuna basili tutun dowland modu acilmis olacak usb baglayin start yapin bu kadar kies yuklu olmasi lazim cihazi tanimasi icin isterseniz resimli anlatim
  • Çok teşekkür ederim ilgin için, 2 dakika 45 saniye de yükledi sürümüm 2.3.5 olarak görünüyor.
  • arkadaşlar acil yardım tab açılmıyor samsung yazısı yanıp sönüyor ne yapmam lazım yardım edin uzun süre kapama tuşuna basınca resetliyor yine samsung yazısında takılıyor yardım lütfen
  • 6 kanal sesli videoları oynatabilen var mı acaba oynatıyor ama ses yok çözümünü bilen var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcan

    arkadaşlar acil yardım tab açılmıyor samsung yazısı yanıp sönüyor ne yapmam lazım yardım edin uzun süre kapama tuşuna basınca resetliyor yine samsung yazısında takılıyor yardım lütfen

    Tekrar Downloading moda al odin programı ile tekrar aynı işlemleri uygula. Sakın işlem bitmeden usb kablosundan bağlantıyı koparma.

    Not: Asla Odin programında "Option" seçeneklerinde "Re-Partition" çentiği tıklı olmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiheer -- 3 Ocak 2012; 12:59:52 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.