Şimdi Ara

Yer Döşemesi baya ıslandı. Nasıl kuruyacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
61.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pazar günü Megane 2 aracım çalışırken birden topidonun arkasından aracın içine doğru su akıtmaya başladı. Bir iki saat boyunca da beklenmedik anlarda hep su akıttı. Tabi sağ ön koltuğun altı falan baya ıslandı.

    Klima gideri ile alakalı bir sorunmuş, yarın gidip yaptırıcam fakat şimdi o ıslak yer döşemesi ne olacak? Pazardan beri ıslak. Aracın içinin nem kokmasından, yer döşemesinin küflenmesinden falan korkuyorum. Ne yapabilirim?

    İnternette baya araştırdım ama bir çözüm bulamadım ne yazıkki...



  • Araçların taban halısını kurutmak için koltukların ve taban halısının tamamen sökülüp içindeki yalıtım malzemesinin çıkarılıp kurutulup yeniden toplanması gerekiyor. Bunun dışında hiçbir uygulama ile taban halısı kurumaz. Yağmurda özellikle izmir yağmurlarında araçların birçoğu tahliye kanalları tıkalı olduğu için su alabiliyor.
    Bu durumda yukarıda da bahsettiğim gibi aracın tamamen sökülmesi ve kurutulup toplanması gerekli. Fakat bu sökme ve toplama işlemlerinin işinin ehli kişiler tarafından ve düzgün bir şekilde yapılması gerekli. İzmir'de ikamet ediyorsanız empode car care bu işi iyi yapıyor. Tavsiye ederim. https://www.otokuaforizmir.com/araclarin-taban-dosemesi-ve-koltuk-kurutma-islemi
  • Hocam nem kurutma firmalarından sanayi tipi cihazlar kiralayıp parkenin altına nüfus eden suyu ve nemi kurutabilirsin.


    www.kurutek.com.tr

    www.zeminkurutma.net

    www.nemkom.com


    Bu firmalarla konuşup teklif alabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.