Şimdi Ara

Dizel otomatik vites araba arayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklasık 2 haftadır dizel otomatik vites araba arayışındayım fakat dizel ve otomatik vites helede düsük km bulmak neredeyse imkansız. Dizel otomatik vitesler genelde 2008 modelde başlıyor düşündüğüm modeller:

    Toyota Corolla 1.4 d4d
    Opel astra 1.3 cdti
    Renault megane 1.5 dci
    Ford Focus 1.6 tdi

    fiyat aralıkları hemen hemen aynı gibi.. 30000 civarlarında başlıyor ve yukarıya dogru cıkıyorlar. her birinin viteslerinden şikayetler var opelin ve toyotanın otomatiginde sorun olduğunu genelde duydum. CVT şanzımanda honda jazz ile efsane yaptı fakat ford tutturamadı o yüzden yenisinde poweshift yapıyor diye biliyorum. Neyse uzun lafın kısası bu fiyat aralıgında dizel otomatik bu arabalardan hangisini tercih ederdiniz yada bunlara alternatif olabilecek bir arac var mı?Şimdiden teşekkürler..



  • Linkte otomatik vitesli araçlarla ilgili bir konu mevcut arkadaşım.

    Belki bir fikir verir.

    http://forum.donanimhaber.com/m_50255365/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50255365
  • Hocam FIAT BRAVO duologic 1.6 multijet 120bg listenizin en başına eklemelisiniz

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-satilik-hem-dizel-hem-otomatik-f1-vites-65649285/detay/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: royals

    @beelzebub-be: hocam aslında benim dediklerimi cok guzel acıklamışssınız. dizel otomatik olupta sıkıntı cekilmeyen tek arac VW'lerin yeni modelleri olan DSG şanzımanlardır ki bunlarda coook pahalı. VW Pololar bile 40000 TL'nin üzerinde ve bu araçlardan kullanan arkadaşlarım var 6 ay gecmeden VW bayiini gördüler. Bir tanesi jetta bir tanesi golf ikiside vitesten garip sesler geliyor demeye başladılar ki arabayı sıfır almışlardı o yüzden hiiç bulaşmayı düsünmüyorum. alırken sanzıman icin ek garanti verme sebebi de sanırım bundan geliyor tabi ek garanti ek parayla:-)
    evet renault edc sanzımanda adından cook söz ettirmeye başladı fakat hala eski tam otomatikler aranıyor galiba. en iyisi honda jazz cvt sanzıman sanırım ama o da otomatik degil. belki honda yeni cıkaracagı dizel arabada otomatik güzel birşey cıkarır belli mi olur?


    6 ileri dsglerden bulabilirseniz onlarda sıkıntı yok diye biliyorum ben sıkıntılar 7 ileri dsglerde ve bu maalesef yalnızca golf passat değil audi q7 sinden a6 sına kadar dsgli araçlarda mevcut ama endişe edilecek bişey olduğunu düşünmüyorum o ses konusunda..Gerekli yorumlarda aşağıdaki topikte var.

    http://forum.donanimhaber.com/m_49402048/tm.htm

    Ama diğer arkadaşların tavsiye ettiği bravo hiç aklıma gelmemişti hocam onuda araştırmanızda fayda var aslında teknik verilerine baktım gayet başarılı bi kullanmanızı öneririm.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.