Şimdi Ara

SAMSUNG B5510 GALAXY Y PRO ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
46.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandır iyi bir telefon arıyorum piyasada o kadar marka ve model var ki insan hangisini araştıracağını şaşıyor. Öncelikle HTC desira HD ye niyetlendim 1.300 liralık fiyatına rağmen sonra birçok teknoloji mağazasındaki satış danışmanları ile görüştükten sonra HTC fikrimden vazcaydım. Iphone4 ise çok pahalı bir telefon ben aşırı telefon kullanan biri değilim ancak telefonumda olmasını istediğim temel özellikler var. Öncelikle iyi bir mp3 deneyimi istiyorum,Wi-fi, Kaliteli bir kamera hızlı internet deneyimi...


    Bu özellikler bana yetiyor ancak çok kararsızım bugün elime Samsung'un bir broşürü geçti ve içinde SAMSUNG B5510 GALAXY Y PRO diye bir telefon gördüm. Bu cihazda android 2.3 var,832Mhz CPU 2.6" dokunmatik ekran, 3mp kamera, wi-fi, 3g, adobe flash desteği, mp3, 3.5mm kulaklık girişi, RDS FM radyo, office ve birçok özellik var. Cihaz taksitli olarak 610 peşin ya da havale ile 580 liraya alınabiliyor. Bu cihaz hakkındaki görüşlerinizi alabilirsem çok sevinirim. Yada tavsiye edebileceğiniz bir telefon varmıdır

     SAMSUNG B5510 GALAXY Y PRO ?? SAMSUNG B5510 GALAXY Y PRO ??

    Hatırlatayım telefon için en fazla 700 lira bütçe ayırabilirim.

    Şİmdiden teşekkür ederim.







  • Tüm tanıtımlarda ve samsung sitesinde flash desteği var yazıyor.

    Benim tek sorum var: Angry birds veyahttp://www.cepde.net/model/samsung-galaxy-y-pro-b5510-oyunlari burdaki gibi oyunlarda sorun olur mu ekranın boyutu v.b
  • İşin doğrusu oyun hiç denemedim. Ama tahmini konuşmak gerekirse mutlaka oynanabilen oyunlar vardır ve büyük ihtimalle linkini verdiğiniz oyunlar da oynanıyordur.

    Flash desteği konusunda ise Google Play sayfasına giderek hesabınıza giriş yaptıktan sonra (normal bir gmail hesabı) ayarlardan telefonunuzu galaxy y pro b5510 seçerek telefonun hangi programlar ve oyunlarla uyumlu olduğunu görebilirsiniz.

    Ben bunu yaptığımda flash player uyumsuz olarak görünüyor. Ayrıca pek çok inceleme sitesinde de flash desteği olmadığı yazıyor. Oyunlardaki performansı konusunda ise oynayan bir arkadaşın fikrini almak daha doğru olur.

    Ben sanal klavyede yazı yazmayı bir türlü beceremediğim için bu telefonu tercih ettim. Oyunlarla da aram iyi olmadığı için flash desteği pek umurumda olmadı.
    Youtube ve facebook videolarda bir sorun yok. Flash desteği olmamasına rağmen Google Play'deki uygulamalar yardımıyla TV de film de izlenebiliyor. Flash yerine vitamio eklentisi yardımıyla.

    Ama flash desteği olmadığı için online film ve dizi yayınlayan sitelerdekiler izlenemiyor.
    Sonuç olarak benim bildiğim flash desteği olmadığı.

    Ekleme: Angry Birds için
    http://www.youtube.com/watch?v=XQx7OjC1u4c



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myndos -- 12 Haziran 2012; 13:02:58 >




  • http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Y-Pro-B5510-vs-Samsung-Galaxy-Pro-B7510


    Verdiğim linke girip en aşağıdaki avantajlar kısmını okursanız flash desteği olduğunu yazıyor. :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.