Şimdi Ara

HTC Rhyme Türkiye'de resmi olarak satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
17.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • HTC Rhyme Türkiye'de resmi olarak satışa sunuldu






    HTC'nin Bliss kod adıyla tanıttığı ve bayanlara hitap eden modeli Rhyme Eylül ayında New York şehrinde büyük bir etkinlikle resmi olarak tanıtılmış ve ay sonunda piyasaya sürülmüştü.




    1GHz hızında çalışan tek çekirdekli Qualcomm MSM8255 işlemci, Adreno 205 grafik birimi, 768MB RAM, Android 2.3.4 işletim sistemi, 3.7 inç 480 x 800 piksel WVGA dokunmatik kapasitif ekran, 4GB dahili kapasite, 32GB'a kadar microSD desteği, WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, 5MP arka / VGA ön kamera, 720p video kaydı ve 1600mAh gibi özellikler sunan HTC Rhyme dün resmi olarak Türkiye pazarına da giriş yaptı. HTC Rhyme'ı önemli kılan faktör Sense 3.5 arayüzü ile piyasaya çıkan ilk model olması. 




    HTC Rhyme zengin kutu içeriğiyle dikkat çekiyor. Hoparlör özelliği de olan stand ünitesi, çağrı veya mesaj geldiğinde ışıklarla uyarı veren mini küp, kablolu kulaklık, 8GB microSD kart, Bluetooth kulaklık cihazla girlikte hediye olarak veriliyor.




    HTC Rhyme bayanlara yönelik zengin aksesuar seçenekleriyle de ön plana çıkıyor. Fiyatı resmi olarak açıklanmayan HTC Rhyme'ın 850TL-1000TL civarında piyasaya sunulacağı tahmin ediliyor.

     

     








  • Fiyat çok iyi. Kız olasım geldi:D
  • Desire s den farki ne ?
  • Sense sürümü ve mAh hariç bi fark yok :)
  • üzerinde kadınlara özel satılır diye ibare mi var?
  • 850tl olcaksa super. ama sanmiyorum. daha dise dokunur hic bir htc modelini bin tl nin altinda gormek kismet olmadi.
  • 850-1000 TL DEMEK 1000 TL OLACAK DEMEKTİR:)
  • Bunların yerine,daha üst seviye modelleri getirseler uygun fiyata o zaman göze girebilirler.Yolunacak kaz gibi görüyorlar milleti.
  • yha fiyat bana inandırıcı gelmedi zira desire z bıle 800 900tl arası ayrıca başka renk seçeneği olsaydı çok güzel olurdu
  • İlla bayanlar alıcak diye bir şey yok bende alabilirim hoş geldi gözüme :D
  • Desire S ile aynı donanıma sahip. Dış malzeme kalitesini bilemiyorum.
    Not: bilgileri biraz düzenledim, Telefonun Htc.com.tr deki sayfası:
    http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-rhyme/

    BU arada satışa sunuldu da nerede kaça sunuldu söyleseniz tam olacaktı:) Vodafone ile satılma durumu olsa iyi olurdu artık desire s yerine bu..
    Düşüneceğim bir model olabilir Android'e geçiş olarak gayet yeterli özellikleri. Tabi siyah veya gri renkleri olması lazım mor renk alınmaz bence:)

    +Desire S'e göre eksilerini bilmem belki malzeme vs.. Ancak + ları:
    (artık + Değil) Dahili hafıza 4 gb. Baktım 1 gb kadar kullanılabilir alan var desire s ile değişen bişey yok bu konuda. SE modeller gibi 320 mb. değil en azından 1 gb deyip sevineceğiz artık...

    ?+ Ses kalitesi (özellikle kulaklık çıkışı) daha kaliteli olabilir bu modelde.
    Telefonunu mp3 çalar olarak da kullanan -iyi bir kulaklıkla- kişiler çok, Htc'den daha iyi ses kalitesi vermesi bekleniyor artık özel ses çipi mi koyar ne yapar.. Dr.Dre bilmem ne diye default EQ ayarı yapıp göndermekten daha iyi olması lazım.

    + Stand ünitesi.(+Hoparlör özelliği)
    + Bluetooth kulaklık hediye. Çok kalitesiz bişey koyduklarını sanmam.
    ?+ Yanında daha iyi kablolu kulaklıklar gelebilir.

    + 1600 mAh pil kapasitesi. (Desire S 1450 mAh idi.)

    + 116.8 x 61 x 10.1 mm ile Desire S'e göre çok az daha geniş ama çok az daha ince. Ağırlık aynı 130 gr imiş.

    ?+ Parlayan küp. Nasıl bağlanıyor, iletişim kuruyor telefonla bilmiyorum ama tek özelliği yanıp sönmesi sanırım askıyla asılıyordur. Şık gelebilir bazılarına ama o telefona bağlı küp nasıl taşınacak bilmem cepte kaçar bir tarafa rahatsız eder gibi özellikle arka cepte olur zaten:)

    1000 lira olursa bu özelliklerle ve ekstralarla, şu sıralar piyasanın durumuna da bakarsak, F/P telefonu da olabilir. HTC marka değeri de var tabi, kalitesi de. Sense 3.5 arayüzü ile gelmesi de bir artı, yakınca 4. sürüm yani ICS güncellemesi de alır zaten, İlerde seneye 5. android sürümünü de alır. Desire S ile benzer özelliklerde olabilir ancak yeni model olduğunu ve bu yüzden daha uzun süre Official yazılım desteğini alacağını da hesaba katmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 29 Kasım 2011; 13:15:28 >




  • cömert derler maldan ederler. yigit derler candan ederler.
  • ben bunun morunuda alırım ne olacak :) ama ekranı 3.7 inç az yahu. en az 4 olmalıydı
  • Telefon tasarım -aksesuar-donanım-fiyat-batarya olarak çok iyi seviyede.

    Ama ben sanmıyorum 850-1000 tl olacağını.HTC nin 1000 tl altı bir telefonu varmı donanımı iyi seviyede?Telefon 850 tl ye satılırsa rekor kırar demedi demeyin..İLK ben alırım okadar telefonum olmasına rağmen :D
  • Türkiye'de başka renk seçenekleri de mevcut olacak. Bayan telefonu diye almamazlık etmem. Fiyatı da 1000 TL altı olursa dadından yinmez.
  • dandik yaaoovvvvvv
  • 850 yada 1000tl aklima hic yatmada. urunun almanya fiyati 400kusur euro, amerikada 500$.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    850 yada 1000tl aklima hic yatmada. urunun almanya fiyati 400kusur euro, amerikada 500$.

    Aynen. Dediğim gibi 1000 (999) Tl bile olsa F/P olur bu haliyle. Çok zayıf bir haber, satışa çıktı deniyor da ortada bişey yok, fiyat bilgisini kimden alındıysa doğru olduğunu sanmıyorum bu telefon 1200 liradan aşağı girmez gibi.. Vodafone Desire S yerine bunu koysa aynı kampanyaya, artık Android'e geçmek için alırım artık herhalde iyi gibi, 28 nm. çipsetleri beklememek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 29 Kasım 2011; 14:32:56 >
  • Haberin kaynağını görebilir miyiz? Sensation xe ondan daha önce çıktı ve o aralık ayında girecek türkiye'ye. Ayrıca fiyat olarakda dock bluetooth kulaklık fl nderken 1.250 den aşağı gelmezi zor gibi o telefonun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BYcaps

    Haberin kaynağını görebilir miyiz? Sensation xe ondan daha önce çıktı ve o aralık ayında girecek türkiye'ye. Ayrıca fiyat olarakda dock bluetooth kulaklık fl nderken 1.250 den aşağı gelmezi zor gibi o telefonun.

    Şu anda haberin kaynağındasınız zaten.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.