Şimdi Ara

Beyler çok önemli ve acil konu! Kendi kendime iğne yapmam lazım yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
27.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nasıl yapabilirim.? Şehir dışında bi yerde tek başımayım gidebileceğim hiç biyer yok ve penisilin vurunmam lazım napmalıyım.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: JasonBecker93

    quote:

    Orijinalden alıntı: KaBaRtMa_ToZu

    quote:

    Orijinalden alıntı: JasonBecker93

    keyiflerinden saatlerce geç gelmiyorlar heralde. her insanın hayatı onlar için önemli durumu anlatırsan ufak bir ekip yollayabilirler. geçmiş olsun.

    Önemli olan o değil. Ayrıca ben çok acil durumları kafalarına göre kendisi de gelebilir o kadar önemli değil falan diyerek gelmeyen ambulanslarada tanık oldum. Mesele o değil şimdi bu iğne olayını nasıl yapıyoruz bilen yok mu?

    her mesleği kötüye kullananlar var haklısın dostum ancak arkadaşım ambulansta çalışıyor ne kadar zor bir meslek olduğunu da iyi biliyorum. kendisini arayıp sordum "kendi kendine yapmasın alerjik bir reaksiyon olursa durumu kötüye gidebilir ekip çağırsın" dedi.

    Bi kaç gün evvel hastalık başlangıcı zamanında 112deki hatunla baya kapışmış sonunda sinirlenip telefonu kapatmıştım. Kafamı kaldıracak takatim yoktu ama o ambulans yollayamayacağını söyleyip daha önemli işlerimiz var soğuk algınlığı gibi bi sebepten ambulans yollayamayız demişti o yüzden biraz tepem atık onlara.
    quote:

    Orijinalden alıntı: JasonBecker93
    Eğer bir sağlık personeli bulmakta güçlük çekiyorsan(ki doğru olduğuna inanarak cevap yazıyorum) Vastus lateralis kasına uygulayabilirsin.Aşağıdaki linkten enjeksiyonun nasıl yapılacağını anlatan kitabı indirip 20. sayfasını aç, orada vastus lateralise nasıl enjeksiyon yapabileceğin belirtilmiş.

    Uyarı !!!! Penisilin enjeksiyonunu evde yapmak çok sakıncalıdır.Eğer anaflaktik şoka girersen birkaç dakika içinde ölürsün ona göre

    http://www.sulakyurtsml.com/websay/intramucular.pdf

    Videonun 50. saniyesinde belirttiğim bölgenin resmi var


    şunu deniycem sanırım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.